Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Був нині ві Львові, смітники не такі переповнені як показують по ТВ (в одному місці хіба такі зустрів) але от всі пустирі узбіччя, корчі страшно засрані....Особливо великий контраст з Сокалем, Червоноградом, і навіть моїм селом, де все прибрали (ну майже все :mocking:) і зараз досить таки чисто, завжди було навпаки.

• Подобається Подобається x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Чо мене з собов не взєв? Я теж тамкай нині був.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коби я знав :mocking:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Савельєв - дуже толковий, але є і речі, де він помилявся чи свідомо говорив неправду.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Lanktocha

Непорозуміння з теперішньою владою - це одне, сміттєпереробний завод можна було збудувати ще до ІІІ каденції, хто тоді заважав.
    Ну і принцип, характерний для багатьох львівян "Поганий, краде, але не впустим нового, щоб не крав ще більше". По такій же логіці можна було у розгромленій нациській Німеччині сказати "Поганий Гітлер, але нехай ще буде при владі, бо хтось новий буде красти ще більше".

9. ІгорМ

@Lanktocha, ви повторюєтеся вже по четвертому кругу. А може і по п"ятому... :scratch_one-s_head:
    Давайте конструктив ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще цікавий момент. Садік дуже добре жив з попередньою владою: згадайте будівництво стадіону, відвідування днів народження Янека і т.д.
    При зеківській владі почував себе серед своїх, а тут, видно, красти не так легко.

Як би там не було, погоджуюся, нема чого поєднювати сміття з політикою. Накакав - прибери і не повязуй то з політикою. Скоро рік, як на сміттєзвалище нема ще навіть ні проекту, ні землі. Добре, що французи гроші дають, а самому - ні в зуб ногою.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    1 год ·

Про що це Садовий розповідає?

В АП думають провести восени дострокові вибори президента й ВР – Садовий
    В Адміністрації президента серйозно розглядається можливість проведення в Україні дострокових парламентських та президентських виборів вже восени…
    PRAVDA.COM.UA

12. Lanktocha

Знаю що писав про сміття і порівняння логіки деяких лььвівян я не писав.

Не ідеальна теперішня, тим більше, колишня влада але всьому поганому колись приходить кінець і часто несподіваний.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Смішно Смішно x 1
  15. ІгорМ

Не торкнуло...:dntknw:
    Тре кацапський напис перекласти на людську мову, тоді буде файно ;)

16. Lanktocha

Тактика, що один Садовий хороший, а всі навколо погані мені нагадує молоду жінку, яка була декілька разів одружена, з такими стикався, її послухаєш, той поганий бо вічно по заробітках і майже не був вдома, той поганий, бо пив... а послухаєш когось із колишніх чоловіків, то не стільки він пив, а жінка була розпусною та гулящою, аналогічно і з Садовим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хлоп п'є -баба винувата! :mocking:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ГЕНІАЛЬНА РІЧ!!! Тепер питання сміття буде вирішене ОСТАТОЧНО? )))

Василь Солов'янчик
    Вчора о 14:03 ·
    ркви і сповідатись по великим святам. Через пару років ямка чомусь оказалась замалою і сміття туди не влазило. Але я не дуже вже тим переймався, бо тоді мав вже пару ларків, сільську радіоточку, випускав сільську листівку, а у клюбі крутив кіно. Сусіди трохи скаржились, но моя дружба з дільничим зводила ті скарги нанівець.
    Пройшло ще пару років. За моїм городом вже була гора сміття, там завелись щурі, а сморід стояв на все село. Але мені ніколи було на це зважати, бо мусив займатися ларьками у сусідніх селах, і в районі газету прикупив, то ж не мав часу. Але мене перестріли селяни, і пригрозили дати піздюлєй, якщо не вивезу мусор. Тоді я взяв двох сусідів-олкашів для підримки і пішов до голови сільради, щоб він вирішив мою проблему. Голова сказав, що він виділить ділянку, але я маю викопати там яму і все огородити. Але ж я занята людина, часу нема, тому я почав возити сміття до сусідніх сіл, коли іздив по своїх ларьках. Та місцеві мене швидко зловили, дали піздюлєй і пригрозили спалити ларькі, якщо ще раз зловлять. Тоді я знову пішов до голови, але він сказав те ж саме. Люди!!! ЗЛОЧИННА ВЛАДА не хоче вивозити МОЄ сміття і перетворює наше село на сміттєзвалище!!! А ще вони не ходять до сповіді!!! Кароч, оголошую надзвичайну ситуацію!!!

Останнє редагування: 19 бер 2017
    • Смішно Смішно x 1
  19. manur

manur Well-Known Member

Садового - садити!!!! (звиняйте за тавтологію))))

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кого взагалі залишати

а де твій аватар? :)