я можу піти на сміттєзвалище за тисячу кілометрів від Львова... і сфотографувати пластикову пляшку від "Львівського" пива, або обгортку від "Світоча", або йогурта "Галичина", ці матеріали будуть розкладатися в землі тисячі років...
Та навіть Савченко, що би про неї не говорили, ціль голодування була інша. Тут попахує показухою як із Насіровим та Мельником, голодування та звернення до лікарів мало кого вразило.
Браво, АІС!!!! Цілий рік загаджував місто, а за тиждень, як передав сміття вже вимагає, щоб все його гавно прибрали. От піарщик від Самопомочі.
Якщо чесно, є немало ще ділянок, де сміття переповнено, ну і час від часу десь в Івано-Франківській, Чернівецькій областях виникають неузгоджені сміттєві полігони, само собою із сміттям зі Львова.
Якщо я колись сумнівалася щодо Садового, то зараз ясно вимальовується картинка, що під нього копають із влади, яка, на превеликий жаль, по корумпованості нічим не відрізняється від бандитської влади овоча (((
А Садовий ідеальний? У його оточенні не процвітає корупція? Витворяв він багато чого незаконного, коли ще ніякого Порошенка не було.
Давайте розмову про ідеали почнемо з визначення еталону. То до кого рівняти будемо? Хто еталон ідеалу?
Він не ідевльний навіть зі сторони Latana Royal. Просто Садовому вдається поки що подати себе жертвою влади. А жертву хочеться пожаліти, навіть погладити.
Мих, Ви такий передбачуваний у своїй реакції, як штанці дитини, що загралася. Стало нецікаво Вас читати.