Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тут все просто - я на форумі не бачу дописів Ворона, тому получилася накладка :)

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А чому Мих балакає сам з собою? Я почав турбуватись за здоров'я Миха.

• Смішно Смішно x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Один Мих пише

Другий Мих відповідає

Ніц не зрозуміло. :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Коло мене уже з пятниці не вивозять сміття.... хто знає адресу тих активістів що мішають вивозити сміття ... або заставим вивести або з сусідами перенесем до них до дому... Бо раніше Садовий два рази в день вивозив

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

то провокація, то робота банкової!!!!

6. kym

kym Well-Known Member

Ні це проста реальність... сміттєзбирачі вивозили сміття регулярно і добре .... після того як "активісти" почали перти до міської ради сміття почали вивозити з перебоєм, а уже три дні взагалі не вивозять. Я хочу знати адресу тих "активістів". За кожні дії треба відповідати і за кожний непродуманий триндьош - теж

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не возять бо нема куди...в Сокаль смітників не впустили, в Червоноград вроді теж, по інших райцентрах теж не раді...
    Це просто дивовижно, як з потенційно супер прибуткової справи можна зробити таку проблему...
    Та вже навіть зараз скло, пластик і макулатуру можна вигідно продати, целофан і поліетелен теж, про метал і мови нема, шо гниє, через рік стає високоякісним компостом, залишаються хіба БУ памперси, прокладки в презервативи...

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

А до Шевченківського Гаю , під браму Садовому не пробували відвезти.
    Там вже така невелика купка назбиралася (те що я бачив по ZIK)

9. manur

manur Well-Known Member

Червоноград якраз і дозволив. Вроді...

10. kym

kym Well-Known Member

А при чому тут Садовий... ті "активісти" думали хоч трохи перед тим як хай по сміттю піднімати, що чи буде Садовий чи ні а сміття все одно треба вивозити і що треба відповідати за те що робиш

11. ІгорМ

Може сальники? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

активіси мають таке є відношення до вивозу вашого сміття, як матч Німеччина - Україна. Подумайте, сміття якраз після того матчу перестали вивозити.

14. ІгорМ

Садовий особисто зателефонував та попросив залучити Нацгвардію до Львова, - Аваков
    Андрій Садовий: Залучити Нацгвардію — це була вказівка президента. Я сам був шокований

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все сходиться. Садовий просив в Авакова, а вислав президент. Від чого у Садового і шок.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Брехню Садового довели: Геращенко показав документ з проханням Садового про Нацгвардію

Радник глави МВС Антон Геращенко показав документ, який свідчить про те, що мер Львова Андрій Садовий просив направити до міста сили Нацгвардії.

Відповідний лист він оприлюднив на своїй Facebook-сторінці.

Читайте більше тут: Брехню Садового довели: Геращенко показав документ з проханням Садового про Нацгвардію

• Подобається Подобається x 2
  17. ІгорМ

Андрій Садовий
    зі
    виглядає, що на Садового відкрили охоту, шо нє?
    От і сьогодні Дмитро Колєсніков читав по бумажці всякий непотріб, аж Парасюк ніс підставив на захист :)

Детальніше читайте на УНІАН: Парасюк в Раді влаштував бійку з "Опоблоком" (фото, відео)

Останнє редагування: 15 чер 2016
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивно...А як же ці слова "....осіб які будуть присутніми 09.06.2016...."

19. ІгорМ

Може Геращенко чи хтось другий знов шось скаже... :scratch_one-s_head:

20. William Bones

William Bones Любитель рому

Якщо ці тварюки з жОппоблоку невдоволені Садовим, то небезпідставно, мабуть. Муляє їм те, що Садовий робить ;) А що саме ?

а де твій аватар? :)