А шо з вашими дорогами? За останніх 5 років вони стали просто афігєнно кращими, так що не плачтеся вже, тепер вже навіть в нас ям як мінімум на половину менше
Чесно кажучи, я взагалі заздрила Львову за те, що такий інтелігентний мер, не те що наш, бандит і сепаратист, доки не потрапила на ЛФ і не дізналася від пана @Мих а, що мер у Львові дуууже поганий
Якщо їздити по Сихову, то можна і хвалити нашого мера. Але, нажаль, мені приходиться їздити по всьому Львові, а особливо в районі Залізничної - Шевченка - Степана Бандери, причому багато. Це не дороги. Проїдьтесь до залізничного вокзалу, вулиця Чернівецька. В машині трясеться все. Та і на Новому Львові, де я живу, також капець -яма на ямі. Кусочок "дороги" до мого гаражу - 300 метрів болота.
Тре Садового у Харків, для обміну досвідом. Наш отак бере ПП і каже: "Попрацюєш на користь міста, зробиш оце, оце і оце. Або працювати в цьому місті не будеш." В нашій школі так відремонтували велику концертну залу. Позвали мера на концерт. Каже - талановиті діти. А йому: "А бачте, в яких умовах талановиті діти... " Ну, мужик сказав, мужик зробив. Хоча школа місту не впорядковується Просто прийшли якісь люди і зробили цяцю. Тільки попросили глядацькі крісла і роялі повитягати. Школі й дітям добре. А хтось лається, мабуть... Думаю, коли б у Харкові сталось подібне із сміттям, то його хтось би вже собі по кишеням розтикував
Раз пішла мова про транспорт. На мій погляд - трамвай деколи зручніший і скоріший, порівняно із переповненою маршруткою. Те що автопарк дуже старий - факт, якщо нові хіба що "Електрони", навіть тролейбуси-гармошки - польський секонд-хенд. Якщо старі списані трамваї із Чехії Вінниці і Маріуполю дістались безплатно, у нас мер хвалився вдалою покупкою.
Микола Савельєв 3 год. · МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Кого ЗГВАЛТУВАЛИ у львівській мерії. Інформація. Як розповіли редактору "Ратуші" обурені керівники відразу кількох львівських шкіл, у львівській мерії впродовж кількох останніх днів їх нагинають і ПРИМУШУЮТЬ збирати підписи з вчителів, які повинні горою стати за львівського бургомістра і виступити проти Президента Порошенка, який, мовляв, заважає нашому поважному бургомістру наводити у місті порядок зі сміттям. Стиль написання ТАКИХ прокламацій різний, але суть - одна й та сама. "Завтра вони помиряться, а керівництво навчальних закладів (як завжди) виявиться крайнім!", - підсумував такий вчинок директор школи №??, який, зрозуміло, не побажав афішувати своє імя. ТАКЕ, на мою думку, СКОТСТВО - це яскравий показник того, ЯКІ саме методи так званої "підтримки трудящих" використовує у своїх політичних ігрищах міський голова Львова Андрій Садовий, який недалеко втік від радянського минулого, коли громадяни "не читали, але засуджували".
@Мих, та ціхо, не кричіть Я вже подумав, що точно в мерії когось покохали без згоди і бажання... Шо за емоції великими буквами? /добре, хоча не червоними / Інфа дуже серйозна. Але де її можна перепровірити? Подібне на кляузу часів сталіна - ні підписів, ні фамілій... Чи ви, @Мих, даєте гарантію за добропорядність і чесність тотого Микола Савельєв? Тим не менше, тре почекати на реакцію Садового...
Ну що ж, Садовий промовчав. Видно, він вважає за непотрібне звертати увагу на кувікання кадра Микола Савельєв Я трохи почитав на фб про Микола Савельєв, трохи переглянув матеріали газети "Ратуша" Результат: Всюди недомовки і підстава. Таке, на мою думку, скотство - це яскравий показник того, які саме методи так званої "підтримки трудящих" використовує у своїх політичних ігрищах головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв, який недалеко втік від радянського минулого, коли громадяни "не читали, але засуджували".