Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. William Bones

William Bones Любитель рому

В жодному разі - ні. Коли він був у ВР, я його звав "сива повія" за виняткову продажність. Мається на увазі партія, яка буде захищати, перш за все, малий та середній бізнес, інтереси підприємців та робітників. Саме їм у першу чергу потрібні чесні судді, митники, поліція та податківці. Щоб людина знала - првацюєш чесно і на твій захист стає держава. Будь-яке стерво, що схоче на тобі нажитися, буде покарано саме державою швидко та невідворотно. Якщо така партія з"явиться найближчим часом (а вона має з"явитися незабаром), тоді навколо неї почнеться процес консолідації тих чесних людей, які є в ВР і в Україні в цілому. Нам не вилізти з ниніншньго болота, якщо не буде змоги на щось тверде спертися. Я чого так багато літер витрачаю - хочу зрозуміти, чи є такі люди в "Самоопомочі". Колись хотів зрозуміти, чому партія Саакашвілі програла вибори в Грузії в 2012 році, адже вони стільки зробили для реформ. Для цього звреєструвався на одному російськомовному грузиньскому форумі і в процесі спілкування з людьми зрозумів, чому так сталося. Тепер зазирнув сюди, до львів"ян, з метою розширити та доповнити свою картину світу. Отаке :)

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну ось, маємо екологічну катастрофу.
    В мене з вікна видно дим з грибовицького сміттєзвалища, який іде в бік Львова.
    Навіть чути горілим в повітрі.
    Щось не чути Садового, що він збирається з цим робити.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

нема часу у нього, він йде у президенти.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сокальська рада заборонила возити сміття в Сокаль, своїм засрались по самі вуха....

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Оптимістично Оптимістично x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

35 міст Львівщини погодились допомогти Львову з вивезенням сміття

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нехай но люди дізнаються...

• Смішно Смішно x 1
  8. ІгорМ

Пропонуєте нікому не приймати сміття зі Львова?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Розумієте, той хто його прийме ризикує в ньому втопитися, бо потім тих смітярів вже не випреш, шо нє? Чи ви думаєте що через місяць, через рік чи через два збудують завод і проблема вирішиться?

10. ІгорМ

Ще раз
    Ви пропонуєте нікому не приймати сміття зі Львова?

11. prius

prius Well-Known Member

Нема чого приймати,най садовий арендує землю в цих селищах і будує переробні заводи,засрав Грибовичи,тепер хоче засрати ще 45 селищ

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я пропоную возити сміття на подвіря того будинку, в який двічі стріляли з "мухи", коли нікого небуло дома, поки не збудують завод по переробці сміття.

• Подобається Подобається x 1
  13. ІгорМ

А чо тільки пропонуєте?
    Ви запросто можете вже сьогодні возити туди своє сміття, шо нє? ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не займаюся збиранням сміття, хіба своє.:mocking:

15. ІгорМ

Та я ж казав "Ви запросто можете вже сьогодні возити туди своє сміття" :)

То що, будете возити своє сміття на подвіря того будинку, в який двічі стріляли з "мухи", коли нікого небуло дома, чи ви тільки таке комусь пропонуєте? ;)

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Типу того... кругом Львова мало пустирів? Нах нам ваше сміття?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

аякже, вже везу!

18. ІгорМ

А якщо Львів заплатить? ;)

Ну от, проблема вирішена :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-моєму, почалося.

На сесію, де мало вирішуватися питання сміттєзвалища, Садік не прийшов: чи то свято і він в церкві, чи то просто втік від відповідальності... взагалі, він любить приходити на акції, де перерізають стрічку, або грає оркестр, а конфліктні ситуації завжди уникав. По-моєму, Садік пішов в сторону дна, що до політики. Чомусь ніхто з його прихильників не говорить про його президентські амбіції... мовчать. В неті який жартівник написав: хай молиться до заступника Шептицького, бо кара близько... По-моєму, ера Садового прямує в тупик.

Останнє редагування: 9 чер 2016
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)