В одесском магазине у еврея-продавца покупательница спрашивает: — Послушайте, вы говорите, что это чистый хлопок, а на бирке написано: "синтетика"?! — Мадам, это же мы моль обманываем!
- Чим відрізняється літак від унітазу? - В літак сідають щоб летіти, а до унітазу летять щоб сісти. ******************* Лікар лає студента практиканта: - Досить знущатися над пацієнтами! Що ж ти замість таблеток від кашлю хворому проносне дав!? - Так ви подивіться на нього, він тепер і кашлянути-то боїться ... ************************ Діалог в їдальні: - Чого вам? - Пюре і свинину. - Цибулькою вам посипати? - А це безкоштовно? - А вам точно свинину можна? ******************** Чоловік розглядає тест на вагітність, і раптом згадує, як мама в дитинстві казала, одягаючи йому колготки: - Синку, запам'ятай, дві смужки - це жопа! ========================== - Я сьогодні вчив уроки до 4-х годин ночі. - О-о-о, молодець! - У 3:50 почав ... ************************** Дорогенькi Грошенята!!! Дуже скучаю без вас!!! Повертайтеся! Обiцяю купити для вас новий гаманець. Якщо хочете, можете запросити своiх родичiв з Європи та Америки. Прийму всiх, як рідних!
Нинька ходила з двома дітьми в поліклініку. Поки розділа, оділа - сама зіпріла... Під"їхали на таксі додому, я уточнюю у водія : - 80 грн? - 50. Пасажирам в бахілах знижка....
Знайомиться гуцул із гуцулкою й питає: — Кілько тобі років? — Не скажу. — Ну хоч першу літеру. — Ш. — Шістнадцять? — Нє, штирнайціть.
— Петре, чому ти нікуди не береш мене? — Беру. — І куди ж це?! Ні в кіно, ні на тусовки, ні в кав’ярню… — Марусю, ти завжди в моєму серці.
- Доктор, а що значить «Х/З» в моїй історії хвороби? - Ну як вам сказати… діагноз не дуже зрозумілий… але лікування дороге...
На дискотеці. - Дівчино, а поїхали до мене! - А навіщо? - Ну ... кави поп'ємо ... фільмец подивимося ... - Ні-і-і, мені тут один хлопець секс запропонував, я краще до нього поїду.
Слухається справа про розлучення... Чоловік і дружина (поки що) ніяк не можуть домовитися на рахунок трьох дітей. Дружина : "Двох мені, одного тобі". Чоловік : "Мені двох, тобі одного". Через годину дружина не витримує : "Слухай, пішли додому. Наступного року розлучимося, коли четверо буде......"
З поліцейського телетайпу : Слюсар Петренко, прийшовши з заводу після роботи і послухавши повідомлення дружини про те, що їх син виграв олімпіади з фізики і математики, мовчки вийшов з квартири, подзвонив в двері сусіда - математика Ціммермана, і наніс йому тілесні ушкодження без пояснення причин.