Дуже ймовірно, що будь Садовий мером Харкова, він би підлаштовувався під ймовіфрний виборчий електорат, так що в загальному, у способах розкрадання міського бюджету у них може бути багато спільного.
А ось вам ще один гаразд: ȠpuŦyƛA-С @PrytSLU «Самопоміч» і «Свобода» намагалися завалити в облраді виділення коштів містам, які мають приймати львівське сміття Дійсно Садовий хоче вирішити питання сміття? Ви в це вірите?
А пані із Самопомочі каже, що це маніпуляції Синютки і треба оприлюднити офіційний список - хто як голосував за це рішення. Кому вірити? Дайош список! View: https://youtu.be/Mc9COJGUpSs
@Мих, хтось бреше І я маю велику підозру, що це ... Во, дивіться «Самопоміч» заявляє, що голосувала за виділення коштів містам, які мають приймати львівське сміття
Та пані каже про непорозуміння. Але вона не каже як таке могло статися. Синютка - точно нічого не впливає на рішення обласної ради. Він не депутат, він не приймає участі у сесії. Яким чином він може маніпулювати? Я думаю, що Самопосіч не проголосувала, а тепер пояснює то, ніби як непорозуміння. Тіпа непочули, ненатиснули і тіпа всі разом... Фракція підтримала, але не голосували на сесії.
Прошу дуже ЗАЯВА ФРАКЦІЇ «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ» У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛРАДІ ЩОДО ГОЛОСУВАННЯ ЗА ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ МІСТАМ, ЯКІ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО ВИВІЗ СМІТТЯ
Я міг би навести кілька прикладів, коли ви брехали про Садового і Самопоміч. Але мені противно в цьому бабратися От, свіже - ви хотіли очернити Садового і Самопоміч Все по барижськи - з підкресленням червоним олівцем