Ира, вставай! 15 минут до работы осталось! - Ты чё, раньше разбудить не мог? МНЕ КРАСИТЬСЯ ТОЛЬКО 20 МИНУТ!!! - Не ори! Ты пока спала, я тебя уже накрасил...
Розмова по дорозі з магазина: - Обережніше неси пакет! - Чому? - Якщо порвеш ручки, я тобі дупу порву, бачиш зв'язок?! - Угу... А якщо я пакет лизну?
Одна подруга вихваляється перед іншою: - Ти знаєш, тільки Василю вдалося розбудити в мені жінку. - Ну, ще б пак - з таким будильником!
Біжать два цуцика - старий та молодий. Бачать - шмат м'яса лежить. Старий каже: - Жерти! Пожерли, біжать далі. Бачуть - сучка гуляє. Старий каже: - Шкварити! Відшкварили, побігли далі. Бачать - машина стоїть. Старий каже: - Обісцяти! Обісцяли та й далі побігли. Тоді молодий песик питає: - А нащо ми машину обісцяли? - Запам'ятай, салаго: все, що не можна зжерти або відшкварити, треба обісцяти.
Після добрячої п’янки два кума Іван та Петро полягали спати. Петро ліг на дивані, а Іван на підлозі. Вночі, Іван, зіпхав Петра на підлогу, а сам ліг на диван. Ранок. Ще темно. Іван прокидається від дикого шуму і істеричних криків кума Петра: — Іване, йолки-палки! Включи світло, я з дивана злізти не можу!
- Дефолт - это когда денег нет? - Дефолт - это когда деньги были. Когда их нет - это обычная жизнь. Cоветы, как выжить после дефолта. Пересесть с личного транспорта на общественный, обедать не в кафе, а баночку на работу приносить, продукты покупать по акции, одежду - на распродажах, в кино ходить не чаще одного раза в месяц... Вопрос! А если я и до дефолта так жил, что делать? Фото: Соцсети ✑✑✑ - Копейка рубль бережет. Пока гром не грянет, мужик не перекрестится. Не жили богато, нечего и начинать. - Министр финансов, вы закончили доклад? ✑✑✑ Кризис - это когда ты ждал, что вот-вот начнешь жить хорошо, а потом понял, что хорошо ты жил раньше. ✑✑✑ Дефолт по-украински: это когда станки не успевают печатать деньги на закупку новых станков по печатанию денег. ✑✑✑ Официоз. Сегодня Арсений Яценюк отправляется в Грецию. Цель поездки - взять все лучшее от греческого дефолта для нашего. ✑✑✑ Жена попросила наглядно объяснить, что значит действия Нацбанка правильные, но запоздалые: "Ну это ты как бы в дерево уже врезалась, но руль потом все-таки повернула!" ✑✑✑ Золотовалютных резервов Украины осталось только на приданое Валерии Гонтаревой. http://kp.ua/economics/506861-esly-zavtra-defolt-anekdoty-o-fynansovykh-trudnostiakh-strany
В супермаркеті. - З вас 100 грн. - Як сто? Там ж написано 50 грн? - Так, написано, але насправді це коштує 100 грн. - Ну добре, ось - Вибачте, але ви мені дали тільки 50 грн. - Так, там написано 50, але насправді це 100 гривень
Мужик приходить вперше на курси з йоги. Молода і дуже симпатична наставниця питає у нього: — Ви зможете закинути ногу собі за голову? — О-о-о!!! Вашу, із задоволенням!
Муж обувается на работу, жена стоит, провожает... - Ты так смотришь на меня, как будто я не на работу иду, а по бабам! - Глядя на твои дырявые носки, я уверена, что на работу.
Караван іде Сахарою. Чоловіки сидять на верблюдах, а жінки біжать поруч. Спантеличений турист запитує: — Чому тут ніхто не дбає про жіноцтво?! — Ви помиляєтесь! — заперечує одна з жінок, — нам вночі зовсім ні до чого зморені чоловіки…
Потрібно 7 секунд для того, щоб їжа потрапила з рота в живіт. Людські волосся можуть витримати 3 кг. Довжина "ч органа" - це 3 довжини великого пальця. Жінки блимають в 2 рази частіше, ніж чоловіки. Жінки прочитали цей текст. Чоловіки все ще дивляться на свій великий палець.
П'ють горівку і вихваляються американець, японець і гуцул. Американець: - А ми такий літак винайшли, що розвиває швидкість польоту 1400км/год Японець: - А ми винайшли такий DVD-диск, як горошинка... Гуцул: - А в нас в Нижньому Синьовидному Місько живе, йому на того...члена... вісімнайціть горобців сідає. - ОГО!!! Налили по наступній. Американець каже: - Та, знаєте, хлопці, я трошки прибрехав...Ну той літак не 1400 км/год розганяється, а тіку 1200 Японець: - Та я тоже...Ну наш DVD-диск не як горошина, а як бублик.. Гуцул: - Ну я тоже загнув троха. В Міська тому вісімнайцітому горобцю лапка троха звисає... П'ють далі. Американець: - Знаєте, друзі, не можу я так. От вже чисту правду скажу: наш літак летить зі швидкістю 1000км/год Японець: - Ну раз ми- друзі, то і наш DVD-диск виглядає, як тарілочка Гуцул: - Ну добре-добре..І наш Місько не з Нижнього Синьовидного, а з Верхнього.
После сезона-2015 довольные одесситы пообещали вручную перекопать крымский перешеек и ногами вытолкать Крым подальше в открытое море.
в аптеке: - у вас баночки для анализов есть? - вам для кала или мочи? - а что есть разница? - ну, для кала с ложечкой... (голос сзади) для мочи с трубочкой...