Тобто, її аналіз -це з мухи слони? І в чому ж вона не права? і в чому популізм? Відкрийте мені ще раз очі Та спитайте вже прямо - що вона робила при Януковичі? Зовсім вже по-совковому виходить.
Мовчала, як риба у воді і все її влаштовувало і реформ не потрібно було. 1 квітня 2011 року призначена заступником Глави Адміністрації Президента України.[2] Янек її взяв до себе. Ось чому я її не сприймаю що би вона не говорила. А ось вона модернізувала при зеку : 04.2011 - 10.2014 - Керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України. Ну а тепер, видно без крісла і займається популізмом.
Як же тоді бути з Порошенком? .Його зв’язками, сподіваюся в минулому, з Медведчуком і Януковичем? Щодо Ставнійчук – звичайно, перебуваючи на посаді керівника управління в адміністрації президента - публічно критикувати дії влади становище не дозволяє. Але діяльність на благо держави полягає не лише в критиці, і далеко не в першу чергу в критиці. І держані наг8ороди отримала у свій час, мабуть, не просто за «гарні очка». А щодо «Мовчала, як риба у воді і все її влаштовувало і реформ не потрібно було» Ви не праві. Згадайте її публічну критику президентських реформ до призначення її заступником глави президентської адміністрації.
Повернуся назад, до відповіді на мій пост, GPS-навігатори, не така необхідна річ, а диспечеру по телефону із дому)))))))))))))))))))), хто зауважував, на кінцевих зупинках трамваїв і трелейбусів спеціальні телефони, по яких якраз можна звязатися із депо та диспечером, а ще можуть бути контролюючі органи, то до чого тут домашній телефон? Не потрібно так придератись до Ставнійчук, не в усьому її оправдую, але у Садового, звязків не менше як з янукоїдами, ттак і з Медведчуком.
Просто нормально сприймати. Жодна людина, яка би стала президентом, а не була в середовищі кланових олігархів, не змогла би змінити їх систему, що склалася за два десятиліття. То як євреї були в неволі. У них не раз були повстання, але вони закінчувалися трагічно і лише тоді, коли євреям був даний Мойсей, котрий виховувався в середовищі фараона, зумів звільнити свій народ. Звичайно, двом панам не послужиш. Порошенко мав свою думку - звільнили. Ставнійчук не мала своєї думки при Януковичі, а звільнили після Януковича - зразу появилася власна думка. Критикує правові реформи, які мала можливімть робити майже постійно, виходячи з того, які посади обіймала.
Допускаю. Якщо мова йде про Ставнійчук, то вона служила Державі під крилом Фьодоровіча, який теж служив Державі. І їм було добре в одній упряжці. Але як тільки пані позбавили крісла, вона заговорила за реформи. А шо? Реформи не йшли при Янеку? Шось ми не помітили...
Я б теж ніколи не подумала, що вона піде служити до донецьких. Але трохи подумавши: відмовивши тій владі, то скільки їй треба було сидіти без роботи? Хто зна скільки років пройде? А вона є дуже фаховий правознавець. І взагалі - вона ж не Беркутом керувала. Але слухати її зараз все одно неприємно. От такий виворот публічності. Хтось непублічний при любій владі стриже своє до самої пенсії, та ще пенсія величезна, а хтось поробив при Януковичі і заплямував себе - на роботу вже не беруть. Ну то можно послухати, що робиться не так.
Миху. У Вас подвійні стандарти в оцінці людей. Порошенко йшов до влади через співпрацю з Медведчуком, донецькими – це нормально. І довіра є, і повага. І по-іншому не можна… Ставнійчук же працювала в адміністрації Януковича – значить опосліджена. А ще й сміє критикувати нинішню владу і зокрема Порошенка Приємніше солодку неправду
Справа не зовсім в тому. Коли людина при владі - все супер, нема критики, навіть якщо людина працювала під президентом, який явно працював проти держави. Як тільки людину посунули з влади - все: нема реформ і все коту під хвіст. Тож хочеться просто запитати які реформи і на чию користь Ставнійчук робила реформи коли була в команді Януковича? Невже Ставнійчук робила правильні реформи, а її шеф - Янукович в цей час гріб в дупу Росії? Напевно вона була його однодумцем, але справа навіть не в тому. Ну добре - була.... а сьогодні? А сьогодні вона залишилася далі по тій стороні барикади. Я не чув, щоб вона критикувала владу Януковича, але вона активно критикує ту владу, яка внаслідок Майдану замінила владу Януковича. Вона така ж, як Ганя Герман. Але попри те, я не можу сьогодні сказати щось погане про Тараса Чорновола, хоча він теж там був. Я так розумію: неподобається тобі правова реформа? Закотив рукава і працюєш. Якби тобі заважали - критикуй. Якщо я через два роки не почав жити краще, то не факт, що винуватий Порошенко. Ні Порошенко, ні який інший президент не покращить життя краще, якщо не покращиш його собі сам. Завдання президента - просто створити умови для моєї праці. Що заважає Ставнійчук з її знаннями та досвідом покращити правові норми в країні? Ніщо. Але популізм зашкалює, він простіший.
А хіба радник президента і керуючий управлінням в АП це влада? А хіба це її функції чи обов’язки робити реформи? Вона має такі повноваження? В чомусь напевне так, а в чомусь – ні. Як на мене - вона ні по жодну сторону "барикад". А чи вона мала право на публічну критику перебуваючи в АП? Сумніваюся А хіба вона не працює в тому напряму. Якщо не так – просвітіть. Є факти її бездіяльності або протидержавної діяльності в часи Януковича? Чи може сьогодні? А в чому її популізм. В Президента, Спікера - там популізм зашкалює. В депутатів... На мою думку - її критика дуже факова
Все відносно. Для Ставнійчук - так. Ага, то при Януковичу вона не мала, а сьогодні вже має. Які? Але в більшості - ТАК, бо інакше вона - кар'єрист. Може, але "ричаги" вже не ті. Теж є, не сперечаюся. Дещо - так.
А хіба Ставнійчук мала вплив на Кабмін? На Парламент? Та й на Президента – сумніваюся, чи він її дуже прислухався. То яка ж це влада? Вона виконувала роботу, як фахівець з права, а не як реалізатор реформ. А хіба сьогодні вона проводить реформи? Чи я десь сказав, що вона має сьогодні на це повноваження?
ІгореМ, вам не подобається наш мер? Ми ж його вибрали, нє? Чи може вам язик не подобається? Це був флешмоб "Я розмовляю українською". Чи може то не він говорить?
Бая́н (також боя́н, бойан або байан) — в російському та українському інтернет-сленгу вже згадувана і обговорена раніше (надто неодноразово) інформація або тема, несвіжий жарт, старий анекдот і т.п Я про те, що Садовий говорив це майже три роки назад і цю тему вже всі горобці обцьвірінькали
На відео - прочитане написане не ним, та і примусив сказати статус і переважаючі настрої населення. Ну і небезпідставні слухи, що у Львові через сміття ймовірна екологічна катастрофа, добре, що зараз не спекотна погода, був би сморід та епідемії. Не було такого за жодного мера.