Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І без МО не може бути роззброєння. Хіба якщо є відкати, можна бути не проти.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви й борщ варити вмієте? ОГО!!!!!:))):))):)))

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я ще і читати вмію)
    Почитайте обов'язки міністра оборони і ви будете знати, вони в відкритому доступі, телепню. Там небагато.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А брехати щє крще.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз повторюю для тупих: Без підпису Міністра оброни військова техніка, що є на балансі не може продаватися, інакше міністр оборони не зможе виконувати своїх прямих обовязків. Дійшло?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уявіть ситуацію. Є міністр оборони і тут без його відома хтось продав всю військову техніку. Що можна від нього вимагати, якщо від нього нічого не залежить? Як міністр може оцінити стан військ, якщо він не знає яка у нього техніка, а яка кимось без його дозволу продалася? Я не знаю як то назвати, брєд, чи тупість.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

В часи, коли Гриценко був Міністром Оборони, торгівлею зброєю займався виключно "Укрспецекспорт"
    А брехуни брешуть по звичці, бо вони не можуть не брехати;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Циган, а яким чином зброя і військова техніка попадала в той укрспецекспорт?

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо міністр оборони це така декоративна сінекура. Як та, що зараз у Саакашвили.:crazy:

10. Silver bullet

з вами розмовляти - марнувати час. Вже все розжовано, і не раз.
    Одне - це погоджувальний підпис, - звісно, що в міністерстві знають, де що знаходиться, а інше - прийняття рішення про продаж і сам продаж.
    Фінансові питання не вирішує міністр оборони.
    Ви дуже туга людина. Скільки вам років? Це вже шо - здоров, деменція?

• Подобається Подобається x 1
  11. Silver bullet

:facepalm::facepalm:

12. Та закопайте вже той політичний труп.
    Чи ГРУ кацапстана вирішило знову розконсервувати всіх своїх зашкварених агентів. Ось навіть циган ожив. А кацап і прохвессорша так прямо з трусів готові вистрибнути.

13. Gyppsy

Місько, а прикольно ж получилося - я тільки запостив ролік, а ти вже на г@мно зійшов)))

Що продавати, кому продавати, і за скільки продавати вирішували на РНБО

14. Де ти таке знайшов в часи Аталотія на посту міністра.
    А відео не дивився.

15. Gyppsy

Я також роліка не дивився.

А якщо хочеш, то про торгівлю зброєю любими друзями поцікався сам.Ця тема обговорена вже давно, ще в часи правління Януковича.
    Я тобі вже казав - вчися хоч трошки сам думати і вникати в суть питання, котрі тебе цікавлять.

Останнє редагування: 11 кві 2021
  16. Я цікавлюсь. Сам був дотичний в свій час до продажі українських танків одній азійській країні. Ще в часи кучми.

17. Gyppsy

А на маєш о_О
    То ти не тільки вищий охвіцер, а ще й танками торгував? Так і запишемо;

Місько, мабуть даремно ти це сказав)))

18. А ти читати вмієш. Дотичний, а не торгував. І це була в той час офіційна угода між двома країнами на порядну суму. А вже який папірець я готував, то діло десяте. Але готував.

19. Gyppsy

Міську, тепер не викручуйся. Бути дотичним і, тим більше, готувати папірці, - це бути в долі. І дуже відповідально, бо ми ще з мультика знаємо, яку силу має звичайна кома;

Так що розісрав ти з Кучмою наші танкові війська, Місько.
    А тепер береш і кажеш;

20. Циган, не міряй всіх по своїм міркам. Я не мусор, як ти. У нас поняття "долі" не було. Ти бачу все на Садового рівняєшся.

а де твій аватар? :)