Я навіть не дивуюся. Бо всюди, де чимось займається БПП, безпросвітний бардак. Бариги тільки думають про свою кишеню
От бачите, як файно: зле, бо блокують, зле, бо допомагають. Така вона є СамонЕміч. А що до бариг. Я думаю, це слово появилося в українському політикуму у нЕробів і самодурів, котрі ніколи нічого не вміли робити, тільки заздрили, коли щось вдавалося іншими. Я думаю, народ в найближчому майбутньому достойно оцінить цих трутнів, як у свій час Свободу.
Так при чому тут "СамонЕміч"? Ви ж самі кажете, шо сміттям у Львові займається БПП Шось ви знову блудите... @Мих, може ви так багато не думайте, бо не заснете
Ви, певно з Самопомочі. Просто почерк знайомий. Хто керує господаркою Львова? (мер - лідер Самопомочі, депутатів Самопомочі - більшість у раді міста) А ви заладили пісню: ми тут ніпричому. Дуже зручна позиція: при кориті бути і нізащо не відповідати.
@Мих, ви знову помиляєтеся - я не з Самопомочі і ніколи в ній не був Блін... @Мих, ви таки блудите - самі ж кажете, що Дивне керування получається: мер - лідер Самопомочі, депутатів Самопомочі - більшість у раді міста, а самим грошовитим і стратегічним сектором займається БПП. Тому зрозуміло, чо Садовому так непросто навести лад в місті - тоті БПП всюди підсирають.
Ну, це вже аргумент з розряду совкових. Так не зробить ні Порошенко, ні гройсман ні іже з ними. Нагадало: Панунцю, який лікар ту є до дупи? Але ж бабцю, всі лікарі тут до дупи
Мені Садовий і його ніби то професіоналізм нагадує недавню популярність ВО Свобода, бути в опозиції, критикувати діючу владу, кричати "Банду геть!" не те, що самому зайняти якісь важливі посади, на яких свободівці проявили себе дуже неефективно, хтось має заперечення, що уряд "Самопомочі", президент Садовий проявили би себе яскраво та ефективно?
Ну а як я скажу, що БПП лише місцяць помагає, то вже виходить, що Самонеміч засралася вже давно без сторонньої допомоги.
Асоціації. Згадав анкети: «На оккупированной территории пребывал За границей был Родственники за границей есть В националистических организациях не состоял?»… і.т.д Зрештою, послужний список Порошенка також нівроку: «член Політбюро СДПУ(О). заступник голови партії регіонів. міністр економічного розвитку і торгівлі України за Януковича» І що?.. Я про те, що їх політичні амбіції, а якщо точніше, патологічне, хоча ні, цілком прагматичне прагнення влади ніколи не дозволить піти добровільно у відставку, хай там Україна валиться в тартари. Підкреслюю – добровільно. Тому виходимо з того, що маємо. І тішимося тим невеличким прогресом, точніше намітками до нього, бо все чомусь йде косо-криво і ще й через задній прохід.
Що ви зациклились? Я не фанат Порошенка, розумію, що у його команди багато недоліків, але це не значить автоматично обожнювати Садового чи вважати, що він заслуговує на посаду президента.
Хто говорить про "автоматично обожнювати Садового чи вважати, що він заслуговує на посаду президента"? @Lanktocha, ви шо? Садового з мера тре гнати, а ви його в президенти пхаєте
Я то не пхаю, вже раніше писав, навіть немало тих, хто його любить як мера, говорять, що президентом він не потягне, хоч балатуватися буде це точно.