Уничтожение импортных продуктов - это демоверсия. По настоящему круто будет, когда начнут жечь, давить и закапывать доллары и евро... зі А я от думаю, що когда начнут жечь, давить и закапывать доллары и евро - то ще фігня А от коли почнуть давити катками всякі віскі, бренді і вина - от тоді у москалів може статися масовий інфаркт , шо нє?
Как–то апостол Петр попросил Иисуса на время подменить его возле врат Рая. Сидит Иисус и видит, что какой–то старик хочет пройти в рай. Он его останавливает и спрашивает: — Отвечай, кто ты такой, старик, чем ты прославился на земле, какие за тобой водятся дела добрые и худые? — Я простой плотник, — начал старик, — Я в общем ничем не знаменит, но вот сына моего знает весь мир! Он появился необычным способом. Тут Иисус заинтересовался и привстал. Плотник продолжал: — Он ходил по свету и совершал добрые дела, прошел через великие испытания и за это он стал известен всему миру. Иисус вглядываясь в старика: — Папа?! Старик с подозрением вглядываясь в лицо Иисуса: — Буратино?!
Приїхала кума до кума у село. Повів він її погуляти на природі. Проходять повз поля. Кум питає: - Кума, а ти мене не боїшся? - Ні, куме. - Дивись, а то я такий! Заходять до лісу. Кум знову запитує: - Кума, а ти мене не боїшся? - Ні, куме. - Дивись, а то я такий! Повертаються назад. Кум питає: - Кума, а ти мене не боїшся? - Ні, куме. - Дивись, а то я такий! - Якби я знала, що ти такий, то наділа б труси, а то комарі всю дупу покусали!
Представьте картину: за окном мороз, окна заледенели, вы только пришли с улицы, а на столе в огромном блюде дымятся пельмешки, рядом в тарелочке аккуратно нарезана селедочка, политая маслицем и посыпанная лучком. Чего еще не хватает? Правильно! А иностранец ни за что не догадается...
На 9-му місяці вагітності попросила чоловіка намалювати нігті на ногах , відмовився , почав казати , що це вже занадто ... Я образилася і пішла мовчки в ванну . Приходжу , чоловік сидить в спальні і малює нігті на ногах і бурчить : " І чому вам , вагітним , такі всякі дурниці в голову стріляють ?"
Їдуть двоє в автомобілі... перехрестя... - Куме, як там справа? - Та все чудово, куме!!! Ба-бах!!!! - Куме! %&#@&₱.... я ж спитав, як там справа!!!
Ерейский вариант сказки Золушка. Золушка: - Ну вот, туфелька подошла. Когда свадьба? Принц: - Это был полуфинал, сейчас будем мерить бюстгальтер пятого размера.
Трамвай едет по Ленинграду. Кондуктор объявляет остановки. - Площадь Урицкого! - Бывшая Дворцовая, - комментирует старый еврей. - Улица Гоголя! - Бывшая Малая Морская. - Проспект 25 октября! - Бывший Невский. - Замолчите, наконец, товарищ еврей, бывшая жидовская морда.
Сільська вчителька ніяк не могла вирішити, за кого їй виходити заміж: за директора школи чи за тракториста. З одного боку - швидкий кар'єрний ріст, а з іншого - без трактора до школи фіг доберешся...
Приехавшие из деревни папа и сын отправляются в театр на « Лебединое озеро». Балет в разгаре. Сын - папе: - А чего они все на цыпочках? - Не знаю, сынок. Лебедей много. Наверное, весь двор в го#не
Не знаю, був чи ні цей анекдот, він мені подобається) Вуйко дибає в кварталі червоних ліхтарів. Бачить: коти на даху борделю злигалися і котяться униз, йому під ноги. Вуйко іх обережно піднімає і ввічливо стукає у двері. Виходить мадам. Вуйко: " Вибачайте, пані шльондро, у вас реклямка звалилася."
Про поручика Ржевського. Маю надію, діти не читають? Поручик навідався до Опери. Сидить, слухає, і так же йому нудно! Повертається до тьоті ліворуч: "Мадам, це не ви часом тільки шо сказали "тваю мать"? "Що ви собі дозволяєте, нахал!!!" " Пардон, мадам" Повертається до сусідки праворуч: "Мадам, я перепрошую, це не ви тільки що сказали: "...тваю мать?" "Що?? Як ви смієте??" Поручик: "Ясно. Це музикою навіяло"
Прийшов єврей в паспортний стіл і каже: -Можна мені поміняти своє прізвище? - А як Ваше прізвище? - Та Кацман - А на яке прізвище хочете поміняти? - Та на Кацманавт!