Нехай не мав серйозних справ, але із представниками недореспубліки Недоносії у Садового зустрічі були, як і з янукоїдами, випадкові люди на їх шабаші не їздили.
Я за такого не голосував. Якщо деякі пенсіонери вибрали по принципу, бо у дворі нові качелі, хто боявся, що нова людина буде ще гіршою - кожен має право на помилку, відомі диктатори Чаушеску, Хуссейн - мали підтримку і не малу.
Ще раз повторюю: народ має саме ту владу, яку і заслуговує. Львів іншого не вартує, так що маємо те що маємо
Не переводьте стрілки, з мера до президента. Не треба говорити, що Львів не вартує кращого, просто, хто боїться змін, хто обдурений, тому влада така, поки що...
У львівян був вибір - Садовий або Кошулинський. Ви вважаєте, що Кошулинський був би кращим варіантом?
Дехто із моїх знайомих говорив, що скоріше проголосує за Симоненка, ніж за Садового. Мене багато у чому розчарувала ВО Свобода, хоч Кошулинський не такий придуркуватий як Мальчиш-Михальчиш чи Фаріон.
Фігня то всьо Є статистика: - в першому турі Андрій Садовий набрав 49,22% (131426 голосів). На другому місці - кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський - 12,29% (32 811 голосів). - в другому турі за Андрія Садового 61,1%", За Руслана Кошулинського 36,86% Так що Садовий досить легітимний мер
Ми для того міняли владу щоб терпіти? За рік кількість людей, що живуть за межею бідності, в Україні збільшилася рівно в 2 рази. Скільки будемо терпіти?
Є ж виборці, які голосують за гречку і цукор. Немало пенсіонерів бачать тільки вершину айсберга, як одна моя родичка - ніби то нормальний стан її підїзду - заслуга мера. Я у першому турі голосував за Гірняка, є тут дуже далеке знайомство, не пройшов - у другому за Кошулинського, хоч більше проти Садового.
Ігоре, ми терпимо не через нову владу, а через те, що у 2009 році своєю байдужістю, своїм егоїзмом допустили до влади бандита і зека. А розвалити хату - діло не мудре і швидке, а збудувати - справа довга і нелегка.
@Мих, не розказуйте байок, я в них не вірю Чомусь президент не терпить, а за рік збільшив свої статки більш ніж на 100 млн доларів.