Відповідь: Андрій Садовий на жаль. до речі, про воду..... якщо я правильно розумію, то воду до львова провели з кількох місць.... мені цікаво: звідки, окрім дністра......
Відповідь: Андрій Садовий Мені подобається, як він презентує Львів на різних всеукраїнських програмах. Дуже виграє на фоні інших мерів, зокрема.
Відповідь: Андрій Садовий Перевибори добре коли є ще кандидатури. Насправді в мене схоже жоден знайомий за нього не голосував, але й протиставити толком нема кого.
Відповідь: Андрій Садовий та нема, але ж Куйщастя був кращий, нє? З ним хоч можна було щось вирішувати.
Відповідь: Андрій Садовий Я не знаю, чи можна було з ним щось вирішувати, але для мене показовим був той факт, що коли в 2000 ройі народився мій синочок, то чого тільки він не обіцяв новонародженим "дітям століття". Натомість прийшла лише відкритка поштою, де на лівій половині був сам мер з ланцюгом на шиї і в професорській мантії на фоні ратуші, а на правій половині було написане щось на кшталт "Пам'ятай, дитино, що ти народилася у Львові, де мером є Я!". Коротше, нарцис натураліс.
Відповідь: Андрій Садовий Ні, ну треба ж відрізняти передвиборний піар-популізм від вирішення справ (земельних, дозвільних тощо). Звісно, що все потребує грошей (в т.ч. неофіційних), але ж вирішується. А при АСі - то тре всьо те саме, а результату ніц.
Відповідь: Андрій Садовий Саме так! Тому через три хвилини ця відкритка опинилася там, де й мала знаходитися, - у відрі для сміття. А піар-популізм живе і буде жити, просто нинішній мер нічим не кращий, і нічим не гірший. Цікаво, а що для мера важливіше, - вирішення справ чи піар-популізм? То ми його вибирали для першого чи для другого? Так це і є результатом, - "маса" все, що говорить мер сприймає як піар-хід, але оскільки "маса" вже підготовлена всі справи вирішувати неофіційно, то для чого втручатися мерові, - з ним і так поділяться. А все інше - то не його клопіт, його справа вчасно заяви робити.
Відповідь: Андрій Садовий то як у Києві, тільки у Львові. Додано через 58 хвилин Доречі, вчора вул. Зелена не освітлювалась взагалі... село згадалосі... літні канікули, дєтство....
Відповідь: Андрій Садовий В опитуванні, мабуть, правильніше було-б вибрати "Відправити слідом за Буняком", але штука полягає в тому, що час грає проти нас, громади Львова. Зауважу, правда, що за Садового вода стала йти краще, зимою не замерзає, видно ефективніше трохи дрючити водоканал і ЖЕКи, а не плакатися про недостатність коштів.
Відповідь: Андрій Садовий Село, кажете, згадалося..? Все життя прожив у Львові, але таке відчуття, що скоро ні бруківки, ні асфальту не стане видно, все покриється шаром піску, сміття і старої штукатурки. А парки? Для чого існують парки? Там песиків вигулюють, більше ні для чого вони не потрібні! Ось вчора прочитав, що оголошено прибирання парків студентами і "Зеленою хвилею", чи що? В 12.30 проходив парком Ів. Франка, - трактор з причепом, вантажівка і чоловік 7-8 явно не студентського вигляду. Все. Добре, що додумалися не дозволяти картоплю по подвір"ях садити, мабуть польські туристи ображалися... А Ви кажете - село згадалося. Додано через 3 хвилини А що каже Садовий?