Був нині ві Львові, смітники не такі переповнені як показують по ТВ (в одному місці хіба такі зустрів) але от всі пустирі узбіччя, корчі страшно засрані....Особливо великий контраст з Сокалем, Червоноградом, і навіть моїм селом, де все прибрали (ну майже все ) і зараз досить таки чисто, завжди було навпаки.
Непорозуміння з теперішньою владою - це одне, сміттєпереробний завод можна було збудувати ще до ІІІ каденції, хто тоді заважав. Ну і принцип, характерний для багатьох львівян "Поганий, краде, але не впустим нового, щоб не крав ще більше". По такій же логіці можна було у розгромленій нациській Німеччині сказати "Поганий Гітлер, але нехай ще буде при владі, бо хтось новий буде красти ще більше".
Ще цікавий момент. Садік дуже добре жив з попередньою владою: згадайте будівництво стадіону, відвідування днів народження Янека і т.д. При зеківській владі почував себе серед своїх, а тут, видно, красти не так легко. Як би там не було, погоджуюся, нема чого поєднювати сміття з політикою. Накакав - прибери і не повязуй то з політикою. Скоро рік, як на сміттєзвалище нема ще навіть ні проекту, ні землі. Добре, що французи гроші дають, а самому - ні в зуб ногою.
ЄвроМайдан – EuroMaydan 1 год · Про що це Садовий розповідає? В АП думають провести восени дострокові вибори президента й ВР – Садовий В Адміністрації президента серйозно розглядається можливість проведення в Україні дострокових парламентських та президентських виборів вже восени… PRAVDA.COM.UA
Знаю що писав про сміття і порівняння логіки деяких лььвівян я не писав. Не ідеальна теперішня, тим більше, колишня влада але всьому поганому колись приходить кінець і часто несподіваний.
Тактика, що один Садовий хороший, а всі навколо погані мені нагадує молоду жінку, яка була декілька разів одружена, з такими стикався, її послухаєш, той поганий бо вічно по заробітках і майже не був вдома, той поганий, бо пив... а послухаєш когось із колишніх чоловіків, то не стільки він пив, а жінка була розпусною та гулящою, аналогічно і з Садовим.
ГЕНІАЛЬНА РІЧ!!! Тепер питання сміття буде вирішене ОСТАТОЧНО? ))) Василь Солов'янчик Вчора о 14:03 · ркви і сповідатись по великим святам. Через пару років ямка чомусь оказалась замалою і сміття туди не влазило. Але я не дуже вже тим переймався, бо тоді мав вже пару ларків, сільську радіоточку, випускав сільську листівку, а у клюбі крутив кіно. Сусіди трохи скаржились, но моя дружба з дільничим зводила ті скарги нанівець. Пройшло ще пару років. За моїм городом вже була гора сміття, там завелись щурі, а сморід стояв на все село. Але мені ніколи було на це зважати, бо мусив займатися ларьками у сусідніх селах, і в районі газету прикупив, то ж не мав часу. Але мене перестріли селяни, і пригрозили дати піздюлєй, якщо не вивезу мусор. Тоді я взяв двох сусідів-олкашів для підримки і пішов до голови сільради, щоб він вирішив мою проблему. Голова сказав, що він виділить ділянку, але я маю викопати там яму і все огородити. Але ж я занята людина, часу нема, тому я почав возити сміття до сусідніх сіл, коли іздив по своїх ларьках. Та місцеві мене швидко зловили, дали піздюлєй і пригрозили спалити ларькі, якщо ще раз зловлять. Тоді я знову пішов до голови, але він сказав те ж саме. Люди!!! ЗЛОЧИННА ВЛАДА не хоче вивозити МОЄ сміття і перетворює наше село на сміттєзвалище!!! А ще вони не ходять до сповіді!!! Кароч, оголошую надзвичайну ситуацію!!!