Хлопчик допитується в батька: - Тату, а куди потрапляють люди, які дотримуються всіх заповідей? - У заповідник, синку! - Тату, ти боїшся вовка? - Таке скажеш! - А ведмедя? - У мене ж є рушниця! - А-а-а... Ти тільки маму боїшся...
- Мамо, я хочу хом"яка. - Його треба доглядати синку, прибирати, годувати,міняти воду, гратися з ним... - Тоді я хочу бути хом"ячком! Вночі Петрик гукає: - Мамо, принеси води! Ну, принеси! - Будеш канючити - дам ременя! - Ну, от, будеш вставати за ременем, заодно і води принесеш.
Зустрічаються двоє приятелів на автобусній зупинці: - Привіт! Давно тебе не бачив. Ну, як ти - одружився вже? - Ні. - Чого чекаєш? - Автобус. У школі на уроці життєдіяльності: - Діти, яке найголовніше правило для пішохода на світлофорі? - Стати далі від калюжі!
Негр спорит с белым: - Вот мы когда рождаемся - черные, когда мерзнем - черные, когда болеем - черные, когда загораем - черные, когда смущаемся - черные, когда тошнит - черные, когда пугаемся - черные, когда умираем - черные. А вы когда рождаетесь - розовые, когда мерзнете - синие, когда болеете - желтые, когда загораете - коричневые, когда смущаетесь - красные, когда тошнит - зеленые, когда пугаетесь - бледные, когда умираете - серые. И после этого вы называете нас ЦВЕТНЫМИ?
летить літак, в ньому сидить мавпа і хлоп, літак розбився, хлоп впав в ріку а мавпа в кропиву, хлоп вилазить з ріки і кричить чече чече, а мавпа кричить мене в сраку пече
Чоловік скаржиться другові на дружину: - Вчора до хати не пустила. В під’їзді ночував. - Дивак. И перед тим, як подзвонити у двері, роздягнися догола. А коли вона двері відкриє, ти кидай свої лахи у двері. Голого вона тебе в під’їзді не залишить. Наступного дня: - Ну як? Пригодилася тобі моя порада? - Все зробив, як ти казав. Двері відкрилися, я одяг туди – шкварк! А вона, сволота, чужим голосом нахабно так і каже: «Обережно, двері зачиняються! Наступна станція «Університет».
Лаються чоловік з дружиною. Він: - Люська, замовкни взагалі! Ти як остання пара взуття на вітрині! - Шо ??? - Сто чоловік пробували, а я дурень узяв ...
Зустрічаються два приятелі. - Ну як справи? - Хреново! - А що так? - Так, знаєш, геморой замучив ... - А що це таке? - У тебе коли-небудь зуби боліли? - Так. - Ну так от і уяви: повна дупа хворих зубів.
Мама приводить доньку до лікаря. - Доктор, скажіть, чому в моєї дочки очі вирячені і посмішка до вух. - Раджу не затягувати так туго косичку.
- Ну як, Сергійку, страшно було з гірки на санчатах з'їжджати? - Ні-і-і, не страшно. Тільки зуби стискаються ... і дупа.