Все більше чую від пенсіонерів про вибори, якщо з приводу Садового "Нашо він пхається і на таке йде?"
Андрій Садовий 2 год · Україна потребує перезавантаження влади. Розслідування журналістів, які розкривають розкрадання в оборонному бюджеті, це лише вершина айсберга. Правда значно страшніша і це потрібно припиняти негайно. Саме зараз! Я йшов на вибори з метою якісних змін в країні. Для мене мої власні амбіції не є головними. Я готовий жертвувати ними задля досягнення більшої мети. Вважаю, що єдиний кандидат від демократичних, проукраїнських і антикорупційних сил має всі шанси перемогти ставлеників олігархів і мародерів при владі. Протягом своєї кампанії я відвідав практично усі області України і доносив до українців ключову думку - ми заслуговуємо на більше, ніж корумпована влада і бідна країна. Ми маємо право на кращу долю ніж пошуки роботи за кордоном і подачки влади перед виборами. Єдине, що стримує Україну від розвитку - це тотальна корупція і захланність владних еліт. Саме це є головним інструментом Росії у війні проти України. Не може бідна і корумпована країна перемогти значно сильнішого за неї ворога. Я дякую всім, хто долучився до моєї кампанії і повірив в мої ідеї. Ми на початку шляху до зміни влади в країні. Цього року на нас чекають ще парламентські вибори і наступного - вибори до органів місцевого самоврядування, на яких “Самопоміч” готова стати платформою для об’єднання дійсно нових прогресивних сил і зобов’язана перемагати. Що стосується президентських перегонів то проаналізувавши дані опитування компанії “Фама”, які були оприлюднені сьогодні, я прийняв для себе наступне рішення: Відкликати власну кандидатуру і підтримати кандидатуру Анатолія Гриценка на виборах президента України. Моя підтримка не є безумовною. Я запропоную Анатолію Гриценку проект угоди про підтримку. Вона буде абсолютно публічною і стосуматиметься ряду принципів - зокрема щодо боротьби з корупцією, політики щодо окупованих територій, виборчого законодавства а також чистоти кадрових призначень.
Андрій Садовий 5 год · Підписали угоду з ЄБРР, яка дасть можливість придбати Львову 50 нових тролейбусів, які виїдуть на вулиці міста ще в цьому році. І це будуть львівські тролейбуси, виробництва концерну "Електрон". View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/638056823310323/
Ще мали бути нові до ЄВРО-2012. Старе дрантя по 30 і більше років їздить і зараз. Трамвайний секонд-хенд, які Вінниці і Маріуполю давали безкоштовно, у нас Садовий "вдало купував".
О, Садовий може собі відпочити аж до понеділка Андрій Садовий 6 год · Дякую всім за ваші поради щодо Йотамчика. Ми їх уважно прочитали разом з нашою зіркою Youtube. Дивіться відео, щоб дізнатись, чому назвали його саме Йотамі. View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/391323671489716/
«Декілька журналістів-розслідувачів роблять більше, ніж десятки тисяч правоохоронців», – Садовий про викриття корупції в оборонці Злодійські схеми, мародерство в оборонному секторі, корупція в СБУ і прокуратурі. На переконання лідера «Самопомочі», міського голови Львова Андрія Садового, це тільки «малесенька вершина великого корупційного айсберга, який є в Україні». Під час спілкування зі ЗМІ у рамках робочого візиту до Херсона політик наголосив, що не знає жодного «бандита чи жуліка, який покараний за корупцію впродовж останніх чотирьох років». «Як таке може бути, що невеличкі колективи журналістів-розслідувачів роблять більше, ніж десятки тисяч правоохоронців – людей, які отримують мільярди з бюджету на розкриття злочинів. Скільки це можна терпіти?» – каже Садовий і додає, що «цю банду» в сьогоднішніх умовах можна змінити, прийшовши на виборчі дільниці і проголосувавши 31 березня.
Андрій Садовий 3 год · Пані Посол США Марі Йованович у Львові. Вибори, корупція, національна безпека. Не так часто зустрічаю такий рівень компетенції і переживання за ситуацію в країні в розмовах з українськими політиками.
Владислав Гвоздик 17 березня о 09:09 Сильний виступ Мустафи. Підписуюсь за кожним словом. View: https://www.facebook.com/100033801840843/videos/125211715282223/
Може хтось не вірить, що до Садового є притензії, але його переобирають? Подібне не тільки у нас, критикують Земана, знають про його дружбу із Газ.промом і Пуйлом - але по звичці переобирають, знають, що Берлусконі мафіозі, але до влади допускають.