Це не міняє нічого, але Ви давайте сюди назви тих глухих сіл, в котрих Ви щось там бачили І то бігом. Бо мені цікаво - що це за "глухі" села
Безлад в хаті і мені не подобається. Але стерильна чистота підлоги - це ще те божевілля. Бачу наочно у сусідки напроти, на дачі. Вони на веранді поклали білу плитку, тепер вона її намиває кілька разів на день, замучила свого чоловіка та дорослого сина з перевзуванням - одни капці по двору, другі по веранді, інші по дому.. На їх дачі крім яблук нічого нема...А ні, є газон) город же ж - це бруд. Огурчики та помидорчики можна з Харкова возити) У мене зайти на веранду можна просто витерши ноги, а в хаті на половички ніхто взутий і не піде.
Тут інша тема і я не перед прокурором, щоб давати покази. Знайомі Яворівський, Городоцький чи Мостиський райони? По заробітках їздять не тільки жителі цих районів.
Знову намагання розвести срач та флудити? Львів не Київ і не Париж. Повертаючись до основної теми та діяльності Садового. Видатне та красиве місце Стрийський парк - ресторан, який був би прибутковим і мав би відвідувачів не ремонтується та не будується. Невже Садовий зацікавлений, щоб ходили клієнти та, щоб був прибуток тільки на його об'єктах у Центрі?
Нє, @Lanktocha це не намагання розвести срач та флудити. Це для того, щоб Ви нарешті перестали просто так кидатися словами, а підтверджували їх доказами. Вже Вам щось не так з Стрийським парком? @Lanktocha, ми з Вами ще з Підзамчем не розібралися; Давайте, розкажіть нам за намагання жителів Підзамче привести район в порядок і про те, хто їм в цьому сприяє/заважає. Конкретно кажіть, а не стогніть як тотой Олежик Синютка. Бо Ви вирішили, що якщо Ви кинули пакет зі сміттям в смітник - то це подвиг. А за вивіз того сміття не платите /або пільга/, бо Ви інвалід. А ходите і ниєте. Яка причина Вашої інвалідності? @Lanktocha, що Ви персонально сьогодні хорошого зробили для Львова? Чому львів"яни повинні Вас утримувати і возити на транспорті по пільговій ціні? @Lanktocha, раджу Вам відповідати чесно і по суті. Бо таки приїду до Вас в гості з фотіком;
Стрийський парк, як і Підзамче - близько до Центру, але їм не приділяється така увага. Чув від знайомих, на виборах будуть голосувати за того, хто буде там щось корисне робити, підтримають Кошулинського, Гірняка... та і будь-кого у ІІ турі, ймовірного суперника Садового. Такі правила є і в інших містах. Влаштовувало мене водити тролейбус та возити пасажирів. Щось із кимось статися, захворіти може кожен. Нема за що тут оправдуватись.
Є трохи, хто хоче голосувати за Синютку ( на радість Хомчину і порохоботському кодлу ), влаштовує їх Садовий, але не може він бути вічним, перетворитись на львівського Лукашенка, сильний кандидат, що може скласти конкуренцію Садовому, від Порошенка я би підтримав іншу кандидатуру, у разі ІІ туру між Синюткою і Садовим, краще не піду на вибори чи допишу у бюлетені "Не підтримую ні одного, ні другого". Щодо І туру, багато зголосились та і для мене цікава кандидатура, можливо я проголосую за Рущишина від "Голосу".
До чого тут це? Все йде до того, що мерські вибори будуть проходити по сценарію президентських із вибором "меншого зла".
Будуть Порошенко - верховний Бог, наближені дон нього дрібніші боги? Для початку, Синютку привів Садовий, разом дерибанили, навіть "вдало купували" трамваї, які Маріуполю і Вінниці, як списані дістались БЕЗКОШТОВНО, а тепер, раз в іншій політсилі, на Садового можна гавкати. Я аж ніяк не прихильник Садового, дуже заслуговує на заміну і навіть суд, я би підтримав на виборах навіть когось від Порошенка, будь там менш сумнівна та одіозна кандидатура, а так, вони обидвоє "Яке їхало - таке здибало". Аж ніяк, тут недоречно повторювати політичних конкурентів "Слуг", що хоч одіозний та сумнівний персонаж, але, як від "Слуг", то треба за нього голосувати.
Тут може бути випадок, чи такий ідеальний Юа Луценко, не ідеальний Садовий, але його заміна на іншого "полтінніка" Синютку, це шило на милоо.
Завтра може бути на виборах кандидатура, яка може реально конкурувати із Садовим, навіть усунути його. Деякі виступи Синютки - цинізм зашкалює, як і у багатьох порохоботів, Синютку Садовий привів і розкрутив, разом крали, а тепер, у іншій бригаді, значить треба гавкати, Садовий поганий, злодій, а я хоч був із ним, але я не крав, я хороший... Прямо усунули Гітлера і поставили Гімлера. При ІІ турі між такими, прийдеться бути противсіхом.
Мер Льовова Садовий про стосунки з Порошенком, протистояння з «ЄС» і «Свободою», сміття, коронавірус View: https://youtu.be/3uYZ0BKE_qA Андрій Садовий – людина, яка змогла втриматись на посаді мера довше, ніж Арсен Аваков у кріслі міністра МВС: 22 листопада Садового вже вчетверте переобрали міським головою Львова і він одразу ж втрапив у активну фазу політичного протистояння з партіями «Європейська солідарність» та «Свобода». Чому виник конфлікт? Чому Садовий бачить причетність до нього львівських бізнесменів Ігоря Кривецького та Григорія Козловського? Чи вважає п'ятого президента України, а нині – лідера ЄС Петра Порошенка своїм ворогом? Які стосунки має з чинним президентом Володимиром Зеленським? Та коли добудує обіцяний сміттєпереробний завод? Про усе це і не тільки Андрій Садовий розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.
Явка виборців у Львові, як і в Одесі була дуже низькою, мотивували, що є ймовірність зараження і це вибір без вибору. Суперник Садового надто одіозний, будь хтось інший, прогнозую, що Садовий міг би стати "більшим злом" і програти.