Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

@kym Слава Вальцману? о_О

2. kym

kym Well-Known Member

А ви що в Ізраїль переїхали???

• Смішно Смішно x 2
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ага, 600-700 хатів.Саме так
    А поляки не мають інших справ як розглядати проблему сміттєзвалища на сесії Сейму.
    І ще делегацію хочуть прислати , щоб подивилася там робиться.

"....а в остальном прекрасня маркиза всё хорошо"

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Як не мають що робити то най розглядають

5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Що це Ви kym заступаєтесь за цього ідіота?
    За ці роки, що він мером, вже можна давно було збудувати не один сміттєпереробний
    завод. Тільки інвестори, які хотіли вкласти свої гроші, мабуть. не захотіли дати хабара.
    Або пан мер захотів мати частку свого прибутку з цих інвестицій.
    Іншого логічного пояснення, чому в нас сталася така біда, я не бачу.
    Про те, що рано чи пізно в Грибовичах буде біда, хіба один мер не здогадувався,
    але нічого не робив.
    В парламент залізти, звичайно, набагато вигідніше. Чим він і займався.
    Тепер попробуй дістань його звідти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інвестор сміттєпереробного заводу розповів, як його «відшили» у Садового
    09 Червня 2016, 17:15 | 8
    Представник зарубіжної групи інвесторів, які мали намір збудувати сміттєпереробний завод у Львові, Ніколас ван Доеверен розповів у Львові, як влада міста гралася у мовчанку і відмовилася втілити проект, що не передбачав жодних витрат з міського бюджету. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Наша компанія використовує найновіші технології у сміттєпереробному бізнесі в Європі. Усе сміття можна збирати в один контейнер. Нам достатньо тих технологій, які є на сміттєпереробному заводі, щоби робити сортування сміття…Так, колись сміття було нічим, але тепер це бізнес, це гроші», – пояснив він.

За його словами, 95% сміття в Україні просто закопують в землю. «У той час, у ЄС цей показник у середньому становить 37%. Проте до 2020 року Європа планує взагалі позбутися сміттєзвалищ. Це той шлях, яким має рухатися Україна, і буде…», – зазначив Ніколас ван Доеверен.

Представник групи інвесторів розповів, що переговори із львівською мерією щодо зведення сміттєпереробного заводу розпочалося десь навесні 2014 року.

«У цей час розпочалися переговори із заступником мера та його командою. Відтак завдяки Володимиру Шевчуку (Ред.– один з тодішніх заступників міського голови) вдалося перейти до наступного етапу –фінансової презентації за участі мера Львова», – розповів Ніколас ван Доеверен.

Водночас він наголосив на тому, що їхня пропозиція була дуже вигідною для Львова. «Це б нічого не коштувало бюджету Львова та не вплинуло б на тариф для мешканців».

Як пояснив Ніколас ван Доеверен, їхній завод обійшовся б у 100 млн євро, і його б можна було збудувати за 3-4 роки.

І додав, щоби звести такий завод має бути співпраця з міською владою у двох напрямках: місто має виділити земельну ділянку та дати гарантію, що буде звозити туди сміття протягом 10 років.

На питання про те, чи передбачала їхня пропозиція проведення рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, він відповів: «Наша пропозиція могла б включати і проблему Грибович…».

Також Ніколас ван Доеверен зауважив, що у Львівській міській раді не пояснили, чому їм не підходить їхній проект і переговори закінчилися незрозумілою мовчанкою.

Довідка

Ніколас ван Доеверен (Нідерланди), юрист, фінансовий менеджер і управлінець проектами з 20-річним стажем роботи у великих міжнародних компаніях. Працював, крім Нідерландів, у Китаї і Росії, з 2014-го року – в Україні. Був обраний заступником голови міської ради і головою президії міської ради голандського міста Делфт, що має майже 100 тисяч мешканців.

• Подобається Подобається x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А в якому парламенті Садовий?:scratch_one-s_head:

8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В нашому, котрий в Києві, фракцією Самопомочі.
    І, як ті хитрі жиди, які ще при совку, завжди були замами у всіх організаціях,
    де можна було дістати дефіцит і ніколи не лізли в начальники, щоб не сісти, так і наш
    мер, в депутати не лізе, а вигоду з цього має.

9. ІгорМ

Офіційний портал Верховної Ради України
    Садового немає в складі фракції Самопоміч. І ваше твердження В парламент залізти, звичайно, набагато вигідніше. Чим він і займався. Тепер попробуй дістань його звідти. звучить трохи по базарному, шо нє? ;)

@Kaccip,
    ше сі вас спитаю - чому львівяни вже вкотре вибирають Садового своїм мером?

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Янукович - легітимний президент.
    Більшість львів'ян байдужі до виборів, тому і мають своїм мером, те що мають.

11. ІгорМ

А Порошенко тоді хто?
    Більшість львів'ян вибрала Садового ;)

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Також легітимний.
    Тому, що не заморочуються виборами. А нафіга, якщо по теле-радіо їм вже вибрали?

13. ІгорМ

Так не буває, щоб два президенти були легітимнми ;)
    Львів"яни дебіли?

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я не психолог, не знаю як це назвати.
    Може пофігізм, а може і дебілізм. :dntknw:
    А що до голосування в цій темі: наш мер має сидіти в тюрмі.

15. ІгорМ

Кого пропонуєте на його мерське місце?

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Так були ж претенденти.
    Оксана Юринець, Руслан Кошулинський, Володимир Гірняк.
    Любого з них, хоча б заради зміни персонажів.

17. kym

kym Well-Known Member

Ви на вибори ходили і за кого голосували... я за Кошулинського, а кого з сусідів не питав всі були за Садового. Я за Кошулинського тільки по тій причині бо вважаю що на виборній посаді не можна бути більше двох термінів. Самого Садового вважаю не найгіршим мером. От як давно ви були в Києві чи іншому великому місті машиною.... Можу вам твердо сказати у Львові дороги найліпші. Вода є, вулиці освітленні, ліфт ремонтують, тарифи не найвищі, центр привели в порядок, так що коли приїхали знайомі канадці які були останній раз десь в середині 90-тих -то були приємно здивовані чистотою виглядом і порядком. А тепер скажіть за що Садовий має сісти в тюрму бо я не знаю ви може маєте якусь інформацію

18. kym

kym Well-Known Member

Гірняк через підставних осіб хотів вкрасти землю лічниці Шептицьких - був цілий скандал - а ви хочете його на мера???

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вам пояснити?

Я інколи зустрічаюся з людьми, які мене дивують.

Одного разу зустрівся з нормальною людиною. Виробник. займається фасуванням води. Він дуже хвалив свою воду. А йому кажу: твоя вода має два суттєві недоліки. Які ? - питає він. Я йому кажу:

По-перше, вона твердувата і на чайнику народ буде шкрябати накип.
    По-друге, у неї занадто багато мікроорганізмів і вона швидко зеленіє на світлі.

На що він заперечив - у мене нетверда вода. Я кажу, давай перевіримо. Закип'ятили і зразу появився наліт. Показую. Дивиться. І далі каже: та то не може бути, аво багато людей п'ють і нічого не кажуть.

Я не витримав і кажу: ну а я по-твоєму, не людина? От я тобі кажу і показую, мов вода занадто тверда. А твоя реакція яка? А реакція у нього проста: У МЕНЕ ВСЕ ОДНО НАЙКРАЩА ВОДА.

Добре, а бактерії? - питаю я.
    - Бактерії ми вбиваємо ультрафіолетовою лампою.

Добре, а що робите з трупами бактерій?

Відповідь: ТА ТИ ПРИСКІПЛИВИЙ ДО МОЄЇ ВОДИ.

На цьому розмова закінчилася. Я йому розповів і хоч аргументів у нього нема, у нього вода все одно"найкраща". Хоча все це можна було б подолати.

Так само про Садового. Я навів серйозні аргументи про Садового і пояснив чому він поганий мер. Це може перевірити кожен. Навіть отут на форумі, але тим не менше, багато хто, читаючи факти, все одно голосуватиме за Садового. Чому? Можливо тому, що вони не живуть коло Грибовицького сміттєзвалища, можливо тому, що не їх близькі загинули там, гасячи пожежу і їм байдуже до того, що хтось страждає, бо переконаний, що це ніколи не торкнеться його. А Садовий на нас робить собі політику і кар'єру. Бо не був би він мером, не було би Самопомочі, як партії у ВР. Не було б амбіцій на посаду президента. Але тут нічого не поробиш. Як граблі, то граблі. Хіба мало ми їх мали? Випробуємо ще ці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. kym

kym Well-Known Member

То що його за це до тюрми... Всі політики роблять на людях карєри і це нормально. бо політики для людей а не для дерев, звірей чи каменю. Я от не побачив у вас ні одного серйозного звинувачення - все десь з серії конспірології

а де твій аватар? :)