Йде голодний і втомлений чоловік по полю. Бачить - яблуня, а на ній висить велике-превелике яблуко. Мужик підбігає до яблуні, раптом - гуркіт, свист, навколо все потемніло, земля розверзлася. З воронки з'являється дупа, швидко хвата яблуко і - знову під землю. Мужик розгублено: "Що це було?" Дупа, висовуючись і плямкаючи: "Антонівка"
Ги))) Якось в м.Петропавловськ-на-Камчатці проходив я повз священика (все, як положено - ряса, борода, хрест на пузі). Ну, і як чемний християнин, привітався до нього, як то належиться між християнами : "Слава Ісусу Христу". На що отримав відповідь : "Здрастє"!!!!!!!!! Від СВЯЩЕНИКА!!!!!!!!!!!!!!! Мля... Я чуть там не впав...... зі сміху єсьтєсьно. Але стримався.
- Дівчино, а хочете я вам розповім про великий андронний коллайдер? - Ну, це наглість - ось так зразу... Ви хоча б відрекомендувались... - Ой, перепрошую, хвилююся... Дозвольте відрекомендуватися - Андрон!!
Эрдоган похвастался, что арестовал лётчика, сбившего российский самолёт. В ответ Путин пообещал посадить бульдозеристов, давивших турецкие помидоры...
Молодой человек с айфоном остановливается, чтобы прикурить у дворника. -А что, отец, - спрашивает он, - покемоны у вас в городе есть?
Оголошують концертний номер: — Виступає японська співачка Яне Су Ка. Вона виконає старовинну народну пісню “Чито му ядала”, що означає “Сумнів”!
Я сегодня позвонил на местную радиостанцию, и ведущий, поприветствовав меня, сказал: — Поздравляю! Вы — наш первый дозвонившийся слушатель, и поэтому, чтобы выиграть главный приз, вам нужно всего лишь ответить правильно на один единственный вопрос! — Класс! — восторженно сказал я. — Вы готовы? — спросил ведущий. — Это будет математический вопрос. — Ну, у меня есть ученая степень в области математики, и я работаю учителем в школе, так что, думаю, проблем не возникнет! — с гордостью сказал я. — Хорошо! Итак, чтобы выиграть наш главный приз — 2 билета в первый ряд на концерт Стаса Михайлова и встречу с ним за кулисами — скажите, сколько будет дважды два? — Семь, — ответил я.
Ну це ж треба, вчора не дійшло, навіть запитати хотіла, у чому сіль от що значить втомлений і сонний мозок
Жінка хоронить чоловіка і біля труни причита: - Поцілувати б тебе у глазки, та не бачила я від них ласки. Поцілувать би тебе у п’яточки - так вони ходили на блядочки. Поцілувать би тебе у рученьки - так я не бачила від них полученьки... Піп почув все це діло, підходитиь до жінки і каже: - Жіночко, а у вас з вашим чоловіком діти є? - Є - Тоді цілуйте його у шишку і будемо закривати кришку
В Большом ставят «Бориса Годунова». Хор, опустив головы, гундосит: «Правосла-а-авные! Православные…» Присутствующий на репетиции режиссер Борис Покровский шепчет дирижеру: — Ну что они у вас в оркестровую яму поют! Скажите, чтоб пели в зал, дальним рядам, пусть руки туда тянут! Дирижер, обращаясь к хору: — Что вы в оркестр руки тянете? Где вы там православных увидели?..
Пятилетняя девочка приходит в новом розовом платье в детский сад. На вопрос воспитательницы "Кто тебе его купил? " с гордостью отвечает: — Наревела!
Як називається людина, яка розмовляє українською мовою? - Двомовна. - А якщо людина розмовляє трьома мовами? - Тримовна. - А якщо однією? - Москаль.