Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А шо з вашими дорогами? За останніх 5 років вони стали просто афігєнно кращими, так що не плачтеся вже, тепер вже навіть в нас ям як мінімум на половину менше ;)

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Чесно кажучи, я взагалі заздрила Львову за те, що такий інтелігентний мер, не те що наш, бандит і сепаратист, доки не потрапила на ЛФ і не дізналася від пана @Мих а, що мер у Львові дуууже поганий :)))

• Смішно Смішно x 2
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Якщо їздити по Сихову, то можна і хвалити нашого мера.
    Але, нажаль, мені приходиться їздити по всьому Львові, а особливо в районі Залізничної - Шевченка - Степана Бандери, причому багато.
    Це не дороги.
    Проїдьтесь до залізничного вокзалу, вулиця Чернівецька. В машині трясеться все.
    Та і на Новому Львові, де я живу, також капець -яма на ямі.
    Кусочок "дороги" до мого гаражу - 300 метрів болота.

4. manur

manur Well-Known Member

Нє-нє.... нашого з вашим порівнювати не будемо. Бо то - ЗОВСІМ різні пари валянок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Latana Royal

ото ж бо, і я подумала якось: "їм би нашого, ненадовго, тоді свій би святим після того здавався" :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. tea man

tea man 茶人

У львів'ян було б лише два варіанти: або гнати його в шию, або ...
    переїхати в Харків.:)))

• Смішно Смішно x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Бо Садовий від нього катлету з грошей взяти не захотів

• Смішно Смішно x 2
  8. Latana Royal

Тре Садового у Харків, для обміну досвідом.
    Наш отак бере ПП і каже: "Попрацюєш на користь міста, зробиш оце, оце і оце. Або працювати в цьому місті не будеш."
    В нашій школі так відремонтували велику концертну залу. Позвали мера на концерт. Каже - талановиті діти. А йому: "А бачте, в яких умовах талановиті діти... " Ну, мужик сказав, мужик зробив. Хоча школа місту не впорядковується :pardon:Просто прийшли якісь люди і зробили цяцю. Тільки попросили глядацькі крісла і роялі повитягати.
    Школі й дітям добре. А хтось лається, мабуть...

Думаю, коли б у Харкові сталось подібне із сміттям, то його хтось би вже собі по кишеням розтикував :)))

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз пішла мова про транспорт. На мій погляд - трамвай деколи зручніший і скоріший, порівняно із переповненою маршруткою.
    Те що автопарк дуже старий - факт, якщо нові хіба що "Електрони", навіть тролейбуси-гармошки - польський секонд-хенд.
    Якщо старі списані трамваї із Чехії Вінниці і Маріуполю дістались безплатно, у нас мер хвалився вдалою покупкою.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Микола Савельєв
    3 год. ·

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!

Кого ЗГВАЛТУВАЛИ у львівській мерії. Інформація.

Як розповіли редактору "Ратуші" обурені керівники відразу кількох львівських шкіл, у львівській мерії впродовж кількох останніх днів їх нагинають і ПРИМУШУЮТЬ збирати підписи з вчителів, які повинні горою стати за львівського бургомістра і виступити проти Президента Порошенка, який, мовляв, заважає нашому поважному бургомістру наводити у місті порядок зі сміттям. Стиль написання ТАКИХ прокламацій різний, але суть - одна й та сама. "Завтра вони помиряться, а керівництво навчальних закладів (як завжди) виявиться крайнім!", - підсумував такий вчинок директор школи №??, який, зрозуміло, не побажав афішувати своє імя.

ТАКЕ, на мою думку, СКОТСТВО - це яскравий показник того, ЯКІ саме методи так званої "підтримки трудящих" використовує у своїх політичних ігрищах міський голова Львова Андрій Садовий, який недалеко втік від радянського минулого, коли громадяни "не читали, але засуджували".

11. prius

prius Well-Known Member

Порохоботи ще не таку брехню напишуть щоб однотурового відбілити

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, та ціхо, не кричіть :)
    Я вже подумав, що точно в мерії когось покохали без згоди і бажання...
    Шо за емоції великими буквами? /добре, хоча не червоними ;)/

Інфа дуже серйозна. Але де її можна перепровірити? Подібне на кляузу часів сталіна - ні підписів, ні фамілій...
    Чи ви, @Мих, даєте гарантію за добропорядність і чесність тотого Микола Савельєв?

Тим не менше, тре почекати на реакцію Садового...

Останнє редагування: 31 бер 2017
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Миколу Савельєва - головного редактора газети "Ратуша", вважаю порядною людиною.

14. ІгорМ

@Мих, ту цидулку я давно прочитав :)
    Ну і що в ній кримінального?

Останнє редагування: 31 бер 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ІгорМ

Ну що ж, Садовий промовчав. Видно, він вважає за непотрібне звертати увагу на кувікання кадра Микола Савельєв
    Я трохи почитав на фб про Микола Савельєв, трохи переглянув матеріали газети "Ратуша"
    Результат:
    Всюди недомовки і підстава. Таке, на мою думку, скотство - це яскравий показник того, які саме методи так званої "підтримки трудящих" використовує у своїх політичних ігрищах головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв, який недалеко втік від радянського минулого, коли громадяни "не читали, але засуджували".

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

18. ІгорМ

За Садового взялася поліція: з міськради вилучать особову справу мера та фінансову документацію

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але чого хвилюватися? Він ж чесний, нє?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

йому нема що сказати на це.

а де твій аватар? :)