Ну і шо? Через те, що Садовий такий файний хлоп то люди мають йому дозволити возити сміття собі під хати? Херушки Якщо не хоче складати на іподромі, то неай возить львівське сміття в Шевченківський гай
А для чого впадати у крайнощі? У нас є повно місця, де можна возити сміття і робити завод і в межах Львова. Я думаю, у теперішній ситуації завод тре робити тільки в межах міста, без варіантів. Хто винен у ситуації зі сміттям у Львові? Ви вже голосували у цьому опитуванні! Кількість голосів: 90 Початок: Понеділок, 01 травня 2017 Кінець: П'ятниця, 01 червня 2018 Переглянути усі опитування Садовий 42 46.7% Синютка 4 4.4% Порошенко 20 22.2% Путін 8 8.9% Львів'яни 16 17.8%
Ну от, вам там звичайно ж видніше, де смітярку зробити Ха, "Я думаю, у теперішній ситуації..." Я то давно знаю і давно торочу про це
Bogdan Krasota поширив link у спільноті: Varta1 - Варта1. 13 год · Садовий може дирибанити міські гроші вже без тендерів. По факту маємо, що за державні кошти без тендеру або конкурсу, в результаті кулуарної домовленості депутатів, за державні кошти закупили 1. Пакувальний прес для сміття, який став непотрібний Грінері бо він встановлений з порушенням законодавства, та і громада Рясне проти його використання і він впарив його місту; 2. Без тендеру або конкурсу закуплено лізингові послуги, хоча 75% вартості місто одразу сплачує. Майже тридцять мільйонів державних коштів пішло без знаменитої Прозорро. Реформи блін. Хто це зробив відомо. Чекаємо на реакцію антимонопольного комітету та прокуратури. Депутат розповів, як на смітті збираються відмити майже 30 мільйонів | Дивись.info Майже збанкрутіле ЛКП «Львівспецкомунтранс», згідно із рішенням виконкому ЛМР, збирається викупити у ТзОВ «Грінера Україна» сміттєпресувальне… DYVYS.INFO
Звернення міського голови Львова Андрія Садового (12 травня 2017 року) View: https://youtu.be/tD9gmCZL-O8
Він у виступі дуже хитро скинув проблему сміття на поганих чиновників, хоча він є перший чиновник, який повинен займатися сміттям. Якщо не можеш домовитися - йди геть. Дай можливість хай це зроблять інші. Друге, при чому тут чиновники взагалі? Чиновники всі папери підписали і погодилися, а те, що кожен вуйко в селі немає бажання нюхати під хатою львівське сміття, то інша історія. Чомусь Садік не хоче у Львові організувати сміттєперевалочну базу, то чому має хотіти той же вуйко в селі? Ось в чому полягає цинічність Садіка, він просто водить за ніс нас всіх.
Взагалі то, в усіх цивілізованих країнах, чиновник погано попрацював, з його чи не його вини, але коли він був на посаді, подає у відставку. Вибачте, але логіка деяких наших людей мене просто бісить, а інший може зробити ще гірше, по такій же логіці, після капітуляції нациської Німеччини не треба було скидати Гітлера, може інший ще страшнішу війну почне. Хто відповість за безпорядок зі сміттям і трагедію в Грибовичах? Звалювати вину на Порошенка чи Путіна?
Можна подумати міська влада не відповідає за вивезення сміття. Чи знову, хороше, навіть якщо більше доклались попередники - заслуга Садового, погане - треба відхреститись.
Нехай офіційно має відповідати сільський голоова Грибович та губернатор, хто з нас буде діяти по-іншому, після такої трагедії? Не додзволити вивіз сміття, хоча би до закінчення розслідування? Не рік і не 2 Садовий при владі, вже не раз говорили про проблеми у Грибовичах, була не одна обіцянка, хто завадив модернізувати сміттєзвалище, те що є, будувати нове чи сміттєспалювальний завод? Хто завадив таке зробити, тим більше ніякого БПП на початку каденції Садового не було. Відчуваю, що тепер можуть бути проблеми і щодо довозу сміття на ймовірний новопобудований завод у Радехові. Вистарчаєє 1 раз підвести людину і довіру у другий раз завоювати ой як складно.