Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І хто об...ся?:)

Ми говоримо про ті маєтки Садового, які є задекларовані. А я сумніваюся, що це все майно.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бла-бла-бла...
    Три роки під Садового активно копають ГПУ, МВС, СБУ і інші контори. А він лише сміється :)

3. ІгорМ

Бла-бла-бла...
    Три роки під Садового активно копають ГПУ, МВС, СБУ і інші контори. А він лише сміється :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

На все свій час. Фірташ довго сміявся, Оніщенко довго сміявсі, Шуфрич довго сміявсі... Гайки закручуються повільно, але впевнено.

5. ІгорМ

Ще Гройсман живе на утриманні тещі, також Турчинов в приймах, всякі дубневичі, кононенки, грановські, новінські, луценки і іже з ними думають, що Бога за бороду злапали :)
    Так що тут ви праві - гайки є куди крутити ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. prius

prius Well-Known Member

от бачите один займався бізнесом будучи депутатом ВР і міністром уряду ,президентом ,а другий депутат міськради і мер,дійсно крадуть по різному один в границях міста другий в границях держави

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Трамп як? Теж злодій?

9. prius

prius Well-Known Member

Трамп не був ні конгресменом ні сенатором ні мером ні губернатором коли робив свій бізнес

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можливо. Але якщо людина була депутатом і мала бізнес, то зовсім не означає, що людина крала, навіть при тому, що так часто буває.

11. prius

prius Well-Known Member

Зато людина використовувала владу для розвитку бізнеса

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мають бути конкретні докази.
    Я не виключаю, що Порошенко користувався своїм положенням, але треба знати конкретно на скільки то є правда і як часто і в яких масштабах.

Просто для себе я бачу Ахмєтова, який віджав шахти, ТЕЦи, інші існуючі бізнеси. І бачу Порошенка, який створив корпорацію Рошен з порожнього місця. А міг би, скажімо, віджати Світоч, чи іншу відому марку. Тобто все відносно і ніхто не є святий.

13. prius

prius Well-Known Member

Рошен не на порожньому місці,він віджав фабрику ім.к.маркса і переіменував на рошен

14. prius

prius Well-Known Member

Ахметов злодій був ,є і буде,порошенко прикидаєтся цнотливим

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, Рошен вже був давно на висоті, коли фабрика перейшла до Рошену.
    По-друге, я не знаю яким чином ця фабрика стала рошенівською, але є море варіантів, чому зразу "віджав"? Якби віджав, то б про це хоть щось писали, а я подібного нічого не чув. Може ви знаєте, то поділіться.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, він не тільки злодій, а й бандит.

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я тут за останні кілька місяців нічого не дописую.Не маю часу і охоти також.
    Але деколи читаю.І чим дальше тим краще.
    Мих на висоті за відстоювання Порошенка.
    Чи він вам платить? ( питання до @Мих) ...чи ви дісно справжній ідіот і кретин?- Але то ваша справа.
    Халява для свинячого рила Порошенка і гроші Обами скінчилися.Тепер треба щось показати щoб дали знову.
    А взагалі то , він (Порошенко) буде сидіти на лаві підсудних в Гаазі разом з Путіним.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не чув щоб хтось активно під Садовим копав. Поки що було - незаконні продажі деяких готелів та будинків у центрі міста: довести до руїни, купити за копійки, продати за мілліони, все законно, махінації у міському транспорті ( знаю, сам стикався ), відмивання грошей на ремонтах доріг і не треба, що ні у чому цьому Садовий не замішаний.

Ну і корпорація "Рошен" це не одна фабрика, принаймні нацвідоміші кондитерські фабрики у Кременчуку, Вінниці, Києві (ім. Карла Маркса), Маріуполі + Липецьк.

19. ІгорМ

Міністр МВС каже, що відповідальність за блокаду несуть мер Львова Садовий і голова фракції "Самопоміч" Березюк
    Аваков блудить :)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь проста:

1. Москаль не зміг перемогти військо, головнокомандуючим котрого є Порошенко.

2. Просто приклад:

Богданов: Почему-то многие удивились, узнав, что Президент пожертвовал на армию 300 млн.
    Удивляет шок большинства, узнавших, что Президент Украины Петр Порошенко, пожертвовал на армию и другие важные вопросы 300 млн.…
    replyua.net

Звичайно, помиї легко виливати, сидячи десь там далеко в Канаді і робити висновки з інфм по ящику.

А що зробили ви особисто для України?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)