Хоч питання й не до мене, та й стверджувати чи підтверджувати не буду й не маю фактів (та й ніхто точних не має))) але вважаю, що він є дууууже забезпеченою людиною. Якщо й не мільйонер в доларах США, то таки в гривнях - точно мультимільйонер. ІМХО
А ви чого від жінки так ревниво відхрещуєтеся? Правда очі коле? Доведіть, що жінка, будучи в декреті 5 разів зуміла нагромадити стільки майна? Чи для вас достатньо того, щоб корупціонер переписав майно на жінку/тещу/маму і вже чистий?
Дружина Садового власник телеканалу. Мене не цікавить її дохід. @Мих, розкажіть краще про мільйонера Садового
Про це стаття, все дружина і теща У Садового всі статки та ЗМІ оформлено на дружину Хто такий наївний, думає на всіх недорахуваннях і махінаціях у місті було зароблено 5 копійок?
Ну і що? Хіба ваша дружина чи теща не може заробити статки і оформити їх на себе? Це заборонено чи неможливо?
Водночас усією нерухомістю родини володіє дружина Садового. Зокрема, на Катерину Кіт-Садову записані земельна ділянка площею 702 м2, житловий будинок площею 660,4 м2, а також мінівен Mersedes Benz Viano 2012 року випуску, вартістю у понад півмільйона гривень. Також у руках дружини львівського мера ряд ЗМІ, серед яких телерадіокомпанія «Люкс», «Телеканал 24» та інформаційна агенція «Zaxid.net», та 49% ТОВ «Королівський двір» (кафе у Львові). Щодо доходів Садова вказала, що отримала понад 750 тис. грн зарплати у ПрАТ “Телерадіокомпанія Люкс” (холдинг, який об’єднує усі її медіактиви), майже 16 тисяч гривень допомоги з догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, понад 45 тисяч гривень на рахунку у “Приватбанку” і 15 тисяч доларів готівкою. Також вона задекларувала кредит у “Приватбанку” на суму 114,299 тисяч гривень та 1 млн гривень за безпроцентною позикою від «Телерадіокомпанія Люкс». ТСН І 5 дітей. Це просто круто, нє? А це хатинка Садового бідя самого парку-музею у Шевченківському гаю:
ІгореМ, найгірше, коли людина сама себе обманює. Тягнути нормально фірму ОДНУ є важко, а багато фірм з 5-ма дітьми.... то є казки.
Ну і шо такого? Я знаю набагато успішніших жінок, котрі виховують виводок дітей і ще й доглядають господарку @Мих, я так зрозумів, що із Садовим ви об...ся?
Повторюю, мене не цікавить жінка Садового. Якщо фірму тягнути, то може і важко, не знаю. Але якщо фірмою керувати - то зовсім не важко, знаю
Зверніть увагу, чи не всі нечесні чиновники, коли їх запитати звідки у них дорога річ, то чи власність дружини ( офіційно нічого не має ), за пенсію тещі чи то подарунок ( друга, Святого Миколая )... Бути багатим допустимо але красти і обманювати як Садовий - не допустимо.