Який сором! View: https://www.youtube.com/watch?v=xE-ZQYuIjLQ Чиновниця Садового на шкільній лінійці виступила російською мовою. Ганьба. Кого Садовий бере на роботу в освіту!!!! То Львів!!!!! Москалиха керує українськими школами - вчителями, директорами. При тому, що у Львові лише 3 російські школи. Ганьба!!!
Вже в ФБ читав її думки щодо цього. Пише "Гейби би знала, що буже такий ажіотаж з того, то останнє, що б зробила - то балакала б па расєськи". Я не цитую, а лиш передаю зміст. Ще писала, що востаннє виступала російськоє в Мінську. Але ж тупа. Знає ж, жи КАЖДИЙ на таких заходах знимкує. І майже КАЖДИЙ - на відео. І то всьо потім викладається фік зна де. "Гейби знала...." А голова нашо? Жеби шєпку носити?
На відео дві баби говорили не по людськи - тіпа ведуча і тота гостя. І стільки народу стояло і то слухало і мовчало. Ганьба!
Школа-то - расєйська! Скоріш за все, там одне кацапйо стояло. Гейби їм там хтось триколори чи колоради пороздавав - то багато з них би, певні, ними й махало би.......
Чиновниця львівської мерії вибачилась за виступ російською перед школярами Alexandra Sladkova 7 часов назад Маю внутрішню потребу прояснити мову і зміст сьогоднішнього виступу. Прошу вибачення у тих, чиї почуття я сьогодні образила. Якби я могла повернути час назад, я певно говорила б українською. По суті. Не можу й далі звикнути до якогось свого особливого статусу "чиновника", чи офіційної особи. На лінійці, яка проводилася російською мовою, перед своїми вчителями та російськомовними дітьми я виступила російською, можливо, автоматично, можливо, в першу чергу, вважаючи себе випускницею цієї школи. До слова, школа входить у 10-ку найсильніших за результатами тестування з української мови. Запис мого виступу вже шириться просторами інтернету, не очікувала на таку увагу. Говорила я під враженням від того, що половина моєї паралелі переїхала закордон: в Швецію, США, Чехію, Голландію, Іспанію... А вчителі про це з гордістю говорили. Мені прикро, що талановиті люди поки не змогли себе знайти у рідному Львові. Мені хотілося показати, що, щоб досягнути самореалізації не обов'язково виїжджати, а позитивні зміни можна творити тут і тепер. Єдиний мій публічний виступ російською мовою до цього часу був в Мінську. Всюди, навіть в Одесі, я робила презентацію українською, в європейських країнах - англійською.
Два моменти. 1.Чиновник на подібних заходах мусить говорити державною мовою. 2. Чого Садік призначив начальником освіти москалиху? А школа хай собі буде російською.
Якщо баба не дуже дурна, то більше на таких Підтримую! Заодно ще кілька моментів - Міністри на службі мусять говорити державною мовою. - Керівники всяких управлінь на службі мусять говорити державною мовою. - Губернатори на службі мусять говорити державною мовою - Депутати на службі мусять говорити державною мовою ... А то цьотка з галицького села поїхала в Ітолію і через пів-року по італійськи шпарить аж ну. А всякі заробітчани в уряді державну мову вивчити не можуть. Дебіли, чи шо?
Ніхто не вкурсі? День пампуха буде цього року, чи ні? А,трохи не забув... Депутати міської ради виділили ще 40 000 000 грн. на вивіз сміття у дальні регіони України. Чому ще? Бо до того теж виділялись гроші... Ефективний у нас мер.
Во, вже землю знайшли Мер Львова Андрій Садовий запропонував варіант вирішення проблеми з вивезенням сміття з міста — у селі Малехові побудують сміттєпереробний завод. зі а я дальше за те, щоб сміттєпереробний завод будували в межах міста
Мля..... Мало вони го мали? Кіко Садовий вже мером? А ДО нього мери про тото не думали? За Сталіна то ся б називало "вредітєльство". І Садовий і його зами, і його папєрєднікі і їх зами вже б тайгу валили альбо уран в шахті б добували.............
..де добрих 70% має осісти в кишенях ....- е як то тепер нзивається?- міської адміністрації. Там головне що мати багато вишитих сорочок для різних оказій і гарно людям "макарони" на вуха вішати. Садовий типічний пристосуванець.Був би зараз комсомол і КПРС , то Андрійко і там би був в перших рядах з партквитком. Це мене не дивує.Дивують свідомі галичани - львівяни , які поза вишиванками і гарними промовами нічого не бачуть.
У четвер 15 вересня під стінами Львівської міської ради відбувалось зразу декілька пікетів. В них брали участь: Воїни АТО - за виділення земельної ділянки під будівництво будинку; невелика кількість мешканців Великих Грибович - за закриття сміттєзвалища; ну і перевізники, теж небагато прийшло. До речі, АТОшники поставили намети, і заявили про безстрокову акцію. Так от. Пан Садовий, як завжди, до людей не вийшов. Цікаво, як на мене, сказала одна з мешканок села Великі Грибовичі, що до Львова від сміттєзвалища набагато ближче, ніж до їхнього села, і що в цьому пікеті повинні приймати участь мешканці Львова. А ще, один з тих, хто виступав, запропонував назвати Львівський полігон твердих побутових відходів іменем нашого "шановного" вмера. І всі присутні його підтримали. Він запропонував подати в міську раду петицію з цією пропозицією.
Садовий появляється там лише, де тре перерізати стрічку, на камеру... а там, де лихо - ніколи нема. Садового "розкусили" коли він боровся проти встановлення памятника Шептицькому на площі святого Юра. А робив він то дуже низько і підло: на людях був не проти, але по організації, документації постійно ставив палки в колеса. То якісь незрозумілі "зелені" дерева недавали зрубати, то затяжки з документацією. Владика Ігор+ на відкритті памятника так і не подякував Садовому. Від того моменту у Садового багато чого пішло нетак. Думаю, він недобре закінчить.