Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Tony

Tony Well-Known Member

Ага, привезе їм Моршинської..... най потішаться

2. Photograf

Photograf Member

А я голосував за Садового. Але скажу відверто - крадуть всі потроху. Крали, крадуть і будуть красти. Я не можу сказати напевно, що ,коли б опинився на місці мера, то не робив би щось для себе та своїх рідних...Зізнайтес, адже ви також так думаєте....Або вас просто з"їсть та система :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

....................боти Садового заполонили ЛФ:crazy:

невже самі додумались до моніторингу інтернету? як на мене трішки грубувато, посиджу почекаю, що інші скажуть:)

Останнє редагування модератором: 4 лют 2009
    • Подобається Подобається x 4
  4. Да все они одинаковые. :nea:

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То їм Гривул підказав новітні технології впроваджувати.:mocking:

6. gryvul

gryvul Well-Known Member

Смієшся? Та ж вони далі аднакласніків і кантактів не вилазять...
    Хоча ще два роки тому кожного тижня кожному начальнику управління прес-служба давала підбірку згадок про профільні події в міській раді. тепер не знаю... дітей понабирали в міську раду, але працювати не навчили

7. Tony

Tony Well-Known Member

8. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Ото перечитав тему і зробив один висновок! Дійсно, Садовий робить для міста більше, ніж два попередніх мери вкупі. А ще у нас такий народ, що дай золоту владу все одно не догодиш! Наші люди, ми з вами, дуже швидко до всього звикаємо, забуваємо і не помічаємо позитиву! ми все одно кричимо "Ганьба!", "Мера геть!". Вринципі я не проти також так кричати, але покажіть мені гідного кандитата, який готовий виконати всі наші вимоги і елементарні потреби. А немає такого - миші зїли! Хоча якщо пригадати каденцію Буняка, то він також у Львові зявивя несподівано і його обрали мером. Але то вже історія.
    Для найгостріших критиків влади скажу наступне: вам щось не подобається в її діях? Зараз як ніколи, маєте можливість самі все змінити! ЛМР постійно набирає волонотерів, практикантів, і багато з яких влаштовує на роботу, я б сказав більшість. Майже вся міська влада омолоджена! Підіть, зарекомендуйте себе, і матимете можливісь все змінити самому, втілити в життя свої ідеї, для блага цілого міста. Але майте на увазі, що офіційна зарплата там до 900-1000 грн. щоправда, є ще премії і премії за держслужбу. Якщо влаштовує така зарплата - вперед! А кого не влаштовує, то можу з упевненістю сказати, що більшість переконана, що там беруть хабарі! Тож побачити що і як, і якщо вже така влада корумпована, то і ви не бідуватимете і водночас будите працювати для задоволення потреб цілого міста.

Може не варто було бути таким категоричним, але зараз реально можна потрапити в команду Садового і побачити все із середини!

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

:padonak:
    10 символів

• Подобається Подобається x 2
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Хто би мені пояснив, чому усі державні установи Львова закупили цукеркові набори на святого Миколая винятково від донецької фірми «Конті», яка належить Богє Калєснікаву?

Їсти ці цукерочки дітям я б не радив, бо складаються вони з дуже підозрілих складників: патока крохмальна, жир рослинний, інвертний (??) сироп, ароматизатори, емульгатори, барвник синтетичний і ружні «Е», а все разом «ге».

А минулого року вже Івано-Франківське ВАТ «Ласощі» потішило усіх галичан чудовим подарунковим набором «Ялинонька», який закупили мало не усі профспілки. Ну, про те, що цукерочки були просто таки нафаршировані розмаїтими емульгаторами, рослинними і кондитерськими жирами, барвниками та ароматизаторами, які з понтом ідентичні самі знаєте чому, не будемо говорити. Промовчимо і про десяток «Е...» В сім’ї не без виродка, то як же без «Е...»?

Але оформлення святкового подаруночка викликало тихі підозри, що без Донецька і тут не обійшлося. Бо зображено не Святого Миколая, а канкрєтнава чувака Дєда Мароза са Снєгурачькай! До того ж ця, вибачте на слові, Снєгурачька ще й у кокошнику, прости Господи.

Ото ж мене й цікавить: яка скотина вже другий рік нашим дітям підсовує це свинство?

http://zik.com.ua/ua/news/2009/12/22/209565

• Подобається Подобається x 4
  11. А можна фото, бо дуже цікаво? Я на сайті "Конті" не знайшла.

12. Тим22

Фото на сайте ЗИК нет, а набор «Ялинонька» выпускает ВАТ "Ласощі", которые принадлежат немецкой фирме

13. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Які цукерки Ви пропонуєте купляти ?
    Яке свинство було 3 роки тому ?

14. Romansd

Romansd Well-Known Member

ащо їсти?
    Світоч який став гидотою???

• Подобається Подобається x 3
  15. Interferon

Interferon Well-Known Member

Дали дитині подарунок Конті від соцстраху на Миколая а всередині листівочка - реклама соцстраху - скільки соцстрах виплатив допомоги інвалідам, по втраті працездатності і т.д. А моє дитя питає - і що там у листівці від Миколая??? І що їй скажеш???

16. Тим22

Статью вообще то написал львовянин, сам я ем в основном Рошен

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А причому тут гидота, чи не гидота?

цукерки закупили там, де більший відкат, де є дивіденти.
    Садовий все любив Регіони і Яника.

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Дійсно, яка різниця. Гидота так гидота. Головне що "своє".

Єдиний Світоч(Нестле) не дає відкати. :haha:
    Все що зуміли зробити за останні роки це спаскудити марку.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні цукерок нормальних, ні відкату дати не можуть.... повний упад....

20. галичанка

галичанка New Member

Вчора урочисто відкрили цілодобове постачання Львова! Жоден мер не може цим похвалитися ;)

а де твій аватар? :)