Живу майже в центрі міста, хороший район, велика квартира - початок гарний скажете Ви....але у цій чудовій квартирі 4 дні не було світла, "псячий холод", немає гарячої води і вже який день не працює телефон!!!!!!!!Це умови для життя??? Жах просто....
Не пройшло і дня після того як дописувала, і тижня як в нас замкнула електропрододка по будинку. Я тут згадувала раніше генплан міста і на тобі - його дістали з під поли. Якщо ще й почнуть впроваджувати в життя а не просто розривати дороги - то я очевидно зміню свою думку про владу Щодо об"їздного кільця про яке я говорила - то його в тому числі згадують.. ..але що робитимуть з будинками які стали на місцях прокладення тієї дороги- не знаю. Ще одне буде - . Виявляється -
Мэр Львова Андрей Садовой попросил Президента Украины объявить одновременно с парламентскими внеочередеными выборами провести и выборы Львовского горсовета, а также мэра Львова.http://korrespondent.net/ukraine/politics/609933
один із коментарів: http://www.zik.com.ua/ua/news/2008/10/09/152878 короче Садовий зробив хід коньом ... Гіпотетично (якщо можуть бути вибори міські), то Садовий хоче повторити успіх Черновецького, різниця в тому, що в Києві були конкуренти, а у Львові поки ніхто на згадку не приходить і в нього є великі шанси переобратись ... нажаль
Богдан Стельмах написав такого віршика, що я не знав, у який розділ його запхати. тому продублюю (хоча так не можна, але тут особливий випадок, бо ті, хто читає поезію, як правило, не цікавиться комуналкою. І навпаки) Вулиця Льва Ця вулиця Льва Вже ледь жива: По мурах на Льва – Кущі і трава; Скрізь вирви і ями; Облущені брами; Брудні волоцюги, Котиська і псюги… І кажуть львів’яни: «Усе тут погане!» І кажуть туристи: «Усе тут нечисте!» Якась нежива Ця вулиця Льва, Таке, наче Мер У Львові – помер… Мер – живий! Свято! Свято! Спозаранку Визираєм крізь фіранку – Киця, Лілька, Брат і Татко, Мама, я і Левенятко; Бачим: метушня святкова, Все кипить у центрі Львова! – Двірники, забувши чвари, Домивають тротуари, Заклопотані вітри Розпрямляють прапори, Там і тут міліціянти – Миру й спокою гаранти, Квітникарки, наче діти, Ледь не хухають на квіти: «Нумо швидше розквітайте, Львовові краси додайте!» Аж нарешті попри свято Котить в браму магістрату Авто – мерів «Мерс» новий. – Слава Богу, Мер – Живий! Так тішився з того віршика, як слонь! Бо таки правда...
Так львівський поет. досить незлий, як поет. Садового не любить. А хто з нормальних людей його любить?
негарно висловлюватись у такому "ключі", хоча особисто Садовий мені як мер не дуже наскільки чув то у Полтаві чи Вінниці (точно не пам"ятаю) досить позитивні відгуки були і ще вроді у Рівному любили того мера, що помер недавно
але це не дає Вам права називати ненормальними інших людей, які з різних причин можуть до нього прихильно ставитись, ІМХО.
Львова шкода... Настільки шкода, що готовий воювати всіма доступними методами проти всіх його ворогів. І прихильників ворогів. І знайомих прихильників ворогів. І Родичів знайомих прихильників ворогів... Варвару: хочете, я весь відділ преси та інформації ЛМРади буду називати винятками? (бо ненормальними я формально нікого не іменував, але хто себе раптом впізнав - вибачайте...) Рибці: ви шкодуєте, що особисто не знаєте Льоню??? Цікаве у вас почуття гумору... Як я бачу інформацію по телевізії , то радіти треба!
................ Я не захищаю Садового, я просто закликаю до толератності до людей з поглядами відмінними від Ваших і моїх
аж до повної руйнації Львова? Тобто - перемога будь-якою ціною? == якщо можна - порівняйте, будь ласка, Садового з обома його попередниками, а можете ще й з олійником на додачу. Тобто "лаяти владу на всю губу" - тут ви нікого не здивуєте, це будь-0який львів’янин робить із задоволенням, ентузіазмом і бездоказово. == Спробуйте бути нетиповим львів’янином? особливо - якщо
И что вы видите? То, что он собирается ввести платное медицинское обслуживание, снизил учителям зарплаты, повысил плату за стоянку, вместо магазинов, как грибы, появляются рестораны и игральные автоматы. И чему надо радоваться?
А ви ще забули про платний вхід на цвинтарі. Це вже тільки сміятися... Був би киянином, поставив би підпис: а що ти зробив, щоб Черновецького не обрали? А в цій гілці можна подібний підпис...
Зранку передавали, поїхав Садовий до Червонограду розбиратись з шахтарями, яким заборгували з/п на 60млн, а по дорозі заїде до Пологового будинку червоноградського-і шо то дасть червоноградцям, "ума не приложу"?