"Олігарх, політик, медіамагнат. Входив до близького оточення екс-президента України Віктора Януковича" - @Мих, то хто таке про Садового написав? Ну а то шо на фото Садовий з Фрідманом ще нічого не значить По-перше, вони можуть бути друзями дитинства і могли сидіти в садку поруч на горшках. По-друге, Фрідман єврей По- третє, не виключаю, що у вас, @Мих, дома є фотка, на якій ви в компанії ярого рашиста
Сепаратистка Оксана Шкода з обожнює Путіна Проросійська журналістка Шкода із головорізом Бабаєм Шовіністка Шкода позує на фото з Стрелковим-Гіркіним під час захоплення Слов’янська та Краматорська Оксана Шкода за горнятком кави із мером Львова Садовим Я думаю, і ці фото нічого не значать
А ми тут критикуємо Савченко, бо вона пропонує переговори з сепаратистами. А під носом нічого не бачимо.
Садовой и Шкода • /r/ukraina Якщо трошки подумати і взяти до уваги діяльність Садового, то зі сказаним важко не погодитися, шо нє? Ви таки переконані, що у Садового піднімається рейтинг кандидата на президента? @Мих, а от чому у Садового такий високий рейтинг - він же і такий, і сякий, і розтакий?
А чого? А чого в Януковича був високий рейтинг? А чого майже половина вибрала? А тому. що коли головою не думати, тоді спрацьовуює такий інструмент, як граблі, які б'ють добряче в ту голову, яка не думає. Але у нас,видно, народ, таке любить, а потім Майдани робить. Ви думаєте, Ігоре, що я це кажу, бо маю з того вигоду? Жодної. Просто набридли ті злодії та лицеміри в державі.
Кожна людина є грішна. Кожна. І коли ми кажемо, що людина - лицемір, то це поняття є відносне - хтось більше, а хтось менше. Нема ідеальних лицемірів, як нема ідеально правдивих. Кожен виборець в певній мірі є лицемір, бо як можна сповідувати християнство і голосувати за зека? Але лицемірство зека було неадекватно більше середньостатистичному лицемірству виборця, тому його скинули. Лицемірство Порошенка відповідає середньостатистичному громадяну України (крім Пріуса, звісно, у нього значно менше лицемірства) .