- Саша, ти що робиш? - Дерево викопую, математичка домашку дала - корінь знайти. - Ні фіга собі, тобі ще пощастило: Федькові вона ваще сказала член на многочлен розділити. Сидить ножа гострить, плаче.
Прочитав в коментах на Цензорі. 1. Ху…ло выступает перед народом: - Граждане, в связи с санкциями Запада нам придется затянуть пояса и больше работать! Голос из толпы: - Мы будем работать в две смены! - Спасибо, вот настоящий патриот России! И нам придется отказаться от западных товаров и продовольствия. - Мы будем работать в три смены! - Спасибо, патриот Родины! Кстати, а где вы работаете? - В морге... 2. Після кораблетрощі виплили на острів індус, араб і москаль. Острів обжитий, стоїть хатка і сарай. Попросились переночувати, але в хатці місця, крім господаря, лише на двох. Індус погодився на сарай, мовляв звик на свіжому повітрі. Але, щойно вляглись, стукіт в двері. Повернувся індус і пояснює, що в сараї корова - священна тварина, і він не має права знаходитись з нею в одному приміщенні. Пішов до сараю араб. І в момент повернувся! Виявляється, в сараї присутня також свиня, а арабові знаходитись разом зі свинею протипоказано. Тоді москаль, обізвавши всіх присутніх замороченими, пішов ночувати до сараю. Щойно вляглись, раптом стукіт в двері а на порозі корова і свиня... 3. Їде потяг Львів - Київ. Раптом машиніст побачив, що на колії сере москаль. Потяг сходить з рейок, їде лісом, долиною, кукурудзяним полем і, нарешті, повертається на колію. Здивований бригадир потягу до машиніста: "Що це було?" - Та москаль на колії срав! - Так слід було його давити! - Та в кукурудзі ледве наздогнав!
Вася, практично, то так на всіх українських форумах, за виключенням на окремих, де дозволяеться російська в цитуванні. Ти знаеш, що я в спілкуванні використовую тільки українську (ну, хіба що, картинки і окремі цитати які не підлягають перекладу- я тебе питався).Пряма російська мова на Львівському форумі- це анонс. Ти пішов сюди за мною, після того як мене заблокував адмін, за матюки до його тимчасового ставленика, липового адміна, де я був модератором. У мене і тут є тертя з окремими користувачами, яких можна порахувати на пальцях, бо я не філософ і не розумію їхньої мови. До мовного питання треба відноситися дуже уважно, бо вже нарубали дров, а може бути і гірше. Не рубати з плеча, а створювати умови, щоб люди вчили і розмовляли українською.З іншого боку, ми самі паскудимо свою мову (суржик, місцеві діалекти і т.д).....
Змучений по тяжкій праці xлоп приxодить додому,сів си їсти,а тут...прибігає дитина і так му тиxо каже: -Татку,татку-у.....а там у нас в шафі голий пан Ковальський сидить... -Йой,дитинко моя люба...та я є такий змучени-и-й,таки-и-ий змодований...Хочу лише попоїсти,випити і спати,спати...Дай мені спокій. Пішло дитя геть...За xвилю приxодить інше ...і теж те саме: -Ну та-а-атку...А там в шафі голий пан Ковальский сидить чогось... -Йой,дитинко моя люба...та я є такий змучени-и-й і таки-и-ий змодований...Хочу лише попоїсти,випити і спати,спати...Дай мені спокій... Пішло дитя геть...За xвилю приxодить саме молодше... і знову те саме: - Тяа-а-атьку,тятьку...А там в сафі голий пан Ковальский сидить ... Хлоп сі зриває,біжить до шафи,відкриває її...А там ...голий Пан Ковальський.І каже му так: -Па-а-н Ковальський..Я є такий змучений і такий змордований...Хочу лиш їсти і спати.А пан прийшов тут...Ну чого пан Ковальський страшить мої діти,га-а-а?
Пам'ять зникла серед ночі, Зранку сині й пухлі очі, Поряд незнайома дівка, Ну ніфіга собі горілка! ----------- Вмираюча бабуся кличе внучку і каже: - Онучка я заповідаю тобі ферму, там три будинки, десять машин, тисячі курок, іподром, дві тисячі свиней, два магазини. Це все тобі! - Бабуля а де ця ферма? - Вконтакті, онучка, вконтакті! ----------- Він: Привіт, кицю! Вона: Фу! Я не люблю котів! У мене на них алергія! Він: А кого любиш? Вона: Песиків. Він: Тоді привіт, сучка! ----------- Дівчинка сидить у пісочниці і шось їсть, а рот весь у пір'ї. - Дівчинко, а шо ти їси? - Мяфко! - А де взяла? - Фамо прифкакало. ---------- В коханні - як на мотоциклі: третій або зайвий, або в колясці. ---------- Оголошення в зоопарку: "Страусів не лякати. Підлога бетонна!"
Одесса, внук подходит к своему деду-еврею: — Дедушка, ты уже полгода обещаешь купить мне шоколадку. — Внучек, захожу в магазин, а шоколадок нет. — Тогда купи мне Чупа-чупс. — Нет, мой родной. Пока я жив, мой внук будет есть только шоколад.
Пиво – це рідкий хліб, горілка – рідке м’ясо. Бувало, як нароблю бутербродів... ------- Чоловік повертається додому вранці, відкриває двері і отримує качалкою межи очі. Коли він отямився, плачуча дружина каже: - Васю, вибач! Я зовсім забула, що ти був в нічну зміну. --------- Чоловік дружині: - Давай пограємо в рольові ігри. - Це як? - Ну, як ніби ти Червона Шапочка, а я вовк. - Клас, давай! - Ну, тоді йди, печи пиріжки ..
Мама на кухне готовит , ей из комнаты кричит маленький сын : Мама , елка горит ! Мама в ответ кричит : сынок , не горит , а сияет . Еще через некоторое время : Мама ,уже шторы сияют.
Шановний, лікарі на хворих не ображаються.Якщо Ви такий у нас українець, то не сиділи б на форумі, а були б на сході з хлопцями і дійсно показували, як Ви любите Україну. А сидіти в теплій хаті і доколупуватися до кожного слова, у нас такий, через один мудачок.
По перше, там і дівчата є. А, по друге, я вже не одній такій премудрій пояснював. Фік з ним, ще й вам поясню. З військового обліку я знятий ПОВНІСТЮ за сукупністю хвороб. І сталося це ще у березні 2010 року (дві тисячі ДЕСЯТОГО !!!!!!!!). А по третє, якщо ви це знаєте, одним з приводів до того, що Росія заколотила на сході (чи не найважливішим приводом) було те, що дуже вже багато в нас того кацапського діалекту в державі. А такі, як ви дохтори пацієнти готові забездурно пропагувати і поширювати той діялект. Спробую повторити своє запитання з надією отримати на нього чітку і вичерпну відповідь :
Діти освоюють нову для ниx мову, якої їx пробує навчити в повоєнній школі в Карпатах вчитель в формі совіцького офіцера. Малий Стефко сидить,не слуxає,та щось там собі на дримбі пробує заграти. Вчитель підійшов до него тиxесенько так,взяв за вуxо і каже: -Ти пачєму не слушаєш етот вєлікій нєповторімий язик,а питаєшся что-то там себе на етой фігне сиграть.Я єє забіраю у тєбя і пєрєдам твоєму дядушкє.А твой дєдушка пєрєдаст єє твоєму папє,а твой папа пєрєдаст єє тєбє.По-о-нял? -Та пойняв,пане вчителю,пойняв.Самі ви пєредаст і дєдушка ваш пєрєдаст і папа тоже пєрєдаст.
із реального Виробнича лінія. Приходить хлоп зранку на роботу. Всюди чисто, а біля його робочого місця купа сміття. Хлоп: - Шо за курва тут насрала?! Всі мовчать, а одна кобіта: - А чо ти зразу обзиваєшся? Теорія Фройда - велика сила