Відповідь: Андрій Садовий та як чому? він вивів в люди Карпати, виведе і Львів, нє? Додано через 1 хвилину А тим часом А. Садовий виписав собі матеріальну допомогу у розмірі 28 000 грн. Та хіба шкода, коли людина файна, нє?
Відповідь: Андрій Садовий ото як файно й точно пишете! ну пямо не в брову - а ну в саме-саме яблучко! А подати першоджерела новини - чого повстидалися? якийсь дивний запах вас спинив? чи ви на такі дрібниці уваги не звертаєте? == Як ви думаєте - стаття в "Ратуші" за авторством Савєльєва, без будь-яких подальших передруків чи резонансу - може, то просто була спроба "гавкнути" і видати бажане за дійсне? Чи ви переконані, що Садовий підкупив заодно КРУ, і тому КРУ на цей кричущий факт річної давності закрило очі? == першоджерело, де надрукована та плітка, яку в своєму пості "озвучив" Мих - http://portal.lviv.ua/ratusha/2008/05/15/133827.html
Відповідь: Андрій Садовий ага, і 20 000 баксів, де садовий з власної кишені виділив на ремонт власного робочого кабінету - теж плітка. Ну матеріальна допомога у 28 000 грн - дійсно фігня, це вам, афтарстепе, якби премію 50 гривень, то для нього 28 000 грн. Не вартує уваги.....
Відповідь: Андрій Садовий То капец панове! дивуюся тільки звідки стільки грязі черпаєте.А я чула,что навіть в закардонніе відрядження, Андрій Івановіч їздить за свій рахунок!!
Відповідь: Андрій Садовий Миху, що саме вас дусить? яка саме жаба? чим зумовлена ваша ненависть - де вам Садовий мешти потоптав? я можу зрозуміти журналістів Поступу - там дійсно була прикра пригода. Я можу зрозуміти лоточників, яких Садовий "позакривав". Я на який саме мозоль вам наступила нова влада? може, вам при Бунякові майже виділили ділянку - а при Садовому всі витрачені для цього хабарі - пішли коту під хвіст? == Чи ви, як пурєдний галичанин, виконуючи заповіді Божі, ллєте багно на владу "на всю губу, нестримно і безкорисно"?
Відповідь: Андрій Садовий А що до води.Якщо пошукати на сайті міської ради, купа цікавих речей можна відкрити для себе. http://www8.city-adm.lviv.ua/pool/i...tart=1&Count=20&SearchOrder=4&SearchMax=10000 це розділ " документи Львівської міської ради"(розпорядження що до водопостачання).Так от майже всі розпорядження що до води були створені при Буняку,в кожному документі вказана сума грошей яка виділяється на ті або інші дії для поліпшення водопостачання(куди те ці гроші йшли...?).А при Садовому один маленький документ, який дивом діє... Я знімаю квартиру на вулиці Ливитського(колишня Маяковського).У січні вода подавалася з 6-9,18-21, а вже з лютого, подається цілий день, тільки вночі вимикають,і ще іноді вдень на пару годин. Ну і взагалі давайте мислити як дорослі люди, ви адже не думаєте що є таємний рубильник,який за наказом можна включити.Воду у Львові і не обіцяли включити відразу, а поступово до... вже не пам'ятаю якого року( може 2010,може 2012).
Відповідь: Андрій Садовий я вам відкрию страшну таємницю - на Левицького (тобто поруч, в бокових вуличках) жиє чи то кумпіль6 чи то кум Садового.... То вернулися старі часи - коли в "обкомівських районах" вода цілодобово... == правда, Миху?
Відповідь: Андрій Садовий А на бічних вулицях до Левицького води до речі і нема. А скажу вам по секрету на вулиці Франка на перехресті Князя Романа живе кума Садового і у неї теж немає води так ищо...
Відповідь: Андрій Садовий ну пощо мене палите! та тут би вже пів-форуму пльотку підхопили - що Садовий іно своїм родичам воду цілодобово подає! Я тут стараюся, підтримую добру репутацію мера - що він такий самий львів'янин, як і ті, що цого лають - а ви мені наніц піар-акцію попалили!
Відповідь: Андрій Садовий та певно жи так! то й Писарчук так рекламується теж - раз зумів базар збудувати та "підняти" - то Львів і поготів! а чим вам не подобається теза "карпати в люди"? хіба ми як не люди? хіба у нас спавжні чорношкірі галицькі хлопці за пару мільйонів долярів не сиділи на лаві запасних?
Відповідь: Андрій Садовий Гадаю, шановні форумляни погодяться, що проблема водопостачання у Львові одна з найболючіших, проте є й інші. Дороги (мабуть, найгірші в усій країні), освітлення вулиць, їх прибирання, вивезення сміття, ситихійна торгівля, громадський транспорт..... тощо Якщо дивитися на усі ці проблеми, то за Садового потрохи, помало, щось почало рухатись у напрямку їх вирішення. Додано через 1 хвилину Керувати футбольним клубом і бути добрим господарником у Львові - занадто різні речі. До того ж, як на мене, то й "Карпатами" він керує, м"яко кажучи, незадовільно. Але то особиста думка уболівальника
Відповідь: Андрій Садовий ну пощо мене палите! ну, так пардонте,я пані дуже серйозна все за чисту манету приймаю...:p
Відповідь: Андрій Садовий За свої гроші? поза 100 000 грн. за півроку? цікаво.... Додано через 2 хвилини мене жаба не дусить, мені цікаво знати куди пішли мої податки.... Додано через 5 хвилин Ого! У вас буйна фантазія, а ше шо придумаєте? Додано через 8 хвилин Ну та, ну та.... а вони в Самопоміч зверталися, не чулисте?
Відповідь: Андрій Садовий Дивно чути від людей похвалу такої влади. Якось то в новинах прочитав як Садовий сів в тролейбус в оточенні камер свого каналу і питався про те, чи подобається людям новий Львівський тролейбус. Такі псевдореклами показують великий цинізм влади. По-перше, він пальцем об палець не вдарив, щоб запитати людей який тролейбус вибрати ДО його купівлі за їхні ж гроші, відповідно він його вже не продасть, якщо люди скажуть, наприклад, "надто тісний" чи "надто жорсткий". По-друге Львову не личить мер, який їздить в тролейбусі у супроводженні телекамер, зрозуміло, що якби не домовлений похвальний сюжет по каналу "24", ним би і не пахло в тому тролейбусі. Бачу тут рахують розміри бюджету - я впевнений, що він звідти не вкрав ні копійки - тепер кожен непорядний чиновник найвищого рангу може заробляти цифри в кілька разів більші ніж бюджет мерії. Достатньо "домовитися" про одну-дві ділянки і ти вже мільйонер! Я чув як гуляють чиновники з мерії і бачив як гуляють найбагатші люди Галичини - це один і той же рівень! А ще бачу, тут кажуть, вулицю відремонтували. Для порівняння скажу, що київський мер Омельченко перед виборами за місяць відремонтував ВСІ дороги міста вп'ятеро більшого! Він сказав, що звільнить кожного начальника ЖЕКу, якщо на його території буде хоч одна яма в асфальті! І вони це зробили! Я сам у цьому пересвідчився - ремонтували навіть в дворах будинків. А ще я з кожним приїздом бачу нові великі будинки по старому Львові - останній "сюрприз" збудували на вул. Бічній Лісній - прямо на території природнього парку "Знесіння", де не те що будувати, але і деревця недозволено зламати! Як таке стається? Запитайте у людей, які живуть поруч - вони розкажуть про те, хто це все покриває. Як можна утримувати таких найманців? Як можна їх захищати? Як можна пропонувати не критикувати таку владу? Та її в шию треба гнати а не критикувати! Або краще на Ринку до стовпа привязувати, як це робили наші пращури.
Відповідь: Андрій Садовий +10!!!! Справа в тому, що знаєте в чому цинізм того всього? От пустять слух, що мер виписав собі матеріальну допомогу і люди тут жеруться, аж смішно, а наспрвді крадуться зовсім інші масштаби, неспівмірні з 28 000 грн. Продаються ділянки за мільйони, беруться хабарі, які оф. зарплату перевищують у сотні разів, а люди.... люди судять по мірі тих статків, які здаються для них казкові, а насправді вони смішні....
Відповідь: Андрій Садовий в псевдонабожності, і поливанні брудом (така собі християнська любов до "ближнього"), причому бездоказово (десь кореспондує з "не бреши") Власне - в оцьому цинізм. Вам що особисто Садовий зробив, що все, що Садовий не зробить - ви на бруд перетворюєте, додаєте пару видуманих штрихів, троха свого аромату - і в такому викладі воно дійсно смердить?
Відповідь: Андрій Садовий У псевдо набожності? О, Афтерстепчику, я не вірю в те, що хто не ходить до церкви щиро вірить - ото і є псевдонабожність, з іншої сторони не всі, що ходять до церкви - є правдиво набожні, але якщо б ви правдиво і щиро вірили, то напевно мали б знати, що мовчання на гріх - це також гріх. І зовсім не означає, що хто би шо не витворяв, християнин повинен мовчати і кліпати очима. Що до даної ситуації, то я, як платник податків, маю право цікавитися на які цілі влада використовує кошти, а не закривати очі. Так що ніякого цинізму і смороду - все цивілізовано. Інша проблема ваша жовч, яка не дає вам жити у мирі і спокої, бо таке як я, написав і Форест, але мінуса не отримав. Що до Садового, то єдиний позитивний момент - це вода. Так, води стало більше, а більше нічого не видно.... мій аромат тут ні до чого, адже смердить лише коло Вас, отже робіть висновки.
Відповідь: Андрій Садовий тіко коли до вас наближаюся, Миху почитайте дописи в своїй гілці - так за що ви Садового не любите? Тільки не треба лозунгами "хочу знати куди йдуть мої податки" відповідати Так цікаво прочитати вашу пряму мову - спробуйте ще? == у вас - старі заслуги ви це чудово знаєте і не настільки я й жовчний, як ви ото розписуєте - ну хіба троха Волошина занадто цитую - але ж вам той опус так пасує! ото й чіпили ви по традиційному, описаному у Волошина методу - ярлик "жовчний" ви завжи вірите тому, що бачите на власні очі?