@KARABIN, там між "Алло" і "я насчьот сарая" має бути фраза "ето база?" Тоді то фсьо більш комільфо виглядає.
Комільфо виглядає так. - Алло, это база? - Да, база. - А кто начальник базы? - Товарищ Иванов. - А, так это военная база!?
Сагласєн, але то вже гинший кАвал. Але, й тут не фсьо комільфо. Ваєнний б не сказав : , а вповів би "палковнік Іванов". Але в такому випадку, таки, родзинка губиться
Нє, ну то вабшчє! Як Ольгу, так докоряли за три з половиною слова без перекладу, а тут ціле простирадло незрозумілого тексту
А то ж чому незрозумілого? Філологи стверджують, що польська за лексикою до української ближча, ніж російська
То пан такий вумний, бо Польща за хатою через дорогу От і перекладіть для тих, хто на протилежному краю
Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. "Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później"- powiedziałam i wybyłam. Ale. Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem... Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta. Ha! Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana..." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: "Taaaak A dlaczego, kochanie?" A on na to: "Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać..." Вчора вибралася на вечірку з подружками. Сказала моєму чоловікові, що я повернуся опівночі. "Обіцяю тобі, коханий, не повернуся навіть на хвилину пізніше", - сказала я і пішла. Але. Вечірка була чудова! Напої, танці, знову напої, знову ж таки, танці, і навіть більше напоїв, це було так весело, що я забула про час .. Коли я повернулася додому було 3 ранку ... Входжу додому, тихесенько відкриваю двері, і тут я чую грьобану зозулю з годинника, яка закукала 3 рази. Коли я зрозуміла, що чоловік міг проснутися від того кукання, то я закінчив кукати ще 9 разів ... Я дуже пишалася собою і була щаслива, що хоча й п"яна в чотири дупи, але така гарна ідея прийшла мені в голову - я ж уникла скандалу з чоловіком ... Я швидко лягла до ліжка, думаючи, що я дуже розумна. Ха! Вранці, під час сніданку, чоловік запитав, коли я повернулася з заходу, на що я відповіла, що рівнесенько опівночі, як йому й обіцяла. Спочатку він нічого не сказав, навіть не виглядало, що він щось підозрює. "Ах, як добре, я врятована ..." - подумала я, і аж піт з чола витерла. Мій чоловік, через якусь хвилину, подивився на мене серйозно і сказав: "Знаєш, нам напевно треба змінити наш годинник з зозулею." Я зблідла від страху, але покірним голосом запитала, "Та навіщо, золотко моє?" І він сказав: "Бачиш, сьогодні ввечері, зозуля закукала 3 рази, потім - я не знаю, як вона це зробила - крикнула "О, курва! " Знову закукала 4 рази, щось зачепила в коридорі, закукала ще 3 рази і впала на підлогу від сміху. Кукнула ще раз, наступила на кота, перекинула столик у вітальні, а потім, вляглася коло мене і кукнувши востаннє - гучно пернула і почала хропіти ... "
Пологовий будинок. Три вагітні жінки. Лікар запитує першу : - Ким ви хочете, щоб стала ваша народжена дитина? - Музикантом . І стала її дитина музикантом ... Запитує у другої: - А ваша дитина ким стане ? - Великим письменником. І стала її дитина письменником ... У третьої запитує: - А ким хочете, щоб ваша дитина стала ? - Я хочу , щоб він став самостійною людиною і вмів постояти за себе .. Наступного тижня пологи. Все йде нормально : з'явилася головка, тулуб і раптом удар в ніс акушера і лунає дитячий голос : - Я сам вилізу !
Ранок, кухня, чоловік з дружиною снідають. Він читає газету. Вона: -Дорогий! Подивися, я сьогодні добре виглядаю? Він, напружено: -Мила! Це що, обов'язково щоранку починати зі скандалу?
После первой брачной ночи с богатым пожилым господином невеста разговаривает с подругой: - Ну, как он? - Теперь наконец-то я поняла, о какой недвижимости он все время бормотал…))))
Але Ви ніколи не бачили на офіційних документах, що виходять з частини до цивільних осіб підпису "командир в/частини А0000 полковнік Іванов" А виключно "командир в/частини А0000 І.Іванов"
Стою на переході, чекаю світлофор, поруч дядько похилого віку і чоловік з дружиною. Горить червоний, але машин немає. Жінка поривається перейти дорогу, чоловік її осаджує: - Куди ти прешся, не бачиш - червоний горить! - Ну і що, машин-то немає, що я чекати повинна? - Сорок секунд всього почекати залишилося, тобі що, це довго? - Довго! Тут у розмову втручається похилий дядько: - Синку, у тебе не дружина, а мрія будь-якого мужика! Бережи її! - Це ще чому? - Ну як же ... Сорок секунд для неї ДОВГО!
Приходить чоловік додому і каже жінці: - В мене до тебе 3 питання... - В сраку не дам - Тоді 2... - У рота не візьму - Тоді на біса ти мені здалася?