Не хочеться вранці вставати на роботу? Відкрийте журнал 'Форбс', знайдіть там себе у списку мільярдерів... Не знайшли? Ну тоді п#§@%те на роботу.
- Люба, та ти взагалі обнагліла! Прийшла вночі вдрабадан п'яна! - Та яка п'яна?! Ми з кумою випили тільки чуть-чуть. Я навіть на кухні весь посуд перемила! - Ага... олією!
Два кума розгадують кросворд: - Слухай,куме. Слово з трьох букв: довге, тверде на "й" кінчається. - "Кий." - Точно, "кий", давай стирачку.
Як відрізняються жінки у віці 8, 18, 28, 38, 48 і 58 років? 8 років — Укладаєш її в ліжко й розповідаєш їй казку. 18 років — Розповідаєш їй казки, щоби вкласти її до ліжка. 28 років — Щоби вкласти її в ліжко, вже не треба навіть казок. 38 років — Вона розповідає тобі казки, щоби вкласти тебе в її ліжко. 48 років — Вигадуєш їй казки, щоби тільки не лягати з нею до ліжка. 58 років — Не вилазиш із ліжка цілими днями, щоби тільки не вислуховувати, як вона вигадує тобі казки.
- Кохана, ти в мене така гарна, лагідна, ніжна! - Сексу сьогодні не буде, я втомилася. - Егоїстка невдячна! І борщ в тебе кислий! І дупа товста!
Физик, математик и инженер стоят в поле. Каждому выдали одинаковое число досок для забора и сказали огородить максимально возможное число овец. Инженер построил небольшой, но крепкий загончик в форме квадрата. Физик построил загон в форме окружности, утверждая что такая форма может вместить больше овец. Математик построил заборчик по кругу, сам сел в центре, заявляя: — Принимаем, что я нахожусь снаружи.
- Ти як одружився? - Завдяки інтернету. - Сайт знайомств? - Ні, в театр сходив, коли модем зламався ...
З пояснення дружини : " Коли мій чоловік прийшов п"яний додому і почав скандалити , крізь відчинене вікно до кімнати влетіла блискавка і вдарила його сковорідкою по голові ."
То що проблема, в поїзда скільки є ще вагонів, купе, а в плацкарт як попадете, огого страшно аж уявити що може бути