Даю ще раз вам вирізаний кавалок з фільму: Садік каже: ми війну програли... View: https://www.youtube.com/watch?v=YQtv1Lhc_dw
Ну і? Те що він боягуз це зрозуміло. Як і всі політики того періоду. За виключенням Яроша і кількох інших. Тільки на Вашому відео здебільшого говорить не Садовий а якийсь Дроздов за кадром.
Вороне, викиньте все з того відео, зверніть тільки те, що говорить Садовий. Він готовий вже здати Україну москалям і каже: ми програли. Він такий самий, як Кернес.
View: https://www.facebook.com/alexey.arestovich/posts/1166167276780684 4 роки тюрми за подертий портрет мудака. Це Садовий винен?
Уже цілий львів знає що це фальшивка - монтаж, а ви далі своє.... ви найдіть відео коли Садовий відкрито заявив Януковичу що коли той відправить беркут у Львів то він звернеться до Львівян щоб не пустили беркут - в той момент це було пряме непідпорядкування центральній владі - фактично сепаратизм. І ніхто ще не знав що Янукович втікне і буде війна.Не вяжеться це з вашим відео. Бо якщо Садовий агент Кремля - то навпаки мав запросити Беркут у львів щоб ліквідувати львівський майдан і зупинити підживлення київського майдану львівянами, які були основною рушійною силою в Києві... Не вяжеться це все у вас. Мене от хвилює цей український феномен - двадцять років маніпулюють думкою українців а ми так і не навчились відрізняти де правда де маніпуляції.Здається мені що це все ще залишок советської промивки мозгів - де свято вірили що те що напише Правда чи Ізвестія - то це є бездискусійна правда. Бо таку позицію як Мих займають власне люди які сформувались під час Советів. Ті що не памятають советів дуже критично відносяться до всього написаного і показаного. От і получається що ті щирі українці, які справді хочуть добра Україні самі собі шкодять, бо не можуть обрати нормальну владу, а як влада меньш більш то треба її вигнати. От показова ситуація з Яценюком. Цілий Рік хтось запустив компанію дискредитації Яценюка... Давили давили і вигнали. І що...? За Яценюка армія фінансувалась на 100% і більше, а на сьогодні уже є недофінансування в 3 млрд, Тарифи не опустли а підняли. Яценюк від руского газу відійшов, А Гройсман листа відправив до росії, що хотів би купити. І що в уряді і владі красти меньше стали ?... Зате Порошенко сконцентрував владу в своїх руках і далі бавиться в перемиря а українські солдати кожен день гинуть... і от мені цікаво що тепер скажутьтіщо рвали сорочку за те щоб вигнати Яценюка... З Садовим подібна історія. Не найгірший мер - замість нього може прийти взагалі якесь дрантя бо такі як Мих не вміють обирати - вони вміють виганяти. А всякі аферисти від політики тим користуються
Супер. Класні факти для відмивання Садіка. Я, власне так і думав. Шкода, що про марсіан не згадали. А ви в курсі чому Львів дав кликуху Садіку - Доля?
Я так і знав! Я знав, що ви покажете саме той ролик @Мих, ви трохи не в ту ду, тут дорослі люди Якщо хочете, то подивіться ось цей ролик, без монтажу і обробки всякими агентами View: https://youtu.be/f6t9KvVfyNs Дивіться, слухайте уважно і може ви і зрозумієте суть. Бо ви чи то спеціально, чи то по своїй простоті тут казки розказуєте
Подивився. Дійсно, трохи міняє ситуацію. Дійсно, в моєму ролику подається все по-іншому. Що є, то є. Але зверніть увагу на інший факт. Садовий каже: ми свідомо вбивали свою обороноздатність, дозволяючи владі розкрадати як армію, так і всю країну... І тут мимоволі згадується Садік на дні народженні Януковича. Пристосуванець. Невже він - людина незалежна від Янека, як мер, мусів підтримувати так гаряче зека?
То все фігня Ви он хабарі робітникам ЖКГ даєте, і нічо - вважаєте себе порядним, шо нє? А на рахунок Садового - більшість львів"ян - мудрі люди. Вони знають, що роблять
Це Ви порівнюєте Садового з Порошенком в темі. Садовий поганий, Порошенко цяця. 4 роки тюрми за ніщо, такого собі ще ніхто не дозволяв.