Відповідь: Андрій Садовий та й я за Куйбіду голосував... ІМХО: За Буняка не робилося з видимого для пересічного городянина ніц... Більше того той шановний пан обіцяв вирішити питання води не беручи кредиту, прийшовши ж на посаду першим ділом взяв кредит, а зробити толком нічого не зробив... точніше на Сихові води стало більше, зате в центрі менше)) в менеджерських його заслугах на маю права сумніватись, але можу припустити, що менеджер за планової економіки та за ринкової то є дві великі різниці За Куйбіди... я вже й не пам'ятаю... ну маршрутки тоді він нібито започаткував... можливо ще щось... За Садового дійсно освітлення, вода, смітники в центрі... Я 29 років живу в одному районі - в нас вперше є все світло на вулиці і вода майже цілодобово... забрава він ще ігрові автомати з вулиці... пробує якісь пурєдки навести з маршрутівками... ну трохи щось робить коротше кажучи шкода правда, що ЄВРО здається профукаєм:-(
Відповідь: Андрій Садовий а з іншого боку - чим більше вони роблять - тим більше крадуть)) в Донецьку он вже років 30 метро будують - так ніц і не збудували))
Відповідь: Андрій Садовий у мене вода холодна майже цілодобово (інколи вимикають після 00.00).... а в батьків в районі "с" інколи спостерігаються глюки з водопостачанням....
Відповідь: Андрій Садовий А як вам євроремонт площі Ринок??? Чи це теж естетика? Тут не потрібно ще забувати одного великого але: коли керував Куйбіда бюджет Львова був 200-300 млн., при Бунякові 300-400, у порівнянні з ними Садовому дісталося море бабла. Стосовно води, то розбудова такої галузі є справою довготривалою і інерційною: те що робив Буняк пожав Садовий.
Відповідь: Андрій Садовий то який саме? бруківка? я дуже рідко буваю в центрі то може і пропустила реставрацію будинків...
Відповідь: Андрій Садовий Садовий так хотів в мери що аж пищав, була Садопоміч яка вмерла, був дурнал Місто, який вийшов один раз і вмер. Це людина яка нічого не доводить до кінця, мені колись давненько казала коліжанка що з ним працювала про це
Відповідь: Андрій Садовий я пам’ятаю, що ви таке казали... ви на "с" живете дуже довго... а мої батьки живуть з початку 90-их і я пригадую часи, коли вода була (нерегулярно) з 18 до 21 і з 6 до 9; в мене на личаківській тоді була -- цілодобова і чиста мов з криниці....
Відповідь: Андрій Садовий Не профукаєм, а продаєм... він настільки тугий, що навіть не вміє на тому євро заробити як слід... Одесити теж не з самого патріотизму купують право правда? то інвестиція (для міста і гаманця )