Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Андрій Садовий

:eek:А це де?
    Донедавна теж тішились родичі з Чорновола)) Але недовго - бо гарячу вирубили взагалі, типу за борги району. І попередили, що літом не чекати.:aggressive:

• Подобається Подобається x 1
  2. Дана

Дана Well-Known Member

Я напевно була занадто молода і дурна щоб перейматися роботої мера Куйбіди, але в мою память Куйбіда ввійшов тільки в одном образі - на день міста Лева Куйбіда в мантії зі знаками влади у місті марширує по вулицях Львова, і все - ніяких дій по Львову я за його мерства не памятаю, за Садового я бачу поки що- вулиці в мому районі вночі і у вечері освітлені, вода у нас по розширеному графіку, і місто мені зараз гарніше(можливо це не тільки заслуга мера міста, як сам прогрес), і дороги ремонтують, напевно цього замало для доброго мера, але це більше ніж було разом взятих Куйбіди і прости господи Буняка.

Додано через 2 хвилини
    Рясне 1, а гарячу нам також вимкнули, але то за борги наших сусідів,:ninja: будинок у нас кооперативний і як тільки борг перевалює за певну суму вимикають теплу воду.:beee:

• Подобається Подобається x 4
  3. bora

bora Well-Known Member

Отожбо і воно. А чого за борги інших мусять сумлінні платники страждати - ніхто не задавався питанням?

4. Дана

Дана Well-Known Member

Ви за це неподобство хочете звалити вину на мера Садового? Голова нашого кооперативу подав до суду на несумлінних платників, суд тягнеться вже 6 місяців, але він сам говорить що з тої затії нічого не вийде, бо варто боржникам заплатити якигось 10 грн, як все потрібно збирати наново( документи, довідки про заборгованість, нове слухання, нова справа).

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я щось в той графік розширений ніяк в"їхати не можу, то вода є майже цілий день, то в 9 ранку і ввечері вже немає, пару раз на тиждень з крану тече баюра, гарячої вже немає 2 тижні. Бардак.
    А Садовий -мер - одна показуха, вміє тільки статейки поплачувати в газетах.

• Подобається Подобається x 2
  6. Дана

Дана Well-Known Member

Наперд хочу сказати я не є дуже великою шанувальницею Садового, але кращого на даний час не бачу, я так розуміє що на наступниз виборах будуть воювати за крісло мера Куйбіда, Садовий, Писарчук, так от скоріш за все я проголосую за Садового, хіба би був якийсь новенький але сумніваюся що появиться чесний і принциповий.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

треба Буняка перепросити... на колінах, з хлібом-сіллю....
    або вернути Куйбіду - то гарантія, що ніц лихого не робитиме - за поетичними справами у нього на це ні часу, ні кебети не залишиться...
    ==
    чомусь думаю, що Садовий поступить як в свій час Шпіцер - відбуде термін і раз і назавше зав'яже з гаслом "Львів - європейське місто" :)

8. bora

bora Well-Known Member

Тре видно висуватись. Принаймні очевидних питань би не виникало при мому головуванні))))ІМХО)

• Подобається Подобається x 3
  9. alex

alex Well-Known Member

Дійсно, старий український принцип "моя хата скраю".
    А хто буде державі платити по рахункам?
    Інше питання, що не налагоджено стягення боргів з окремих осіб, знову ж таки, через нашу нерозторопність.
    А цікаво, якби хтось у Європі стабільно не платив би за комунальні послугт, що б на нього чекало? Чи б так само хтось з ним "возився" би?

Додано через 2 хвилини
    Буняка, Куйбіду? Цих нездар? Ви то серйозно написали, дійсно так вважаєте?

10. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Так за кого будемо голосувати :Секретарюка ,Шпицера ,Куйбіду ,чи Садового, і що Ви конкретно знаєте про цих людей.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

не піде... навіть якщо його самі висунуть і самі оберуть без його участі - подасть в суд і самоліквідується.

12. bora

bora Well-Known Member

Та ну при чім тут хата скраю. Ну мають люди по кілька квартир і не платять за них. Виходить тим хто живе в їх будинку вимикають гарячу воду, а неплатники там навіть не ЖИВУТЬ, Розумієте? Я про своїх ось таких сусідів - їм байдуже, що іншим вимкнули воду, вони за містом проживають взагалі. А от пенсіонери в нас платять. І їм важче інших купувати бойлер і сплачувати його. ТО як правильно по-Вашому?

13. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так у нас щоліта відключають гарячу воду (до наступного опалювального сезону)

14. bora

bora Well-Known Member

Та так- знаю, як при кожному мерові. але галасу про чудовий розширений графік гарячої води наробили, а забули сказати, що тепер навіть вузький графік вимкнули)

15. afterstep

от гади... за несплату - й вимкнули :sad:
    от раніше, за попередніх мерів - було добре - не вимикали, але був вузький....

16. bora

bora Well-Known Member

Афтестепе, сарказм тут ні до чого. Мені навідміну від Вас в жодному з них не росходиться. Я не з тих хто за місяць води буде все життя потім на когось молитись.
    Вода має бути завжди. В усіх хто платить. Люди, це ж нормальна вимога навіть в Африці:) Та не мона схиляти голову й казати - краще все їдно не буде. Для чого тоді нам міська влада взагалі?

• Подобається Подобається x 3
  17. afterstep

от і я кажу - все вірно! розігнати!
    на крайняк - залишити Куйбіду, щоб було кому в мантії бігати.
    Раз мер сам не в стані і котли палити, і труби міняти, і оті траншеї по всьому Львову, що їх комунальники забувають засипати - позасипати - то нафік нам такий мер?
    ==
    То ж 5-тихвилинна справа - перекомутувати систему подачі води, і відключати тільки неплатників :)
    от не заплатив весь район - то таки примусити мера всю бойлерну ганяти, але щоб у двох-трьох платників була вода. Цілодобово.
    Най хоч відрами носить :)
    ==
    Невже це називається "сарказм"?

18. bora

bora Well-Known Member

Вже ж винайшли систему перекриття каналізації - індивідуально - пригадуєте?) І всі кажуть - ой як дієво. Ну то чому знову воду вимкнули?

Знаєте, моє керівництво і мітлу до рук може взяти, і на дах на ремонт піднятись перевірити. За потреби. І показати - що нема такого чого "не робиться" чи такого, що має "Тося зробити".

19. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ваш сарказм, Афтрестепе, дійсно не до теми. Узяти ту ж саму воду - так завжди було зле, і зараз краще не стало, зате балачок з боку мера і т.д. нємєряно, хай менше говорить і виступає, а більше робить.

Між яншим, що не подивишся новини на люксі, так мер - молодець, усі інші - .... На вулицях брудно - а ви не смітіть, в підїздах брудно - а ви самі поприбирайте..., мер усьо робить, а усі йому заважають.
    Так і згадується номер з КВН, Сережа - молодец, Сережа - мой сынок.

Мені часом здається що у Львові мером трек чужинця якого поставити...

20. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Не обманюйте, з водою ліпше стало однозначно :p За Буняка нам її вимкнули і ввели шестигодинний режим подачі (з 6 до 9), а віднедавна перевели знов на цілодобово. І то не тільки в нас так, в багатьох знайомих теж.

а де твій аватар? :)