Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А Садовий отримав 179 тис грн заробітної плати. Бардак в Мерії :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

москаль?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який сором!

View: https://www.youtube.com/watch?v=xE-ZQYuIjLQ

Чиновниця Садового на шкільній лінійці виступила російською мовою. Ганьба. Кого Садовий бере на роботу в освіту!!!! То Львів!!!!!

Москалиха керує українськими школами - вчителями, директорами. При тому, що у Львові лише 3 російські школи.

Ганьба!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Вже в ФБ читав її думки щодо цього. Пише "Гейби би знала, що буже такий ажіотаж з того, то останнє, що б зробила - то балакала б па расєськи". Я не цитую, а лиш передаю зміст. Ще писала, що востаннє виступала російськоє в Мінську.

Але ж тупа. Знає ж, жи КАЖДИЙ на таких заходах знимкує. І майже КАЖДИЙ - на відео. І то всьо потім викладається фік зна де.

"Гейби знала...." А голова нашо? Жеби шєпку носити?

6. ІгорМ

На відео дві баби говорили не по людськи - тіпа ведуча і тота гостя. І стільки народу стояло і то слухало і мовчало. Ганьба!

7. manur

manur Well-Known Member

Школа-то - расєйська! Скоріш за все, там одне кацапйо стояло. Гейби їм там хтось триколори чи колоради пороздавав - то багато з них би, певні, ними й махало би.......

• Інформативно Інформативно x 1
  8. ІгорМ

Чиновниця львівської мерії вибачилась за виступ російською перед школярами

Alexandra Sladkova
    7 часов назад
    Маю внутрішню потребу прояснити мову і зміст сьогоднішнього виступу. Прошу вибачення у тих, чиї почуття я сьогодні образила. Якби я могла повернути час назад, я певно говорила б українською.

По суті. Не можу й далі звикнути до якогось свого особливого статусу "чиновника", чи офіційної особи. На лінійці, яка проводилася російською мовою, перед своїми вчителями та російськомовними дітьми я виступила російською, можливо, автоматично, можливо, в першу чергу, вважаючи себе випускницею цієї школи. До слова, школа входить у 10-ку найсильніших за результатами тестування з української мови. Запис мого виступу вже шириться просторами інтернету, не очікувала на таку увагу. Говорила я під враженням від того, що половина моєї паралелі переїхала закордон: в Швецію, США, Чехію, Голландію, Іспанію... А вчителі про це з гордістю говорили. Мені прикро, що талановиті люди поки не змогли себе знайти у рідному Львові. Мені хотілося показати, що, щоб досягнути самореалізації не обов'язково виїжджати, а позитивні зміни можна творити тут і тепер. Єдиний мій публічний виступ російською мовою до цього часу був в Мінську. Всюди, навіть в Одесі, я робила презентацію українською, в європейських країнах - англійською.

9. manur

manur Well-Known Member

Во-во... про то я й писав. Ліньки було знов то шукати.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Два моменти.

1.Чиновник на подібних заходах мусить говорити державною мовою.

2. Чого Садік призначив начальником освіти москалиху?

А школа хай собі буде російською.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. ІгорМ

Якщо баба не дуже дурна, то більше на таких
    Підтримую!

Заодно ще кілька моментів
    - Міністри на службі мусять говорити державною мовою.
    - Керівники всяких управлінь на службі мусять говорити державною мовою.
    - Губернатори на службі мусять говорити державною мовою
    - Депутати на службі мусять говорити державною мовою
    ...

А то цьотка з галицького села поїхала в Ітолію і через пів-року по італійськи шпарить аж ну.

А всякі заробітчани в уряді державну мову вивчити не можуть. Дебіли, чи шо? ;)

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніхто не вкурсі? День пампуха буде цього року, чи ні?

А,трохи не забув... Депутати міської ради виділили ще 40 000 000 грн. на вивіз сміття у дальні регіони України. Чому ще? Бо до того теж виділялись гроші...

Ефективний у нас мер.

13. ІгорМ

А чо Львів не будує сміттєпереробний завод?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. знайти інвестора
    2. укласти угоду
    3. проект
    4. виділення землі
    5 початок будови.

а це час.

15. ІгорМ

Во, вже землю знайшли
    Мер Львова Андрій Садовий запропонував варіант вирішення проблеми з вивезенням сміття з міста — у селі Малехові побудують сміттєпереробний завод.

зі
    а я дальше за те, щоб сміттєпереробний завод будували в межах міста

Останнє редагування: 17 вер 2016
  16. manur

manur Well-Known Member

Мля..... Мало вони го мали? Кіко Садовий вже мером? А ДО нього мери про тото не думали?

За Сталіна то ся б називало "вредітєльство". І Садовий і його зами, і його папєрєднікі і їх зами вже б тайгу валили альбо уран в шахті б добували.............

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

є інфа, що є інвестор, ведуться переговори.
    ціна питання 60 000 000 євро

Останнє редагування: 18 вер 2016
  18. Patrick

Patrick Well-Known Member

..де добрих 70% має осісти в кишенях ....- е як то тепер нзивається?- міської адміністрації.
    Там головне що мати багато вишитих сорочок для різних оказій і гарно людям "макарони" на вуха вішати.
    Садовий типічний пристосуванець.Був би зараз комсомол і КПРС , то Андрійко і там би був в перших рядах з партквитком.
    Це мене не дивує.Дивують свідомі галичани - львівяни , які поза вишиванками і гарними промовами нічого не бачуть.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

У четвер 15 вересня під стінами Львівської міської ради відбувалось зразу декілька пікетів.
    В них брали участь: Воїни АТО - за виділення земельної ділянки під будівництво будинку;
    невелика кількість мешканців Великих Грибович - за закриття сміттєзвалища;
    ну і перевізники, теж небагато прийшло.
    До речі, АТОшники поставили намети, і заявили про безстрокову акцію.
    Так от. Пан Садовий, як завжди, до людей не вийшов.
    Цікаво, як на мене, сказала одна з мешканок села Великі Грибовичі, що до Львова від сміттєзвалища набагато
    ближче, ніж до їхнього села, і що в цьому пікеті повинні приймати участь мешканці Львова.
    А ще, один з тих, хто виступав, запропонував назвати Львівський полігон твердих побутових відходів
    іменем нашого "шановного" вмера. І всі присутні його підтримали.
    Він запропонував подати в міську раду петицію з цією пропозицією.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Садовий появляється там лише, де тре перерізати стрічку, на камеру... а там, де лихо - ніколи нема.

Садового "розкусили" коли він боровся проти встановлення памятника Шептицькому на площі святого Юра. А робив він то дуже низько і підло: на людях був не проти, але по організації, документації постійно ставив палки в колеса. То якісь незрозумілі "зелені" дерева недавали зрубати, то затяжки з документацією. Владика Ігор+ на відкритті памятника так і не подякував Садовому. Від того моменту у Садового багато чого пішло нетак.
    Думаю, він недобре закінчить.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)