- Пакет давать? - да, маленький пожалуйста - пакет давать? У меня у одного такая фигня почти каждый раз?
Крымчан попросили не включать кондиционеры по вечерам, а только телевизоры. Там расскажут, что им не жарко
Купе. Сидить елегантна пані. Входить пан Ковальський. Вішає маринарку. І питає; - Пані є курва? Обурена пані розказала все, що думає про пана Ковальського Пан Ковальський здвигнув плечима: Як нє, то нє. Вже і спитати не вільно?
Ковальський - найбільш поширене прізвище в Польщі. І, якраз про Ковальського в Польщі найбільше анекдотів.
Do działu rekrutacji w filharmonii zgłasza się Kowalski. - Czy potrafi pan grać na jakimś instrumencie? - pyta kadrowa - Nie. - To po co mi pan głowę zawraca? - Potrafię wypierdzieć z nut każdą melodyjkę. - Jak to? - Proszę o jakieś nuty. Kadrowa podaje mu parę arkuszy zapisanych nutkami. Kowalski przegląda je w skupieniu i po chwili wypierduje melodyjkę. Kadrowa nie wie co zrobić więc prosi Kowalskiego by porozmawiał z dyrektorem. Rozmowa z dyrektorem ma podobny charakter. W końcu dyrektor pyta: - A potrafi pan wypierdzieć 5 symfonię Bethovena? - Mogę zobaczyć nuty? - Proszę. Kowalski studiuje nuty i w końcu mówi: - Nie. Niestety tego kawałka nie mogę wypierdzieć. - Dlaczego? - Bo tu... - pokazuje palcem grupę nut - tu i tu mógłbym się zesrać.
Хто тут так часто про правила згадує? 1. Мова 1.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов на цьому форумі є порушенням Правил.
Змучений по тяжкій праці xлоп приxодить додому,сів си їсти,а тут...прибігає дитина і так му тиxо каже: -Татку,татку-у.....а там у нас в шафі голий пан Ковальський сидить... -Йой,дитинко моя люба...та я є такий змучени-и-й,таки-и-ий змодований...Хочу лише попоїсти,випити і спати,спати...Дай мені спокій. Пішло дитя геть...За xвилю приxодить інше ...і теж те саме: -Ну та-а-атку...А там в шафі голий пан Ковальский сидить чогось... -Йой,дитинко моя люба...та я є такий змучени-и-й і таки-и-ий змодований...Хочу лише попоїсти,випити і спати,спати...Дай мені спокій... Пішло дитя геть...За xвилю приxодить саме молодше... і знову те саме: - Тяа-а-атьку,тятьку...А там в сафі голий пан Ковальский сидить ... Хлоп сі зриває,біжить до шафи,відкриває її...А там ...голий Пан Ковальський.І каже му так: -Па-а-н Ковальський..Я є такий змучений і такий змордований...Хочу лиш їсти і спати.А пан прийшов тут...Ну чого пан Ковальський страшить мої діти,га-а-а?
Переклад з польської польського анекдоту багато втрачає. Тому виходячи з того, що форум Львівський, можна б зробити і винянок? Тим більше, що їх і не так вже багато
Прошу то вважати цитатою. І не лише з польської. Часто анекдоти побудовані на грі слів. І, при переклаті та гра втрачається і анекдот перетворюється в безглуздий набір слів.
Анекдот польською не така і проблема Справа в іншому - @manur намагається блюсти правила і за їх порушення або за писанину кацапською зразу стає дибки А тут сам пише на неправильній мові Та й он у @Юрко НОТОЦО файно получається розказувати анекдоти людською мовою
Не дибки, а запитую людину, чому вона, будучи україномовною, пише по кацапськи. Ті пункти, які на мою думку, є важливими.
Мусите прошу пана,дотримуватись загальних правил,конституції,законів писаних для всіх їднаково...ну як президент,депутати,простії люде! Всі в нас рівні перед законом!