Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я люблю зека??? о_О
    @Мих, ви при п"ятниці трохи випили, чи шо? :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Більше 60% населення знає Садового з телевізора, точніше з його ж каналів, з радіо - теж його станцій і газет, серед яких багато теж його. Ви так само маєте інфу з тих самих джерел. Ви абсолютно не вкурсі чому його називають ДОЛЯ, бо воно вас не торкнулося(мене теж). Ви не вкурсі яким чином йдуть забудови і як видаються місця під них. Ви не вкурсі чому прокурори та судді прикривають його, як і не знаєте про квартири, які мер дарує за це. То є великі гроші і звичайному львівянину це байдуже, бо особисто його це не цікавить.

Недавно ініціативна громадська організація вирішала перетворити ліс у Сихові на парк. Так смішно було і гидкувато. Зібрали кошти - меценати, бізнесмени, церква і місто мало прикластися. Зробили макет того всього, заслухали спеціалістів, робочі групи, креслення, узгодження... все ніби йде повним ходом. Дзвінок: мер хоче приїхати і подивитися. Приїхав, вислухав про плани керівників проекту, священника(має бути хресна дорога), дизайнерів.... а було видно, що він взагалі не володіє питанням зовсім. От вислухав і тут по команді прийшла група кореспондентів, стала в стороні на 50 метрів. Підійшов мер, зробив умно-ділове лице і з таким завзяттям переповів все, що йому розповіли пять хвилин назад, правда все йшло так, ніби він сам ночами не спав, а просто жив тим проектом. ТЕАТР вдався. Фігня це все, звичайно, але то є показово. Головне - піар і бали від лекторату, все решту - фігня.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я пив, чи ви? Де я написав, що любите зека? Я написав, що любите фразу:

4. ІгорМ

То всьо є з вашого боку бла-бла-бла... :)
    Ви виставляєте львівських виборців тупим електоратом, який нічого не розуміє.
    Але ви переграєте. На вибори мера ходять реальні здравомислячі люди, які вибирають по ділах, а не по словах ;)

@Мих, вам дуже хочеться, щоб мером Львова був свободівець?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Апять двадцать пять....
    Пишу вам ще раз: за Янека проголосувало половину виборців України. Ви вважаєте, що половина виборців в Україні - дурні? Якщо не можете пояснити це, то не тикайте, як аргумент про виборців Садового.

В жодному разі. Я не люблю цю партію.

6. manur

manur Well-Known Member

Хм... Собі так гадаю, що і Миху і мені і багатьом іншим буде глибоко пофік, з якої партії виліз мер ********* (замість звіздочок мона вставити Львів, а мона назву будь якого гиншого міста). Головне, аби він був нормальною людиною і нормальним господарником (ну, і, само собою, мається на увазі, жиби не був злодієм).

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись в Турці вибрали комуніста, аргументи якраз були про "господарника"....та і пріснопамятний єБатя теж ся позиціював як "крЄпкІй хАзяйствЄннік"

8. manur

manur Well-Known Member

Позиціонувати - то одне, бути - троха інше...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ІгорМ

Виборці Януковича і зараз свято вірять, що він був найкращий президент.
    І я не вважаю їх дурними - просто їм так було добре :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, якби у нас був президент, який би зробив половину українців щасливими, такими, що їм би було добре, я б сам за нього голосував. Але добре було 5%-ам.

Якби 50% було б добре, був би Майдан?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

господарник і комуніст, як на мене, поняття протилежні. Комуністи грабували господарників.

12. ІгорМ

Ніякий президент не зробить половину українців щасливими, такими, що їм би було добре.
    Порошенко хотів зробити всіх щасливими, на виборах одержав більше 50%, а де зараз його рейтинг? Біля плінтуса ;)

13. ІгорМ

14. ІгорМ

Садовий підтримав депутата-хабарника від «Самопомочі»
    Савчин не брав хабара? Нє вєрю! :)

зі
    @Мих, ви там ближче - то як ви кажете, тотой депутат від Самопомочі Савчин Василь хабарник, чи нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

особисто я не вважаю його хабарником.

16. ІгорМ

То шо, Савчин Василь ні разу за операції грошей не брав?

Останнє редагування: 31 лип 2016
  17. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Ну андрійко став долею ,ще до першоі своеі мерськоі каденціі.Ще коли мутив в Галицькіх інвестиціях.

• Подобається Подобається x 1
  18. ІгорМ

То є добре чи зле?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

за операції, тобто за роботу.

От якби за довідку....

чому плата за роботу - це хабар?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

це прекрасно!