Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Андрій Садовий

нема і не буде. Бо такі факти не розголошують. В мене чоловік працює з багатьма чиновниками і підприємцями. Розповідає. Але коли я питаю, чи можна щось із того в жж вивісити, хай і без джерел, то здебільшого не дозволяє, щоб не підставляти людей. Добре тут пишуть, такого бардаку, як за Садового не було раніше. Більше того, він набрав зобов'язань, котрі не в силі виконати. Вже кинув, або найближчим часом кине не одного підприємця. Як писала Мавка, гроші за виконані роботи треба вибивати. Навіть незважаючи на відкати, місцеві підприємці вже відмовляються працювати на замовлення міста.
    А коли з'являється організований опір, то його починають душити всіма силами. Наш будинок відділився від ЖЕКУ і відмовився підписувати угоду з тепловиками на їх умовах. В результаті ми два роки юзали тепло безкоштовно, а потім ще й виграли суд, згідно якого цей борг списали, бо теплокомуненерго виставляло рахунки на кооператив, не маючи підписаної угоди, а не мешканцям окремо. Ще на стадії судів мер особисто обіцявся засадити нашу голову в тюрму. І по прокуратурах і судах її таки затягали. Але спільні зусилля, адвокат - і вона таки вийшла з того успішно. Ще й інших консультує з цього приводу.

То заслуга виключно міскради. Розповідав чоловік, але я зараз не пригадую деталей. Приблизно суть в тому, що зекономили на підряднику одному (тому, що розробляв проект і мав виконувати не заплатили, чи не повністю заплатили за проект, і знайшли дешевшого виконавця), він нахалтурив, зробив не відповідно до проекту (щось там з рівнями різних частин проїжджої частини). Далі його послали, чи він сам відмовився. Тоді взяли (чи з тендером - не знаю) іншого, котрого не повідомили про справжній стан справ. Коли дійшлося до діла, з'ясувалося, що великий шмат роботи треба просто переробляти, знімати покриття і класти нове. Звісно виконавець робити це за свій кошт не буде, місто - теж, бо в бюджеті не передбачено, а халтурщик вже гроші взяв і не існує в природі - ліквідувався. То була фірма одноденка якогось родича. Якісь нюанси я могла сплутати але суть така.

Афтере, спеціально для Вас: то лише чутки, і жодного підтвердження їм я не маю. І взагалі, Садовий - супер-мер, нікого не кидає, все ремонтує і належить до людей традиційної орієнтації.

• Подобається Подобається x 6
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

можна було мене окремо не виділяти - Уко, спеціально для вас:
    - такий виклад пліток - хоча б коректно виглядає :)
    а вже подробиці -
    то вжесправа така :) напевно, крім точки зору того підрядника - існує й інша :)
    Достатньо - зауважу, лише достатньо - не лити бруд огульно та безоглядно :)
    ==
    З точністю до шведських чоколядок :) = так, Миху, так, борцю з відьмами?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

читав у газеті, де він називав цифру 20 000 грн. і казав, що це його подарок місту.

4. afterstep

кажете, казав жи "подарок"?
    але ж ви йому не вірите? і кажете, жи певно то було сто а не двайці?
    чувались-те про такого мера - Ратушняка?
    Той теж подарував місту - брукований пляц і відремонтований кабінет - чувались-те про таке? Вірите, що таке можливе?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не гривень, а 20 000 доларів США - то вже я помилився... ну а в гривнях - відповідно....

Додано через 1 хвилину
    так, читачу галицьких опусів.

6. afterstep

це вжеявно офтоп - але Миху, ви, зазвичай, як чергову якусь ... гм.... істину в першійінстанції впорете - у вас типово йде перекид на особистості та спроба флеймом "закрити" пекуче питання :)
    Ви читали "в якійсь газеті"? Не йняли віри? ви б не могли спробувати пошукати першоджерела і підтвердити свою правоту?
    ==
    Хоча б так, як Ука - спробуйте викласти першопричини вашої лютої ненависті до Садового?
    До речі - ви з ним особисто не знайомі?
    ==
    -1 - за "еталонну" провокацію:

мушу додати, що у Волошина таки твори :)
    Але я маю втіху щодня переглядати опуси, як ви висловилися :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

вчусь у вас, Ви ж починаєте....

Додано через 3 хвилини
    при чому тут "люта", я такого ніколи не писав.... але раз людина при владі - мусить шось робити, а не просто язиком молоти, будь - то навіть не Садовий, а мер з іншим прізвищем. При тому, як проти людини, проти нього, я нічого не маю.

8. Ука

це не точка зору "того" підрядника - навіть не знаю, хто він і не певна, чи чоловік знає. Плітка з "незалежних від будівельників джерел"

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

знаєте, в чому я з вами погоджуюся? - тільки в одному - з державними підприємтсвами, а тим паче з органами управління - справ не можна vати в жодному випадку.
    Тим не менше - мені довелося стикатися з підприємцями, які вважають таких замовників "золотим дном" і воліють мати справу тільки з такими замовниками.
    ==
    Це два зовсім різні світи. Це не тема даної гілки, але погоджуюся з одним - у "команди Садового" наявні певні труднощі у цьому питанні :)
    З точністю до "безплідного візиту Луценка" :)
    ==
    Ось тут - доки ситуація не вирішена, доки немає даних - краще мовчати :) Не приймаючи позиції жодної зі сторін. І по можливості - не коментуючи :) = але все це - моє IMHO

10. aqvarium

aqvarium Member

Чому всі бачуть погане в А.Садовому, а ніхто не каже поганого про депутатів. Всі рішення саме за депутатами а не за Садовим.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оффтоп буде.

• Подобається Подобається x 2
  12. afterstep

на одного простіше плювати, ніж на безликий натовп - це друга версія :)
    в кого ще ідеї будуть?

13. Ука

а з ними все ясно і так. такса за голос.

14. afterstep

не смію питати....
    щось я так розумію, що не так просто Садового підкупити?
    Чи - депутати - то пропащі люди, а з Садового може ще щось і вийде?
    ==
    Уточніть :)

15. Ука

ні, просто порядки чисел різні :)

16. andi

andi Well-Known Member

та ні, не всі...
    як вже уточняти, то на Ринку штампують таке:
    Ухвали сесії міської ради (депутати),
    Рішення виконкому (голова - Садовий),
    і ще Розпорядження міського голови...
    звичайно, не ВСІ дєла-дрова можна запустити за допомогою Розпоряджень та Рішень виконкому, бо є перелік питань, котрі підлягають затвердженню виключно на сесії голосуванням депутатів.

17. bora

bora Well-Known Member

З Високого Замку

18. dArt

dArt Well-Known Member

Апну темку. Ехал сегодня в 2 часа дня (в принципе не час пик) из Винник домой.
    Поехал по Лычаковчкой через погулянку на Маяковского. На перекрестке с Марченка машину пришлось просто бросить и идти домой (Центр) пешком.

Пробка такая, что люди оставляют машины посреди дороги и идут обедать в баре по соседству. То же самое на Лычаковской, Зеленой, Стрийской, Франка. Пока шел домой, ни одна машина ни на метр не продвинулась. Даишников НИОДНОГО. Половина дорог разрыта, зарывать не собираются, разрывают новые.

Недавно смотрел интервью. Головный транспортовец (точно посаду не помню) пан Шкурган, смотря ясными глазами на меня с экрана телевизора заявляет, что никакой транспортной проблемы во Львове нет. Есть проблема только для тех, кто летает 120 по центру, для остальных проблем нет. Это ж надо обладать таким полнейшим отсутствием совести чо бы вот так нагло лгать с экрана.

Площадь Рынок перекрыта, вокруг нее один непроезжаемый паркинг.

Прихожу домой: света нет, воды нет. Звоню в ремонт електросетей, усталым голосом сообщают: о поломке в курсе, ремонтная бригада уже 2 часа стоит в пробке. Ладно, потерпим.

А что, если скорая с умирающим пациентом застрянет? Или ПОЖАР? Да и как вообще скорая и пожарники в центр прорвутся через бастионы цветочных клумб. Обратите внимание на улицу сербскую, как туда проехать неотложкам? Ладно пожарники, ребята здоровые, клумбы сдвинут, а скорая? Санитарка со старушкой врачем???

А вот от лавочек на площади Рынок и на Галицкой месные бомжи в восторге, они на них спят периодически, если их только малолетки не сгоняют что бы пива попить и под гитару песни поорать.

При господине Садовом, мне и моей семье в городе жить зтало ЗНАЧИТЕЛЬНО хреновее (пардон за слово, по другому не назовешь), на следующих выборах за него голосовать не буду и другим отсоветую.

• Подобається Подобається x 8
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То кінець світу, нє?

20. Salata

Salata Well-Known Member

Это на случай агрессии, пока НАТО "чешет репу"... Вступите - все закопают:)

а де твій аватар? :)