Відповідь: Андрій Садовий Нагадаю Вам пісеньку: Отбойным молотком по скатам бьёт дорога, Я кажется, в пути глушитель потерял, У нас кладут асфальт местами и немного, Чтоб всякий оккупант на подступах застрял. Трофимов Сергей — «Бьюсь как рыба» Мораль: ворога треба знати... (с) ЗІ: там ще є правильний текст: В машине у меня народ бывает разный, И каждый норовит проблемой загрузить, Но думается мне, у них один диагноз - Им просто довелось В стране советской жить.
Відповідь: Андрій Садовий А як на мене Садовий і його камарилья демонструють попри декларовані європейcькість і патріотизм звичайну зневагу до своїх же людей, таке собі нуворишеське свинство, а ще свою управлінську неспроможність. Дороги й комунікації потрібно час від часу ремонтувати всюди. Тільки у цивілізованих метрополіях цивілізовані керівники завчасу продумують як це зробити так, щоб громадяни відчули якнайменше незручностей: організовуючи об"зний рух, ремонтуючи колію трамваю чи метро обов"язково запроваджують тимчасові автобусні лінії по тому маршруту і т. д., і т. д. І тоді навіть зриви графіків, а вони теж стаються всюди, не перетворюються у стихійне лихо. Але, очевидно, міська влада Львова зайнята іншими, більш нагальними для неї справами, що їй до клопотів звичайних львів"ян. А тим часом транспортна система європейського Львова стрімко уподібнюється до найгірших пакистанськох чи каїрських зразків. Як і багато в чому іншому повна відсутність будь-якої концепції.
Відповідь: Андрій Садовий Сьогодні п. Садовий на ТРК Люкс заявив що у виникненні корків на 70% винні самі водії.
Відповідь: Андрій Садовий Анекдот той знаєте в тему? Виходить Садовий з мерії, сідає до свого авто і каже водієві - В аеропорт, мені треба за 15 хв. там бути. - Е, ні, я хіба за півтори години по тим заторам проїду, може таксисти швидше вміють, тре спитати. Жене Садовий до таксиста. Таксист каже: - Та де, хіба за годину. Теж саме наступні. Аж доки один зголосився раптом: - Добре. Довезу за 10 хвилин, але тільки з зав"язаними очима. Садовий погоджується. І таксист його довозить вчасно. Здивований мер каже: - Слухай, а навіщо ти мені очі зав"язав? - А щоб Ви не знали якою дорогою я їду, бо ж і ТУ ПЕРЕКОПАЄТЕ ТОДІ
Відповідь: Андрій Садовий Анектод, хороший, в тему, только это старый анекдот про Лужкова, переведенный и адаптированный на месности
А хіба ні? WWW у смішні картинки запостив болівійську дорогу: А наші барани за кермом ТАК не можуть..?
Йой, так мало машин ві Львові і шораз то менче стає: нових не купуют, а старі тілько на металолом здают. Доріг не ремонтуют, бо всі рівносенькі і гладосенькі. А як ремонтуют, то широкий об'їзд роблят, бо вулиці ві Львові широкі, то є де об'їхати. А шофери - тіко за правилами їдут! Пам'ятаю, як ще за правління Куйбіди розрили вул. Франка, і то внизу, де трамвай ходить. Це був чи не перший капітальний ремонт доріг у Львові. Скільки тоді крику було! А потім затихли, ніби й не кричали. А жителі Дорошенка і Личаківської вже, певно, забули, як невиносимо вищав трамвай на повороті. Ремонт в квартирі - це теж клопіт і дискомфорт, але зате потім... Ті нові дороги не треба по два рази на рік латати.
В мене в селі за союзу коли возили колгоспне сіно (тюки), ще не так розминались, тут хоть на рівнині ...
мабуть, хто б не був мером він все одно когось не задовльняв. і справа тут не у поглядах на ту чи іншу проблему, а старій номенклатурі, яка була, є і ще років з 50 буде при владі. тому що велика частка сучасного покоління корінням сягає у ті "хороші і добрі часи". чим хороший або поганий Садовий можна буде сказати лише після того, як оберуть нового мера.
Да нормальный мер. То, что пробки из-за ремонтов.... ну так блин ниче потерпим... может дороги нормальные будут. Кстати насчет вины водил то да... спешат все понимаешь, по 5 рядов станут, а потом удивляются....ой пробки....
А нам стало гірше якщо взяти до уваги житлово-комунальну господарку. Точніше, на це є об"єктивніші причини - зараз воно все починає виходити з ладу, виходять терміни придатності. Ці актуальні зараз питання раніше не напрацьовані і так виглядає, що тепер не знають як їх вирішувати. Зверніть увагу на к-сть вибухів газу - тут і терактів не тра, самі підриваємося просто. Я особисто знаю будинки де газово-небезпечна ситуація - але ніхто тих питань вирішувати не хоче, тихенько мовчать, щоб без галасу. А електромережі як горять? Все виходить з ладу і потрібен хороший план модернізації ЖКГ. Цікаво чи при цьому мерові це питання хтось підніме. Думаю - це показник.
Кому потрібен? ЖЕКу - зовсім ні. Повірте, їм і так добре. Буджет їх кормить, а сам ЖЕК давно став приватизованим. Їм нема про що хвилюватися. ЖЕК чи не єдина приватна структура, яка існує за рахунок державних грошей. Садовий нічого з тим не зробить, бо саме ЖЕКи розміщували на своїх площах приймальні "Самопомочі", де розігрували комедію помочі жителям Львова. Пригадуєте, електрика не викличеш, хоть стріляй, а звернешся до Самопомочі - за 5 хв. електрик був на місці, як штик.
ЖКГ Садовому зовсім нецікаве взагалі, він (міськрада) хочуть, щоб люди постворювали ОСББ і самі вирішували свої проблеми, а те що кошти на ремонт будинків і таке інше накопичуються роками, то можна подарувати ЖЕКам. Садовий такий собі дзвіночок - дзвенить гарно, а толку мало. Крім клумб у ЦЕНТРІ Львова, результатів роботи ніяких не бачу, не відчуваю. А ще згадав евакуатори - тоже цікава справа
як би ж то. я живу в такому ОСББ. наш будинок їм як кістка в горлі. Бо не просто вирішуємо свої проблеми, а ще й осмілюємося закони читати і суди вигравати. На нашу голову вже кілька криміналок за наводкою мерії відкривали.
Ну чому? Сказав, що всі ігрові автомати, ігрові зали винесе за 50 км Львова.... зробив, стало ше більше....
доволі часто по ТРК Люкс люблять хвалити ОСББ, тому я і подумав, що вони за ту справу агітують, а як видно з Ваших слів, то міськвлада знову просто