@Мих, а чо Порошенко перестав ходити до церкви? Більше не треба піаритися і тепер дома молиться? Він має свою капличку? До речі, пам"ятаєте на зустрічі зі студентами Порошенко сказав, що зранку молиться 15 хвилин? @Мих, задля цікавості зверніть увагу, скільки часу молитеся зранку особисто ви і прикиньте, наскільки Порошенко святіший
За ким попало не дивлюся, а от за публічними людьми варто подивитися - це показник їхнього стану. До речі, крім протокольних виходів "на люди" на Різдво і Великдень в інеті про релігійний бік президента писали ще в вересні-жовтні 2014. Це про щось та говорить, шо нє? Я вже все про себе @Pedro -ві розповідав, можете переглянути
Із Садовим та його походами до церкви, майже як до товариша Гундяєва і всієї во ФСБ братії приходять кремлівські чиновники, до співслуживців по КДБ , не розбереш, хрестяться чи мух відганяють.
А хіба я казав про духовність? Я казав, що крім протокольних виходів "на люди" на Різдво і Великдень в інеті про релігійний бік президента писали ще в вересні-жовтні 2014
Садовий про сміття: Це низька політична гра, тільки "бариги" таке можуть робити View: https://youtu.be/cYZ3cXbjir0 Садовий: - Не подобається вам Садовий - будь ласка, арештовуйте мене, порушуйте кримінальні справи... А бажання мають властивість матеріалізуватися
Взагалі-то, якщ ймовірні президенські вибори, високі рейтинги та ймовірний вихід у ІІ тур є у Тимошенко, Гриценка і без сміттєвої проблеми у Садового цих шансів не було. Навіть деякі постійні виборці Садовогоо говорили, що мер і президент - різні речі і не факт, що Садовий з таким би справився. Так що звинувачувати у таких проблемах когось вище безглуздо.
Ага, підніміть мій рейтинг, пропіарте мене, зробіть мене мучеником.... Анє... Правда, Садовий неадекватний? Чому хтось має його арештовувати, порушувати справи за те, що він комусь неподобається? Агонія якась.... Я не є фаном Гройсмана, але ось тут він сказав просто і головне - правдиво: View: https://www.youtube.com/watch?v=MQgxXJfq-6M
Оскільки Прем'єр-міністр Volodymyr Groysmanвирішив не відповідати на офіційні листи щодо екологічної загрози у Львові, а давати мені поради у Фейсбуці, то скористаюсь принаймні цим каналом для спілкування з головою нашого Уряду.
Миху. А я не є фаном Садового. Але йде відверта політична травля самопомочі. І плювати мені на самопоміч. Але проглядаються дуже негативні тенденції в боротьбі з політичними конкурентами
В який раз пишу, про проблеми на грибовицькому сміттєзвалищі та потребу будівництва сміттєпереробного заводу говорили, коли ніякого БПП при владі не було, хто тоді заважав цим зайнятися? У нас всі би зустрічали фури зі сміттям десь із Закарпаття, Рівненщини, з Центру України із квітами, чи блокування і не впускання? Так само це би організував Порошенко, Путін чи Трамп?
Та я вас прошу.... Ще до трагедії в на Грибовецькому сміттєзвалищі Самопоміч влаштувала демарш коаліції і це чомусь не вважалося травлею, зрадою і т.д. Рейтинги Садового росли, як на дріжджах і здавалося от-от. А влада довіряла Садовому, доказом цього є пропозиція очолити уряд. Але Садовий замість того, щоб погодитися стати премєром і будувати країну після Майдану, вирішив побавитися у політику і стати в опозицію до влади. Що тут скажеш? Ну мужик... залізні яйця. Після чого стається трагедія на звалищі, яке є наслідком халатності, недбалості і корупції мера. Що робить мер? А мер не намагається вирішити проблему, бо рік минув і нічого не зроблено, а хоче використати проблему сміття у політичній боротьбі з владою. А саме, переводить стрілки на Порошенка і Гройсмана. Я б промовчав тут, якби Садовий... хоть би вже сваї забив під той завод, але він нічого не робить, тільки тролить київську владу. Синютка запитує: хто на тебе давить, я підключу поліцію. Садовий не видає тих, хто йому заважає. Тут є ще один момент. Гройсман може дозволити будувати будь-де, але це лише півсправи, треба вмовити ГРОМАДУ. Садовий навряд чи вмовить, бо всі знають ХТО він такий, а Гройсман не піде робити роботу Садового і правильно робить. Я б на місці Гройсмана теж не пішов. Тому що вийде смішна ситуація, прем'єр буде виконувати доручення мера. А як у Гройсмана не вийде, то Садовий скаже: бачите, то не я, то київська влада не змогла. Садовий хоче політичних опонентів затягнути у власні проблеми сміття, тому він САМ нічого не робить.
То все правильно ви кажете - проблеми на грибовицькому сміттєзвалищі та потребу будівництва сміттєпереробного заводу говорили, коли ніякого БПП при владі не було. За бездіяльність винних тре покарати, це однозначно. Але сталося те що сталося - Львову треба кудись дівати сміття. І БПП користується моментом і підленько закриває всі смітярки України перед львівянами. А ви тішитеся, що Садового кругом обложили і готові нюхати сморід, лиш би йому допекти. І готові його терпіти в кріслі мера. Бидло...
Є ще один момент. Садовий дуже добре вживався з владою Януковича: Аеропорт, стадіон... Рука руку мила. Сьогоднішня влада, як антипод вчорашній владі. А Садовий не може вжитися. Совпадєніє? Знаєте що я думаю? Що би мав зробити Садовий, якби він дійсно порядний і вважав, що на нього давить влада? Він би мав виступити з заявою перед громадою Львова і сказати: Мені недають виконувати свої обовязки, на мене давлять, а тому я йду відставку. Тому що для мене громада Львова є вище, ніж політичні амбіції і я не хочу, щоб мешканці міста через мене потерпали від сміття. Це було б порядно і напевно, зберегло б йому рейтинги. Але Садовий так не зробить. Бо корито є важливіше, бо пофік громада Львова, я буду боротися за владу навіть, якщо Львів потоне у смітті. Крім того є ще фінансова сторона медалі чому Садовий нічого не робить. Міська рада, де більшість є Самопоміч, проголомувала про виділення 900 000 грн./день на вивіз сміття. Це є супер хороший дерибан. Ви ж розумієте, мільйон в день. Що зробити, щоб щасливі дні тривали довго? Як ви думаєте? Правильно, пускати дим в очі львівянам, що хтось там, невідомо хто заважає і головне - при тому нічого не робити. З економічної сторони, ситуація, що склалася: з грішми і сміттям є дуже стійка. Її може розірвати прокуратура, НАБУ хірургічним втручанням, інакше ті рила, що в бюджеті міста нічим від корита не відріжеш. А там є багато цікавого, скільки тон сміття продукує Львів - гуляли різні цифри і гроші виділялися від ваги сміття, а хто його важив? Якщо вивозиться третина сміття, де діваються решту грошей? І т.д. і т.п.