Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа про розпродаж військового майна ЗСУ: у Верховному Суді Гриценко програв партії Порошенка і Бригинцю

Гриценко розграбував армію. Про це тепер можна говорити сміло.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А коли це було не ясно, падлокловун здриснув в Катар.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, так про це весь час сміло говорили опоненти Гриценка. Бо боятися Толіка як кандидата на президента-2019 )))
    Правда, раніше це звучало як "розпродав", а тепер порохоботи підняли статус до "розграбував";

Факту продажу військової техніки ніхто ніколи й не заперечував. Були і є незгідні з подачею матеріалу.
    Тому з цього всього витікає питання - чому Гриценка при Ющенку, Януковичу, Порошенку і Зеленському не притягують до кримінальної відповідальності?

Львівець @Мих -уїл, от Ви двадцять разів суджені, але чомусь не дивуєтеся, що Гриценко ніби розграбував армію на 1 мільярд 316 мільйонів гривень, але за це він не поніс і, можливо, ніколи й не понесе покарання.
    В чому причина?
    Юру-прокурора он за розтрату кількадесят тисяч бюджетних гривень закрили в камері, а тут 1 мільярд 316 мільйонів!

зі

Львівець @Мих -уїл, о та Ваша інфа про рішення суду по Толіку часом не фейк? Може Ви знову брешете?
    Бо з Вас всього можна сподіватися;

Останнє редагування: 1 тра 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви що, любите не лише віслюка, але ще й Гриценка?
    От вже дурень!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган-хуїл досить вже бздіти.

Гриценка дуже боялися, він набрав аж 6 % і міг виграти вибори.:))):))):)))

З точки зору боєготовності армії - нема значення. Залишив армію без зброї. Роззброїв армію. Так підходить?

Правда він це не визнав і подав в суд і.... програв. Кому програв? Правильно, Порошенку, Петру Олексійовичу. Чому програв? Бо Толік - тупий.

Згідно якої статті? Продажа зброї МО не несе кримінальної відповідальності. Але своєю діяльністю Толік поставив армію раком і коли кацапи напали на країну, ресурсів було менше, ніж могло б бути.

То, цинганчук-хуїл, ти 20 разів їв гавно. Тому що ти настільки тупий, що не розумієш що означає слово "суджений".
    Дивись, чурка::))):)))

Суджений
    НАРЕЧЕ́НИЙ
    (чоловік стосовно до жінки, з якою має одружитися), ЖЕНИ́Х, СУ́ДЖЕНИЙфольк.;МОЛОДИ́Й, МОЛОДИ́Крідше,КНЯЗЬфольк. (під час весілля); СВА́ТАЧрозм. (той, хто сватається). Весільним столом котився сміх.. Родичі нареченого перепивають родичів молодої (А. Хорунжий); Король випив поперед усього за молоду княгиню та за молодого жениха (І. Нечуй-Левицький); - Чий же то сивий кінь у дворі стоїть? Се ж того козака, що ми бачили, ..се ж твого судженого! (П. Куліш); На весіллі хтось чарку розбив, - Молода на посаді сумує, Молодий смутно чоло схилив; - Не журіться, то щастя віщує! (Леся Українка); Наїхали старости й молодик за ними (Т. Шевченко); [Олена:] Мамо, пора молодим князю і княгині постіль слати! (М. Кропивницький); Перший сватач був син статечної попівської родини. Родичі були раді його сватанню (Н. Кобринська).

З'їв?:)))

Але ж ти тупе....

7. FB_IMG_1619867932405.jpg FB_IMG_1619867928678.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цей старий пердун два роки тільки і тим займався, що продавав озброєння. Але чому б цього не робити, якщо є лохи, котрі його ще й підтримують?
    Як казав класик, "пока на свєте єсть дуракі, то жить нам стало бить с рукі".

9. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, Давайте по порядку

- То Гриценко сам розграбував армію на 1 мільярд 316 мільйонів гривень чи нє?
    Хто вирішував, яку зброю, за скільки і кому продавати?

- Якщо Ви не брешете, то Гриценко програв справу Порошенку, Петру Олексійовичу.
    Чому програв? Ви кажете: бо Толік - тупий.
    А гострий Порошенко в перегонах з тупим Толіком просрав булаву.
    Головна задача вирішена: Тільки не Порошенко!
    То хто тупий? ;

- Я і справді не дуже розбираюся в тих судових термінах. Бо нема досвіду /ттт/
    Львівець @Мих -уїл, Ви сі не злостіть, а ліпше підкажіть, чи в майбутньому правильно буде казати до Вас Львівець @Мих -уїл, от Ви двадцять разів судимі?

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Міністр Оборони - особа, що відповідає за оборону країни.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо ви себе вважає циган-хуїлом, а я не впливаю на те, як ви мене називаєте, то так воно й буде.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цими словами ви тільки що сказали: Гриценко - не самобутній політик, не голова серйозної партії, а така собі шістьорка, яка служить для того, щоб або комусь підісрати, або комусь продатися, бо сама не здатна ні на які політичні звитяги.
    Ви це відчули?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого ви жонглюєте тим, чого не знаєте?

14. Gyppsy

Та їх там ціла купа, тих відповідальних за оборону країни. А зверху сидить президент, хіба нє?
    Ну то най так і буде.
    Мені Гриценко не подобається через його дачу, котра виходить парканом прямо до води.
    Але у нього файна дружина Юля Володимирівна, то хай би вона побула трохи першою леді, шо нє?
    Так я ж вчуся...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тема про президента, чи про міністра, який безпосередньо відповідає за оборону?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для мене то не аргумент. Для мене, лиш би був корисний для України, а не балабол. Більшість Гетьманів були багатими людьми. Чому, чим бідніший, тим краще? Це ватний совєтікус, як на мене.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

не знаю, не пробував.

18. Gyppsy

Розмова про продаж озброєння, хто до того причетний, хто вирішував - що продавати, і хто давав "добро" на продаж.
    Бо чомусь в даному випадку привикли згадувати тільки грабіжника Гриценка, а за решту міністрів, при котрих продавали зброю, нікому не цікаво.
    Абідна за Толіка, шо нє? :cry:

19. Gyppsy

До чого тут "бідний-багатий"? о_О
    Хай не порушує закон, і всі діла

20. Gyppsy

Юля файна і приємна жіночка. І за Толіком пильнує.

а де твій аватар? :)