Відповідь: Андрій Садовий Особисто мене добиває кількість заступників Садового... Минулого року через війну за подвір"я довелося стільки порогів у міськраді пооббивати, через такі "футболи" перейти, що згадувати страшно. У нас ситуація була подібна, як на Ярославенка 22 - частину подвір"я (з дитячим майданчиком) віддали в оренду під встановлення павільйону (кафе). Поки не пішли з плакатами під міськраду, до мера було не достукатись. Та й то невідомо, чи звернув би він на нас увагу, якби не одне ГО. А так пообіцяв все владнати, і скинув все на заступників... Довго описувати нашу війну, але в результаті буда вже на місці, у дворі армагеддон... Щоправда, не знаю, які небесні сили повпливали на нашу міськраду, що нарешті (не пройшло і пів року!!!!) прийняла рішення про скасування договору оренди, причому майже одночасно із Ярославенка 22 Побачимо, що з того всього вийде...
Відповідь: Андрій Садовий Якщо продав, його в асфальт закатають. Люди шалені гроші вклали вже. І чекають прибутку. І то такі люди, що кидків не пробачають. Думаю, він сам це усвідомлює.
Відповідь: Андрій Садовий Вот, интересно мне, действия Юлии Владимировны авторитарное правление не напоминает? Или это можно ТОЛЬКО про Путина говорить?
Відповідь: Андрій Садовий Да все будет хорошо!! И ЕВРО будет у нас и город сад.И Андрей Иванович классный чудак!
Відповідь: Андрій Садовий Ви в цьому впевнені? Чи може все ж ... Додано через 51 секунду А в що вклали? Що у Львові вже щось робилося ???
Відповідь: Андрій Садовий Андрій Садовий, мер Львова, вимагає від МЗС Польщі пояснень щодо висловлювань генконсула Польщі у Львові та інших образливих закидів на адресу українців, що містяться у статті "Мільйон українців хоче виїхати в Польщу" польської газети Dzіennіk. Про це йдеться у відкритому листі Андрія Садового до МЗС Польщі. Мер Львова вказує, що у статті Мільйон українців хоче виїхати в Польщу у польській газеті Dzіennіk, опублікованій 17 березня, міститься велика кількість образливих висловлювань на адресу українців. У статті йдеться про документ "Карта поляка", що набере чинності 1 квітня і дозволить українцям, які доведуть польське походження, працювати в Польщі й отримати соцдопомогу. Автор статті Єнджей Бєлеєцкі, цитує висловлювання генконсула Польщі Вєслава Осуховського „якщо навіть кілька процентів українців, предки яких жили в Польщі, скористаються своїм правом, то їх буде сотні тисяч”. Крім того, автор статті заяляє, що „консул матиме, ще одне не легке завдання: встановлення, чи родичі або діди кандидатів не діяли на шкоду Польщі, наприклад через діяльність в Українській повстанській армії". Бєлєцкі заявляє, що УПА відповідальна "за різанину в 40-их роках понад 150 тисяч поляків Волині і Східної Малопольщі”. Мер Львова у листі до МЗС Польщі висловлює занепокоєння цією піблікацією. "Відтак значне обурення львівської громадськості викликала публікація "Мільйон українців хоче приїхати до Польщі" (Єнджей Бєлєцкі, газета "Dziennik", 17.03.2008), в якій автор допустився цілого ряду образливих для українців і львів’ян, зокрема, висловів», - наголошує Андрій Садовий. З-поміж іншого мера Львова обурили також висловлювання генконсула Польщі у Львові, у яких той ставить під сумнів доцільність співробітництва Польщі з Україною, говорячи, що після 2 років перебування у Львові у нього з'явилися серйозні сумніви із приводу необхідності такого співробітництва. "Від імені Львівської міської ради, громади Львова й від себе особисто висловлюю глибоке занепокоєння цим фактом і прошу Вас пояснити дане висловлювання керівника дипломатичного представництва РП у Львові", - наголошує міський голова Львова у листі. До МЗС Польщі. "Для України відносини з нашим західним сусідом - Республікою Польщею - є стратегічно вкрай важливими", - йдеться у листі. Лист надіслано також надзвичайному і повноважному послу Польщі в Україні Яцеку Ключковському.http://novynar.com.ua/
Відповідь: Андрій Садовий Як намене повинен би бути дієвий закон про місцевий референдум. Ініціативна група зібрала певний відсоток підписів за проведення референдуму на предмет довіри до мера. Провели, порахували... якщо ні тоді позачергові вибори. І тих козлів з ВР "розвантажили". В них би було більше часу дудіти в дудки та бігати з кульками. Але своїм правом рішати все самим за громадян вони ніколи не поступляться. Тут наша різнокольорова влада єдина.
Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/18/134061
Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. Відео Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. Відео Детальніше можна прочитати тут: http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/18/134061 Там же лежить відеофайл
Відповідь: Садовий показав львів’янам «фак» + video послухайте "пан" Бамбук,ви брешете!!! Я ТАМ БУЛА!!!! А це погане відео можна тлумачити як завгодно і так що Андрій не тільки палець показав, а навіть і те що цей палець означає. А то по вашому культурні львів'яни, на задньому плані гидоти викрикували???? Більше схоже що тих людей не дуже дорого купили,да вас також І плювати ви хотіли на Львів!!! :n:
Відповідь: Садовий показав львів’янам «фак» + video Не знаю, де були ви, а я стояв метрів за двадцять від Садового і бачив все чітко. Так само бачили ще купа людей. Під позовною заявою про образу вже людей з 50 підписалося... Додано через 2 хвилини Я так бачу, ТОТО, ви щось загалом Садового дуже часто захищаєте... Неспроста?
Відповідь: Садовий показав львів’янам «фак» + video На тому відео видно,як Садовий махнув рукою. Зацєнті комуноїди можуть звинуватити його в тому,що він недбало зобразив нацистське вітання. Це,щодо відео. Мабуть її підкупив Садовий?
Відповідь: Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. добре, з відео не видно чи він показував палця чи ні. але чому люди так агресивно зреагували на його помах руки? п. Садовий мені завжди неподобався. неподобається і тепер. але у відставку відправляти його не слід.
Відповідь: Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. це сарказм? якщо так, то нелогічно... необгрунтований. суть в чому: я проти насильницьких нововведень - я консерват. от вигнали Буняка і що з того? влади в місті не було тільки й того. хай собі той Садови досидить до свого та й все. виберемо іншого.
Відповідь: Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. Ну а чого Ви дивуєтеся - це так собі мовити тепер звичайний жест для чиновників в Україні. Один іншому таким жестом звільняє дорогу.. мовляв "проїжджай..." а пан Садовий цим жестом втікаючи від народу пояснив "я ж один (по кількості піднятих пальців) - а вас багато" А взагалі хотів би я бачити наприклад Жака Ширака в Парижі показуючим всім відомий жест Суть - хто шо хотів, той то і побачив, хтось палець а хтось в тому жесті побачить повітряний поцілунок Цікаво шо скаже сам Садовий... Зовсім забув під Львовом є таке селище - Янів. Так там сільський голова (їхній мер) цілком нормально в стані алкогольного сп'яніння перепрошую ееее.. пісяв з балкончика промовлячи вот де я вас всіх бачив. А парадокс в тому є такий шо його переобрали на наступний термін... Я не підбурюю але в нас в Ратуші теж балкончик є