Більше 60% населення знає Садового з телевізора, точніше з його ж каналів, з радіо - теж його станцій і газет, серед яких багато теж його. Ви так само маєте інфу з тих самих джерел. Ви абсолютно не вкурсі чому його називають ДОЛЯ, бо воно вас не торкнулося(мене теж). Ви не вкурсі яким чином йдуть забудови і як видаються місця під них. Ви не вкурсі чому прокурори та судді прикривають його, як і не знаєте про квартири, які мер дарує за це. То є великі гроші і звичайному львівянину це байдуже, бо особисто його це не цікавить. Недавно ініціативна громадська організація вирішала перетворити ліс у Сихові на парк. Так смішно було і гидкувато. Зібрали кошти - меценати, бізнесмени, церква і місто мало прикластися. Зробили макет того всього, заслухали спеціалістів, робочі групи, креслення, узгодження... все ніби йде повним ходом. Дзвінок: мер хоче приїхати і подивитися. Приїхав, вислухав про плани керівників проекту, священника(має бути хресна дорога), дизайнерів.... а було видно, що він взагалі не володіє питанням зовсім. От вислухав і тут по команді прийшла група кореспондентів, стала в стороні на 50 метрів. Підійшов мер, зробив умно-ділове лице і з таким завзяттям переповів все, що йому розповіли пять хвилин назад, правда все йшло так, ніби він сам ночами не спав, а просто жив тим проектом. ТЕАТР вдався. Фігня це все, звичайно, але то є показово. Головне - піар і бали від лекторату, все решту - фігня.
То всьо є з вашого боку бла-бла-бла... Ви виставляєте львівських виборців тупим електоратом, який нічого не розуміє. Але ви переграєте. На вибори мера ходять реальні здравомислячі люди, які вибирають по ділах, а не по словах @Мих, вам дуже хочеться, щоб мером Львова був свободівець?
Апять двадцать пять.... Пишу вам ще раз: за Янека проголосувало половину виборців України. Ви вважаєте, що половина виборців в Україні - дурні? Якщо не можете пояснити це, то не тикайте, як аргумент про виборців Садового. В жодному разі. Я не люблю цю партію.
Хм... Собі так гадаю, що і Миху і мені і багатьом іншим буде глибоко пофік, з якої партії виліз мер ********* (замість звіздочок мона вставити Львів, а мона назву будь якого гиншого міста). Головне, аби він був нормальною людиною і нормальним господарником (ну, і, само собою, мається на увазі, жиби не був злодієм).
Колись в Турці вибрали комуніста, аргументи якраз були про "господарника"....та і пріснопамятний єБатя теж ся позиціював як "крЄпкІй хАзяйствЄннік"
Виборці Януковича і зараз свято вірять, що він був найкращий президент. І я не вважаю їх дурними - просто їм так було добре
Знаєте, якби у нас був президент, який би зробив половину українців щасливими, такими, що їм би було добре, я б сам за нього голосував. Але добре було 5%-ам. Якби 50% було б добре, був би Майдан?
Ніякий президент не зробить половину українців щасливими, такими, що їм би було добре. Порошенко хотів зробити всіх щасливими, на виборах одержав більше 50%, а де зараз його рейтинг? Біля плінтуса
Садовий підтримав депутата-хабарника від «Самопомочі» Савчин не брав хабара? Нє вєрю! зі @Мих, ви там ближче - то як ви кажете, тотой депутат від Самопомочі Савчин Василь хабарник, чи нє?