Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. Gyppsy

@Мих -уїл, то шо там з львівцями?
    Ви сам хто - львівець чи ні?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як казав майор, ти глуп, по-етому мнє нє інтєрєсєн.:)))

4. Gyppsy

Боїтеся дурницю сказати? :)))

Ви нам ще не розказали про те, що Ви чули, як Порошенко вбив свого брата ;

5. Gyppsy

6. Gyppsy

Садовий признався, що у цьому снігопаді винен в першу чергу він.

Андрій Садовий

8 год · Creator Studio for iOS ·
    За добу у Львові випало більше 30 см снігу.
    Це стихія. Вона не запитує і не обирає, куди падати, а куди - ні. Сніг рівномірно засипає усі райони міста, вулиці, стежки і прибудинкові території. Для комунальних служб пріоритет – головні магістралі, адже саме тут є найбільша небезпека аварій. Лише після цього говоримо про міжбудинкові дороги та вулиці.

Більшість скарг на Гарячу лінію щодо прибирання стосуються територій, які знаходяться під відповідальністю ОСББ та управляючих компаній. Близько 20% будинків взагалі не уклали угоди із обслуговуючими компаніями. Це теж факт. Кожен повинен нести відповідальність за свою роботу.

Я знаю, що у цьому снігопаді винен в першу чергу я, як міський голова. Це правило, яке я сам встановив і тільки так воно має працювати. Але все ж давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут.
    Як мешканець Львова я вчора і сьогодні разом зі сім’єю розчистив територію біля свого будинку. В такій ситуації це нормально і так може зробити кожен.

Такі кризові ситуації мають навчити нас об’єднуватись і бути єдиним механізмом, який справляється із усіма бідами.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А у Львові немає снігоприбиральної техніки. НЕМАЄ. Яку мав закупити мер. А тому лопату в зуби і піар, піар і ще раз піар:

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Синютка не був мером. При чому тут він?

11. Gyppsy

А Синютка взагалі весь час був ніким.
    /Це мені сказав той Іван, котрий на роботі дивився телевізор. А Іван якщо каже, то знає, що каже/

12. Lanktocha

Хтось зауважив сьогодні, після інтенсивного снігопаду, щоб якийсь тротуар обчистив від снігу трактор? Переважно вузькі стежки, тимчасово відчищені двірниками чи навіть власноруч, жителями будинків у своїх районах, по такій вузькій стежці двом одночасно чи назустріч один одному пройти неможливо. Така от робота мера.

13. Gyppsy

@Lanktocha, а Ви власноруч за ті дні сніг чистили в місті?

14. Lanktocha

Біля себе, на своєму господарстві та на свому даху.

15. Gyppsy

Стежки на тротуарі біля себе широкі розчищали?

16. Lanktocha

Яка була можливість.
    До деякого прибирання не може мати ніякого відношення жек чи мер, але дещо вже їх компетенція.

17. Gyppsy

Не подобається - візьми і зроби краще ©
    Я Вам радив балотуватися на мера, а Ви не захотіли. А кілька голосів я Вам точно би віддав, чисто по юзерськи;

18. Lanktocha

Хто має можливість - так і робить.

Є поняття, хтось може показати двері, в них зайти - твоя робота.
    Скільки зараз з електронним квитком, він може почати діяти, у кращому випадку через рік, хоч у деяких інших містах він діє, у нас затягується і через неможливість щось вкрасти Садовим, хоч водіям багато у чому це роботу спрощує.
    Я подав всі потрібні папери для виготовлення, комусь сказав, відповідь "А у мене посвідчення "Львівелектротранс"", "А я міським громадським транспортом не їзджу, мені не треба", випадок, хтось показав двері, а заходити у двері не хочуть".

19. Gyppsy

Шановні львів"яни, а Садовий ще сніг лопатою кидає на вулицях міста, чи вже змучився? ;
    Чи Львів вже прибрано від снігу?

20. Gyppsy

а де твій аватар? :)