Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Живу майже в центрі міста, хороший район, велика квартира - початок гарний скажете Ви....але у цій чудовій квартирі 4 дні не було світла, "псячий холод", немає гарячої води і вже який день не працює телефон!!!!!!!!Це умови для життя??? Жах просто....

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пустодзвін.

3. bora

bora Well-Known Member

Не пройшло і дня після того як дописувала, і тижня як в нас замкнула електропрододка по будинку.
    Я тут згадувала раніше генплан міста і на тобі - його дістали з під поли. Якщо ще й почнуть впроваджувати в життя а не просто розривати дороги - то я очевидно зміню свою думку про владу:)
    Щодо об"їздного кільця про яке я говорила - то його в тому числі згадують..
    ..але що робитимуть з будинками які стали на місцях прокладення тієї дороги- не знаю.
    Ще одне буде -
    .
    Виявляється -

Останнє редагування модератором: 9 жов 2008
  4. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Мэр Львова Андрей Садовой попросил Президента Украины объявить одновременно с парламентскими внеочередеными выборами провести и выборы Львовского горсовета, а также мэра Львова.http://korrespondent.net/ukraine/politics/609933

• Подобається Подобається x 1
  5. Varvar

Varvar Well-Known Member

один із коментарів:
    http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/10/09/152878
    короче Садовий зробив хід коньом ...
    Гіпотетично (якщо можуть бути вибори міські), то Садовий хоче повторити успіх Черновецького, різниця в тому, що в Києві були конкуренти, а у Львові поки ніхто на згадку не приходить і в нього є великі шанси переобратись ... нажаль :sad:

Останнє редагування: 9 жов 2008
    • Подобається Подобається x 6
  6. gryvul

gryvul Well-Known Member

Богдан Стельмах написав такого віршика, що я не знав, у який розділ його запхати. тому продублюю (хоча так не можна, але тут особливий випадок, бо ті, хто читає поезію, як правило, не цікавиться комуналкою. І навпаки)
    Вулиця Льва
    Ця вулиця Льва
    Вже ледь жива:
    По мурах на Льва –
    Кущі і трава;
    Скрізь вирви і ями;
    Облущені брами;
    Брудні волоцюги,
    Котиська і псюги…
    І кажуть львів’яни:
    «Усе тут погане!»
    І кажуть туристи:
    «Усе тут нечисте!»
    Якась нежива
    Ця вулиця Льва,
    Таке, наче Мер
    У Львові – помер…

Мер – живий!
    Свято! Свято! Спозаранку
    Визираєм крізь фіранку –
    Киця, Лілька, Брат і Татко,
    Мама, я і Левенятко;
    Бачим: метушня святкова,
    Все кипить у центрі Львова! –
    Двірники, забувши чвари,
    Домивають тротуари,
    Заклопотані вітри
    Розпрямляють прапори,
    Там і тут міліціянти –
    Миру й спокою гаранти,
    Квітникарки, наче діти,
    Ледь не хухають на квіти:
    «Нумо швидше розквітайте,
    Львовові краси додайте!»
    Аж нарешті попри свято
    Котить в браму магістрату
    Авто – мерів «Мерс» новий. –
    Слава Богу, Мер – Живий!

Так тішився з того віршика, як слонь! Бо таки правда...

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

голова НБУ?

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Так львівський поет. досить незлий, як поет. Садового не любить. А хто з нормальних людей його любить?

9. Интересно, а есть в Украине хоть один город, где мэра любят?

10. Varvar

Varvar Well-Known Member

негарно висловлюватись у такому "ключі", хоча особисто Садовий мені як мер не дуже
    наскільки чув то у Полтаві чи Вінниці (точно не пам"ятаю) досить позитивні відгуки були і ще вроді у Рівному любили того мера, що помер недавно

11. gryvul

gryvul Well-Known Member

Вибачте, але я його особисто знаю... А про нього кажу за результатами роботи його і його команди

12. Эх, жаль, что я нашего мэра лично не знаю... :diablo:

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

але це не дає Вам права називати ненормальними інших людей, які з різних причин можуть до нього прихильно ставитись, ІМХО.

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Львова шкода... Настільки шкода, що готовий воювати всіма доступними методами проти всіх його ворогів. І прихильників ворогів. І знайомих прихильників ворогів. І Родичів знайомих прихильників ворогів...
    Варвару: хочете, я весь відділ преси та інформації ЛМРади буду називати винятками? (бо ненормальними я формально нікого не іменував, але хто себе раптом впізнав - вибачайте...)

Рибці: ви шкодуєте, що особисто не знаєте Льоню??? Цікаве у вас почуття гумору... Як я бачу інформацію по телевізії , то радіти треба!

Останнє редагування: 29 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. Varvar

Varvar Well-Known Member

................
    Я не захищаю Садового, я просто закликаю до толератності до людей з поглядами відмінними від Ваших і моїх

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

аж до повної руйнації Львова? Тобто - перемога будь-якою ціною?
    ==
    якщо можна - порівняйте, будь ласка, Садового з обома його попередниками, а можете ще й з олійником на додачу.
    Тобто "лаяти владу на всю губу" - тут ви нікого не здивуєте, це будь-0який львів’янин робить із задоволенням, ентузіазмом і бездоказово.
    ==
    Спробуйте бути нетиповим львів’янином? особливо - якщо

17. И что вы видите? То, что он собирается ввести платное медицинское обслуживание, снизил учителям зарплаты, повысил плату за стоянку, вместо магазинов, как грибы, появляются рестораны и игральные автоматы. И чему надо радоваться? :crazy:

18. gryvul

gryvul Well-Known Member

А ви ще забули про платний вхід на цвинтарі. Це вже тільки сміятися...
    Був би киянином, поставив би підпис: а що ти зробив, щоб Черновецького не обрали?
    А в цій гілці можна подібний підпис...

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Зранку передавали, поїхав Садовий до Червонограду розбиратись з шахтарями, яким заборгували з/п на 60млн, а по дорозі заїде до Пологового будинку червоноградського-і шо то дасть червоноградцям, "ума не приложу"?

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

Може Кміть ? То вроді його парафія ...

а де твій аватар? :)