Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Андрій Садовий

Тут принаймні вулиці називали. Певно, що на Пекарській, де тепер проживаю, подають воду цілодобово, але тут так і за буняка було) Зрештою ну не можуть гроші надходити з бюджету постійно, а місту ставати все гірше, правда? Тому кожному меру мало б бути з якоюсь проблемою вже легше.
    Слухайте, а що там Кміть? Хто з ним працював вже?

Додано через 2 хвилини
    ггг:)..

2. Дана

Дана Well-Known Member

Вибачте мені за різкість але це мені нагадує мою сусідку-пенсіонерку –нам треба німця з нагайкою, я їй один раз сказала, половину повбивали, молодь повивозили до себе на роботи, ото був порядок, і чисто і усі задоволені(а попробуй повозмущайся – пристрелять). Нам треба такого мера?
    Нам дійсно хочеться мати доброго, чесного, принципового, не хабарника і роботящого мера, але такого ви не найдете. У нас крадуть на усіх ланках двірник вкраде піску з будови, будівельник притягне мішок гіпсу, завгосп - додому пару банок фарби, з базару продавець – що зможе вкрасти, секретар з офісу – ручку, бухгалтер - калькулятор, хто в як може те і тягне додому, це менталітет людей, має пройти час і декілька поколінь щоб люди стали іншими, тоді і мери будуть інші. ( попереджуючи негативні відгуки - звичайно не усі люди такі, і є винятки.)
    Садовий не панацея – але він не найгірший мер у Львові.

• Подобається Подобається x 3
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Чортеня - абсолютно з вами згоден :)
    виходить мер на озеленення чи суботник - піарщик, гад :) два рази лопатою махнув - і пішов бухати :)

В мене, до речі, теж в під'їзді колись купу наклали на сходовій клітці - два поверхи нижче :) то з тиждень лежало, доки двірничка не завітала :)

так думаю, що це дійсно негаразд - напевно, ті, що там проживають - в міськраду скаржилися, і відповіді не отримали :) Але ще що цікаво - що вхідні двері на кодовому замку :D

чому хтось під своїми дверима прибирає, і під чужими не смітить? і навпаки?
    ==
    і нарешті - яким боком мер до того?
    ну і заодно - наскільки у нього дієві важелі впливу на ВАТ Водоканал? зауважте - "відкрите акціонерне товариство". Яке вже не раз показувало, що в задниці мало як мера, так і міськраду, так і арбітражні суди :)
    Але ж таки у деяких районах з водою краще - стало?

4. bora

bora Well-Known Member

А хто казав, що найгірший?:) Кожному - по справам його:)

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

а з якого часу Водоканал став ВАТ ????????:crazy: може я щось пропустила, але до приходу Садового це було ЛКП і директор призначався мером.
    А з водою - в когось може і ліпше, а в мене як було погано, так і залишилось, тільки триндіння багато за той розширений графік. Який до речі теж не є заслугою Садового, кредит Світового банку і основні роботи по ремонту водогонів і насосних станція ще за Буняка було зроблено.

А тішитись тим що Садовий не найгірший.... толку з того, він і не кращий за інших, хіба піарник не поганий.

• Подобається Подобається x 3
  6. afterstep

що ми у Львові на кожному кроці, починаючи від під'їздів - і спостерігаємо?

Додано через 1 хвилину
    оп - пардон - переплутав :)

7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ок. У мене ОСОБИСТО!!!! ситуація з водою не змінилася!
    Підходить?

• Подобається Подобається x 1
  8. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Шо за "підходить"? Мені ОСОБИСТО все рівно є в вас вода чи нема.
    Chortenia, а я не писала особисто вам.
    Але дивно, адже ми живем майже на одній вулиці.

Прошу. Район Краківського ринку, район Сан-Ремо.

9. bora

bora Well-Known Member

А що - раніше біля Сан-Ремо інакша ситуація хіба була?

Район Краківського...Знаю точно на Куліша - там графік ширший ніж на Чорновола був, однокласниця жила, але там всюди старі будинки - інд. опалення повстановлювали - то гарячої і не треба було.

Якось би не плутати ріст власного добробуту з розвитком міста, комфортом проживання у ньому для більшості, його комунальними проблемами.

10. Nastyusha

bora, уважніше читайте. Я написала, що воду подавали по годинам, з шостої до дев"ятої, зранку і ввечері. А тепер подають цілодобово. І то не гарячу, а звичайну холодну. Про індивідуальне опалення і не йдеться.
    Район Краківського - Джерельна.
    Так, у моєї бабусі все життя як себе пам"ятаю вода теж була погодинно з 6 до 9. А тепер цілий день (вул. Дороша).

11. Chortenia

Ну оскільки писали після мого посту, то подумала, що до мене.
    Тоді сорі.
    У нас військовий будинок. А у вас?
    Мене задовбало щоліта лишатися без гарячої води то початку листопада. поставили бак і бойлер.

12. Nastyusha

Ні, у нас звичайний старий, трьохповерховий.
    Я так розумію то відключають бо опалення на літо відключають?

13. afterstep

там же написано - військовий будинок :) у них "кеч" - у них своя господарка :)
    "генералів в окрузі не обирають, а прапорщики генералів в носі мають" :)

14. Chortenia

Ага. Раніше писали - на ремонт, на 2 тижні - ну і з кінцями. Тепер вже нічо не пишуть :ninja:, просто відрубують.

15. andi

andi Well-Known Member

Все правильно, У Шевченківському р-ні вода цілодобово є, але далеко не всюди. Якщо говорити про Рясне-1,2 - то там вже давніше, ще весною це "порєшали" (а то ж також Шевченківський р-н :) ),
    а от на Чорновола в районі Панча, Липи, Варшавська вода була (!!) найчастіше 18 годин до того, як труби нові підключили - тижня два-три тому.
    А коли закінчили підключати, очевидно стали качати воду в ближній центр - це для них зручніше, бо невисокі будинки і жителів набагато менше.
    Це також і своєрідна політика: спочатку дали воду, "показали" свої можливості, а тепер будуть лапшити, що от мовляв платіть по новому тарифу, і зробимо!

якщо чесно, то найбільше добиває не сам графік, а безпрєдєл в питанні включання-виключання. Може бути вода і до 12 дня, а можуть і в 9-40 вимкнути... :aggressive:

• Подобається Подобається x 2
  16. Муму

Муму Well-Known Member

На рахунок води - та жижа, яка іноді капає з крана годиться тількі унітази зливати, іто наліт з'являється. А на наступних виборах бачу двох кандидатів: Тягнибок і Димінський.

17. afterstep

зачот! тільки одне запитання - Димінський?

18. Муму

Муму Well-Known Member

Ви не знаєте хто це, чи питаєтесь чому саме він?

19. afterstep

саме так - саме чому він :)
    адже з попередніх виборів, кажуть, кандидатура Димінського самознялася з технічних причин :)
    то хто тепер новий господарник, хто той Федоришин?

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

давай ліпше за бората проголосуємо.... )))

пс. мені також цікаво, чому один або другий?....

а де твій аватар? :)