Він у вишиванці нерідко. Навіть на ДН до Януковича один прибув у вишиванці, як біла ворона. Що він йшов у перших рядах, то що вас дивує, добродію? А де він повинен йти, якщо він мер. Пасти останніх? Це показовий приклад, як можна обгадити на рівному місті. Нашо це тільки?
Скільки не шукав, докладного довготривалого матеріалу немає, хіба що відеозаписи всього похорону, там може випасти 1 - 2 хвилини проходження Садового, коли він у вишиванці та між духовенством.
Давайте відеозаписи всього похорону. Є кілька способів починати показ ролика з певної точки. Якщо ви цього не знаєте, то напишіть, на якій хвилині можна подивитися проходження Садового, коли він у вишиванці та між духовенством
Я дивився трансляцію похорону. Он, не знати, чи Мих дивився, а вже вам плюсує А ви, @Lanktocha, звичайний балабол: підтвердження нема - у вас весь час "наскільки я знаю...", "може чогось не знаю...", "деякі цілителі...", "є така думка..." і т.п.
Не збираюся піднімати тут срач. Але, дивився похорон у Києві, там і зауважив Садового, може чимось він відзначився і на львівській церемонії прощання.
То не срач. Ви, якщо можете, то просто підтвердіть свої слова фоткою або відео. Якщо не можете - так і скажіть, що не можете, бо такої фотки чи відео в інеті не знайшли Ну і де тут Садовий серед священників? @Мих, будьте добрі, ткніть пальцем хоть ви, бо той @Lanktocha шось філонить...
Що за придирання? Побачив Садового у трансляції похоронної процесії у понеділок 5 червня по 5 каналу, збереглись якісь архівні відеозаписи, я не знаходив, де і коли таке побачив дані навів, знайду такий матеріал - обовязково розміщу.