Не можу сказати - чи так це чи ні. Навіщо його пресувати б нізащо, розправлятися? Він же не в парламенті, сидить досить тихо. Не знаю. Наш Кернес не їздив на суди в Полтаву при Порошенко, а зараз вперше за кілька років поїхав)) Чує все добре, а з цих непередбачуваних станеться.
Є фраза "Вор должен сидеть в тюрьме", якщо справедливе звинувачення Садовому, нехай буде, чи від Зеленського, чи від Папи Римського.
Садовий серед наявного набору політиків в Україні разом зі своїми сподвижниками: Березюк, Соболєв, Сироїд... і інші самі прогресивні на даний час. Коли виборці це зрозуміють - почнуться зміни на краще.
Вже я та інші дописувачі писали про незовсім чесні справи Садового на львівській господарці. Не вірите, не вірте.
Ви - це понятно. Ви он також використані тролейбусні/трамвайні квитки підбирали в смітниках і ще раз продавали пасажирам Ну і десь тут писали про те, що Ви забирали газети з сусідських почтових ящиків і їх продавали А ще хто писав про незовсім чесні справи Садового на львівській господарці?
Про Садового із критикою - хоча би зі статусом порохобота, з ким не раз вів гарячі дискусії в інших темах, але тут багато із чим погоджуюсь, це Мих. У електротранспорті можу їздити без квитків, оскільки маю посвідчення - вже не дійсне як працівника Львівелектротранс, та діюче з ІІІ групою інвалідності. Так що, брешете, батєнька.
Тут я піднімаю руки: Мих приводить беззаперечні факти Тим більше, він дуже побожна і релігійна людина /@Maklay так казав/ А до чого тут якесь Ваше посвідчення? Розмова про те, що Ви в часи роботи в Львівелектротранс перепродували пасажирам по кілька разів вже використані квитки. Лівий виторг забирали собі, а якусь долю віддавали Садовому. Ну а про крадені газети Ви чому промовчали? Чи може це неправда?
Ну і де і коли я писав про двічі, тричі використані квитки, які я продавав пасажирам? Пресою взагалі ніколи не торгував.
Мій знайомий - дуже активна людина у питанні індустріальних парків. Садік тупо продав землю за заниженою ціною. Різниця, очевидно, сіла в кишені. Але саме Садовий зробив так, щоб питання парку заглохло. А от мій інший знайомий, зібравши матеріал, подав у правоохоронні органи. Цікаво чим то все завершиться. Театром, чи реальною справою.
Дуже цікава і потрібна інфа. Будь ласка, тримайте нас в курсі, хоч раз на тиждень інформуйте про стан речей. А ваш тотой знайомий в котрі правоохоронні органи подав заяву? В Занковецької, чи в ТЮГ?
Андрій Садовий був (була) в ефірі. 21 год · Вчора мав цікаву розмову з Романом Скрипіном. Спробували розібрати на деталі справу щодо індустріального парку у Львові View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/videos/553398605450228/
Не пройде "може". Якщо писав, де і коли? Можу дати голову на відріз. А інші предирання, варто тут відповісти
Капєц: «У Садового купа кримінальних справ ще з ЄВРО-2012!», - Остап Дроздов А що ж робить стільки років українська феміда? View: https://www.facebook.com/govoryt.velykyi.LVIV/videos/3176516705697084/