Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1.  
  2. Циган, це були новенькі з заводу, а не з НЗ, як в часи атолотія і його наступників.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Місько, я не міряю всіх по своїм міркам. Ти ж сам це сказав)))

4. Циган, це чисто мусорське з кожного папірця вимагати долю. В тебе це вже в крові, тому ти на підсвідомому рівні переносиш це на інших.
    Але, на твоє здивування, в ті часи були і інші традиції.

5. Gyppsy

Міську, ти маєш якісь підстави говорити подібне?;

6. Я ж написав, якщо людина приписує комусь тягу до долі, то вона міряє інших по собі. Я ж не писав цього. То твої слова, це твоя підсвідомість

7. Gyppsy

Це твоя суб"єктивна думка. І якщо ти вважаєш, що якщо людина приписує комусь тягу до долі, то вона міряє інших по собі - то, виходячи з твоїх слів, ти якраз і міряєш інших по собі;

8. Ну циган ти закрутив. Так я міряю. Спочатку довіряю. Якщо людина втрачає довіру, розвертаюсь і йду. Назад не оглядаюсь. Це вже пройдене. За минулим ніколи не жалію. Воно минули і все. Не тримаю зла. Просто маю гарну пам'ять. З 2014 таких випадків було багато, не дивлячись на десятки років досить дружніх стосунків і перенесених разом труднощів і випитого.

9. Gyppsy

Міську, а ти часто випиваєш? Напиваєшся дуже?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Уявіть якою жирною була б посада міністра оборони, якби він сам як хотів так і торгував би зброєю.:)))
    Над ним і головнокомандувач, і ГШ, і РНБО, і уряд, і парламент в кінці кінців, а він бере і роззброює армію. І порошенківський штаб, разом зі фракцією, оцю тупу і наглу брехну не стидалися нагнітати всі ті вибори, бо Гриценко почав ставати погрозою. Які тварі! Ще й якусь там комісію робили, яка щось там у Гриценка по роззброєнню досліджувала, та вийшов пшик. Добре хоч на Пороха не вийшли, бо він в ті часи був міністром фінансів.
    Це один з злочинів Пороха.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gyppsy

Міністр фінансів - це так, але то таке;

Справа в тому, що в ті часи на посаді секретаря РНБО трошки був якраз Порошенко)
    Але навіть Ющенко того не міг стерпіти.

12. Я вже свою цистерну випив давно. Тепер отримую насолоду від дорогих хороших напоїв.
    Горілка Grey Goose або гарне віскі. Один-два шата. Вино не йде. Хіба Троянда Закарпаття або справжній кіпрський мускат. Те і те тепер не знайти. Коньяк теж вже не сприймаю.
    Кума самогон на молодій зеленій кропиві. Але то з кумом. Згадати молодість.

13. Gyppsy

Міську, ту цистерну ти мабуть випив в армії, коли з Кучмою продані танки обмивав, нє? ;

14. Циган, з тобою не цікаво. Мусорок з тебе так і пре. Де б що вкрасти чи з кого долю отримати.

• Смішно Смішно x 1
  15. Gyppsy

Міську, а на підставі чого ти так вирішив? :scratch_one-s_head:

Шо, ти ще візьмеш і скажеш, ніби в армії не сьорбав з тої цистерни?

Останнє редагування: 11 кві 2021
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не перекручуйте!
    Мова йде про те, що без участі МО зброя не може продаватися. І винуватий у продажі "надлишкової", "застарілої" зброї саме міністр оборони, бо він відповідає за боєготовність військ.
    МО може бути ініціатором продажі зброї.
    При Толіку було продано максимальна кількість зброї.

Доречі, а чого ви, зебобік, захищаєте Толіка? Пані, ви відстали! Толік вже давно поносить владу зебоків-клоунів.
    Вже навіть до дєда дійшло!:))):))):)))

Час відповідати - Анатолій Гриценко про розведення військ, ОРДЛО, та критика нової влади by Радіо НВ (soundcloud.com)

:))):))):))). Пані, визначайтеся.:))):))):)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аво ше, свіжак:

Я не люблю цього чувака, але тут він правий:

Анатолій Гриценко:
    Катар. Груба помилка.
    Ця поїздка-прогулянка мала би бути скасована. Якщо Зеленський дійсно стурбований маневрами/розгортанням російських військ уздовж кордонів України, то як Верховний Головнокомандувач він зараз мав би бути не в Катарі - у Генштабі! Заслухати керівників розвідок, генерала Хомчака - План оборони країни; внести необхідні корективи; уточнити завдання військовим і Кабміну - щодо фінансового і матеріального забезпечення армії на випадок агресивних дій Путіна.
    Не можна волати «вовки, вовки!», закликати партнерів активно включитися, допомогти нам стримати Путіна - і тут же самому поїхати закордон, без жодної на те серйозної потреби. Це дискредитує самого Зеленського, дискредитує Україну в очах США, Великої Британії, Канади, інших партнерів з НАТО, фактично, обнуляє зусилля української дипломатії по формуванню антипутінської платформи з підтримки України. Шкода, що такі очевидні речі для керівництва нашої держави є terra incognita.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вважаю, що зараз Гриценко неправий. Такі офіційні поїздки плануються за півроку і для скасування їх повинні бути дуже вагомі причини. Скасувати поїздку, буцімто на нас нападають, показати Раші, що ми їх настрахалися, що їх брязкання зброєю досягло мети? Буде радіти Путін, а порохоботи назвуть трусом.
    Тут президент повинен заслухати військових та вирішити сам. Серйозні чи несерйозні питання в Катарі - Гриценкові не докладали.
    Зеленський повернувся, нічого страшного не відбулося за цей час, вже на передок з'їздив. Та і ми не самі в боротьбі з агресором.

Мих, не старайтеся мені щось доказати: Гриценко-президент був би кращим за Пороха, і за Зеленського теж. Зараз він не президент, а як завжди наша поведінка - функція від обставин. Гриценку здається, що він би отак діяв, та він не може знати всіх обставин, бо він усього лише викладач.
    Я визначилась, і я була в цілому права. Я за Гриценка голосувала, а цих двох пішла і викреслила, як ви знаєте. Зараз я бачу, що Зеленський все ж таки кращий за Пороха. От і вся для вас неприємність).
    Порошенко повів себе не гідно не тільки з Саакашвілі, Гриценком, но і після. Доросла людина не міняється.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Почитайте статтю Слуг народу. Плюються від Саакашвілі і відмахуються, як чорт від ладану, а ви далі за своє.

20. От що за збоченці ти зелейоби. Та перестаньте вже тягати той труп аталотія. Він живий смердів, не приведи господи, не кажучи вже про запах від політичного трупа

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)