Звичайно шо @Lanktocha, бо два дні нудив світом і не міг дати фотки @Мих, а чо ви злоститеся? Нашо тотой великий чорний шрифт? Ви трохи псіхований?
Навіть якщо так і було, то шо це? Вбив кого, пограбував? давав хабаря? У нас довкола церкви подібно ходять хлопчаки 10-15 років. І це навіть не піар, бо в той час йому той піар був непотрібний. Ну а Садіку - потрібний постійно.
Стараюся для Вас, а може недобачаєте. От запитую, чи квитки купили на російський джаз фест, організований друзями Садового, який ніби підтримує блокаду з окупантами, а ви не бачите, проблеми, певно.
Та і я не кажу, що це якийсь гріх чи піар - ходити до церкви Московського Патріархату і підробляти там піддячком. А в чому вина Садового, що він був між священниками?
Ви завжди ставите такий діагноз, коли бачите жирні букви? Бо я таке зустрічаю вперше. Може маєте проблеми ?
Мені по барабану якісь там джаз фести, мені сільське господарство тре робити, а в неділю велика забава
За минулий рік місто Львів вивезло по всій Україні : - 20 дитячих садочків - 600 крутих спортивних майданчиків - 62 нових автобуси "Електрон" - 12 візит-центрів у Шевченківському гаю - Майже повну вартість системи електронного квитка у цілому громадському транспорті міста. Або, простіше кажучи, 300 мільйонів гривень на сміття. Тупо в сміття.
То ви так думаєте, а тре точно знати, ви ж в його секті Злі язики плещуть, що коли Гриценко брав шлюб, то Порошенко там подавав кадило
Чому між духовенством, може взяв на себе роль рівноапостольного? “Ви коли до сповіді ходили?”: Як Садовий “захищався Богом” перед активістами (Відео) - Останні новини Сум
Я вважаю, Садовий мав би піти у відставку. Він би мав виступити перед громадою і сказати: Мене "утискають" з тим сміттям, але я не хочу, щоб люди із-за мене страждали, через політичні амбіції. Отоді би то було порядно. А так.... ми терпимо, бо Садік хоче бути в політиці.
Я думаю так само і за ним тягнеться далеко не тільки сміттєві проблеми. Але зараз виступлять багато пенсіонерів, хто за гречку чи поставлені качелі біля дому, а хто ідейно, що як ми без Садового, прийде хтось новий може красти ще більше.