І хто об...ся? Ми говоримо про ті маєтки Садового, які є задекларовані. А я сумніваюся, що це все майно.
Бла-бла-бла... Три роки під Садового активно копають ГПУ, МВС, СБУ і інші контори. А він лише сміється
Бла-бла-бла... Три роки під Садового активно копають ГПУ, МВС, СБУ і інші контори. А він лише сміється
На все свій час. Фірташ довго сміявся, Оніщенко довго сміявсі, Шуфрич довго сміявсі... Гайки закручуються повільно, але впевнено.
Ще Гройсман живе на утриманні тещі, також Турчинов в приймах, всякі дубневичі, кононенки, грановські, новінські, луценки і іже з ними думають, що Бога за бороду злапали Так що тут ви праві - гайки є куди крутити
от бачите один займався бізнесом будучи депутатом ВР і міністром уряду ,президентом ,а другий депутат міськради і мер,дійсно крадуть по різному один в границях міста другий в границях держави
Можливо. Але якщо людина була депутатом і мала бізнес, то зовсім не означає, що людина крала, навіть при тому, що так часто буває.
Мають бути конкретні докази. Я не виключаю, що Порошенко користувався своїм положенням, але треба знати конкретно на скільки то є правда і як часто і в яких масштабах. Просто для себе я бачу Ахмєтова, який віджав шахти, ТЕЦи, інші існуючі бізнеси. І бачу Порошенка, який створив корпорацію Рошен з порожнього місця. А міг би, скажімо, віджати Світоч, чи іншу відому марку. Тобто все відносно і ніхто не є святий.
По-перше, Рошен вже був давно на висоті, коли фабрика перейшла до Рошену. По-друге, я не знаю яким чином ця фабрика стала рошенівською, але є море варіантів, чому зразу "віджав"? Якби віджав, то б про це хоть щось писали, а я подібного нічого не чув. Може ви знаєте, то поділіться.
Я тут за останні кілька місяців нічого не дописую.Не маю часу і охоти також. Але деколи читаю.І чим дальше тим краще. Мих на висоті за відстоювання Порошенка. Чи він вам платить? ( питання до @Мих) ...чи ви дісно справжній ідіот і кретин?- Але то ваша справа. Халява для свинячого рила Порошенка і гроші Обами скінчилися.Тепер треба щось показати щoб дали знову. А взагалі то , він (Порошенко) буде сидіти на лаві підсудних в Гаазі разом з Путіним.
Не чув щоб хтось активно під Садовим копав. Поки що було - незаконні продажі деяких готелів та будинків у центрі міста: довести до руїни, купити за копійки, продати за мілліони, все законно, махінації у міському транспорті ( знаю, сам стикався ), відмивання грошей на ремонтах доріг і не треба, що ні у чому цьому Садовий не замішаний. Ну і корпорація "Рошен" це не одна фабрика, принаймні нацвідоміші кондитерські фабрики у Кременчуку, Вінниці, Києві (ім. Карла Маркса), Маріуполі + Липецьк.
Міністр МВС каже, що відповідальність за блокаду несуть мер Львова Садовий і голова фракції "Самопоміч" Березюк Аваков блудить
Відповідь проста: 1. Москаль не зміг перемогти військо, головнокомандуючим котрого є Порошенко. 2. Просто приклад: Богданов: Почему-то многие удивились, узнав, что Президент пожертвовал на армию 300 млн. Удивляет шок большинства, узнавших, что Президент Украины Петр Порошенко, пожертвовал на армию и другие важные вопросы 300 млн.… replyua.net Звичайно, помиї легко виливати, сидячи десь там далеко в Канаді і робити висновки з інфм по ящику. А що зробили ви особисто для України?