Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

так он чого в мене вчора пів дня води не було (а в мене воно цілодобове, скільки сеьбе пам'ятаю)! нюню, подивимося...

• Подобається Подобається x 2
  2. Romansd

Romansd Well-Known Member

відкрити відкрили, але в мене в крані як було з шостої до десятої такі і залишилося...
    мо не той краник Юльк покрутила ;-)?

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Юлька не Юлька а Садівничий точно:ireful:

4. Ука

Мешканці Львова не отримують воду цілодобово

Це називається обіцянка-цяцянка, а дурневі радість.

• Подобається Подобається x 3
  5. syavych

syavych копач

брехня, як не дивно :)

6. Ука

Тобі дивно?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А у мене все навпаки. Поки ніхто нічого не обіція, не покращує - вода є. Але як тільки хтось хоче шось покращити... зразу води нема. До Буняка у мене все була вода, а як вічний мер взявсі за справу - пішла по графіку. І от тепер... тільки-но почали говорити про воду, мов зробимо ліпше... в крані сухо....

8. damast

damast New Member

Сьогодні перебої з водопостачанням певно через налагодження. Зачекаємо до кінця січня і побачимо чи правду казав Садовий)

9. Андрійович

Андрійович миється в бані

Зате ТРК Люкс від того безперебійного водопостачання аж захлинається...
    "Хвали мене, ротоньку, бо тя розірву!":)))

Останнє редагування: 31 гру 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. Zaba

Zaba миється в бані

Садовий найгірший мер за всю історію міста.

11. Romansd

смілива заява, мені якось по барабану хто скільки краде в мерії чи в міськ(обл)радах...
    От кажеш що найгірший, значить за останніх 3-4 роки багато що у Львові змінилося на гірше? Може скажеш...
    Я особисто за останні роки бачив позитивні зміни в обличчі міста, чи вам все і відразу?

12. Forest

Forest Moderator

а в кого краде, ніколи не задумувався?
    І це говорить людина, що володіє професійною фотокамерою?

Правду казав Борис у сусідніх гілках, тролі поміж нами...

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а обкрадають то нас з вами візьміть хоча б тариф на квартплату і мені зовсім не по барабану шо якийсь Садівничий з братією лізе в мою кишеню так ніби він туди шось поклав :ireful1:

а ше уявіть-закінчиться ЄВРО і цей стадіон треба буде за шось утримувати, а де взяти гроші- правильно,в наших з вами кишенях

Останнє редагування: 4 січ 2010
  14. Romansd

вай, а цього не було раніше чи не буде потім? Так, мені це по барабану, бо це система і крадуть в ній усі хто має доступ до корита, скажеш ні?

от власне з цієї точки зору, на центр міста дивитися приємніше, парки потроху прибирають...
    чи вважаєш, що скажімо пл.Ринок, проспект Свободи років так 5 назад виглядав краще?

ее, базар ще один зроблять ;-))

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і будуть продавати самий ходовий товар-секондхенд:)):)):))

16. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Завтра закриють...:haha:
    І знову настане "сухий" закон.

17. Forest

Forest Moderator

є в тому рація, але у таких розмірах історія ще не бачила. Щоби не приколупувалися далі, скажу, що опираюся на чутки а не факти.

Не бачив я щоб якісь з парків стали чистішими. Наприклад, левандівський як був у смітті так і є, хіба шприців побільшало. А парк костюшка як прибирався так і прибирається тими ж двірниками. Чи там хтось бачив садового з віником?
    Я вважаю?! До чого тут це? Чорна кам'яниця у 2001-2002 році потрапила на обкладинку світового каталога архітектури як один з найяскравіших і найзагадковіших виявів ренесансу в світі. Вже кілька років потому, після того як нашій владі кам'яниця здалася не дуже чорною і її пофарбували (!) "на чорніше", причому пофарбували вперше за всю її історію, цю кам'яницю зняли не лише з обкладинки а і з каталога загалом, як об'єкт, що вже не представляє архітектурної цінності у світовому масштабі. Причина такого рішення - фарба, яку використовували для Чорної кам'яниці, наносилася з використанням пари, щоби залишитися в структурі каменю. Відтак її природня чорнота вже знищена назавжди. Я розумію, що вам, як фотографу, тепер вона виглядає контрастніше, але мені, як людині, якій подобається старе місто, це лише псує настрій.

Садовий теж. Тому що це гроші кабміну, а виконавцями були три приватні структури, які мають до мера таке ж відношення як і гроші кабміну, виділені на реконструкцію. Хоча, підозрюю, що у новинах садоЗМІ це звучало по-іншому :)

18. Romansd

звиняйте на Левандівці буваю вкрай рідко, тому цьому парку не був...
    Я ж говорив про Стрийський парк, Костюшка, там зявилися смітники, регулярно поправляють доріжки і прибирають сміття, в парку Костюшка зявилися ліхтарі і нові лавки, на Кайзервальді ремонтують східці і поручні на крутих спусках... ну пригадати ще можна досить... Просто я пам'ятаю ці парки завалені сміттям ібитим склом з поламаними лавками
    Дуже шкода що покоцали чорну кам'яницю, але в загальному площа Ринок стала більш простора і цікава... тепер вона закрита для транспорту і можна спокійно нею пройтися не ризикуючи що тебе зіб'є машина, смітники і лавки, нові ліхтарі стилізовані під ретро, так все це мені подобається. Може я і не цілитель старого міста, еле як на мене чиста бруківка і місце де можна відпочити в тіні дерева це добре.
    До-речі, поряд з чорною кам'яницею відреставрований будинок музею пошти якщо не помиляюся, його теж зле зробили?

19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Мені цікаво чому це все треба затягувати ДО ЗИМИ!
    Потім "наймати" робітників підліткового віку які будуть длубати мерзлу землю, тому що дорослі за такі грОші при здоровому глузді робити цього не будуть. Тепер у Парку Культури ці "кротячі_канави" засипані снігом. :crazy:

Пити пиво-люру (у теплу пору року) яку там наливали "бізнесмени" від міської ради.

п.с.
    У вас яка посада в міській раді ?

20. Romansd

ви там бували так 4-5 років тому? я говорив про зміни за цей час.
    якщо ви цього не бачили, бо тіко
    вам тре, то ваша проблема. Як завжди пообсирати все бажаючих завжди доста...

невже заздрісно?
    заспокою, ніяка, я дещо іншими речами займаюся

а де твій аватар? :)