Як на мене, не зовсім влучні гасла у кандидатів Садового, Добродомова та і в Порошенка. Вже бачив інформацію, що ніби за Садовим слідкує якась машина, вже є фантазії, що якісь спец.служби. У спец.службах також працюють не лопухи, щоб так палитись та і з комедією із "замахом" не всі тепер Садовому повірять.
Ну принаймні я точно чув, що залишки сміття, що не довикидував Садовий, коли ці повноваження передали обласній владі, знайшли сміття із чеком львівського супермаркету у Івано-Франківській області. Якщо викинули підпільно і неофіційно, то і міська влада так робила, але вина міської влади - такий стан сміттєзвалищ.
Тепер можна говорити всяке. Але згадаємо - Садовий домовлявся з полігонами по всій Україні за прийом львівського сміття, платив без заморочок. А коли машини приїжджали, то виявлялося, що з керівництвом полігонів вчора говорили конкретні люди, і сміття не приймали. Згадайте караван львівських сміттєвозів через всю Україну, в Луганську область до сміттєзвалища. Обіцяли прийняти, а коли привезли - полігон на замку. Це ж саме і в інших областях. Тепер Садовий справно платить Синютці за вивіз сміття. Синютці ніхто з влади не підсирає - то чому львівське сміття висипають по селах і узбіччях? Причини дві: - Синютка не задіює кошти, котрі дає міськрада - Синютка це робить свідомо, бо люмпен не розбирається в гнилій тактиці бпп
Возити відходи за 1000 км., скільки витрачати на паливо - та оленем треба бути. Уявімо, підпільно вивозять сміття із Тернополя і підкидають десь у нас - не було би протестів? Мене точно у симпатії до Порошенка не звинуватиш, кожен порохобот доведе, але, виконай Садовий всі обіцянки, наведи порядок на сміттєзвалищі чи побудуй сміттєпереробний завод - хто що підстроїть, які неведимки що підпалять?
Погоджуюся з вами - оленем треба бути. Але це було необхідно, виходу не було і міськрада пішла на такі витрати. А бпп скакали на львівському смітті і тішилися, що їм так підфартило А як там у вас у Львові справи зараз - сміттєпереробний з-д вже будуєте?
А чому тоді не поставив "Садік Доля" такий завод відразу після переобрання на виборах? Потрібного інвестора нема, на смітті можна заробити та і якось воно буде, а тут вдарив грім... Березюку здалося, що якась невидимка за неправильне голосування зробив підпал.
А хто підсирав Садовому? Інша справа, що Садовий партії Самонеміч, тому йому завжди будуть заважати яйця. Три роки трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Хоть кіл забив Садовий сміттєпереробного заводу? Ще раз: було понад 40 інвесторів. Відшив! Хто підсирає Садовому робити завод? Ніхто! САМОНЕМІЧ!
Чув від шанувальників Садового, як на мене, трохи дивну версію, що раз Садовий каже, що більше не хоче бути мером, (Поплавок також не раз покидав сцену), планує переїзджати у Київ, президентом не стане, але не проти стати мером Києва. Моя думка - чи потрібен він Києву, та і можливості для заробітку там не ті.
Є такі думки. Піде з мерства Садовий - нічого не маю проти, тільки ускладниться робота для його наступника.
Фас Андрій Садовий 22 год · Кабмін хоче заборонити громадам розміщувати тимчасово вільні кошти на депозитах і заробляти на цьому. Пояснював сьогодні журналістам чому це абсурдна і шкідлива ідея. Не знаю як по інших містах, але Львів минулого року заробив на депозитах 57 мільйонів гривень. Кому муляють око гроші громад? View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/1248789985271274/ зі Хто знає В чийому банку тримає Садовий гроші Львова ?
View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/2324668894428570/?notif_id=1548349264145655¬if_t=live_video