Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехливий оранжоїд...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну новини в цьому від вас для мене нема. Як на бика червоне, а в чому річ - мовчання.
    Як помаранчовий - то точно брехливий. Як не помаранчовий - то, мабуть, чесний.
    А були такі, що побували в різних партіях... ну це смішно.
    Ви часом не будете за ОПЗЖ сумувати, коли їх спустять в унітаз? Серед них точно оранжоїдів нема.

3. Silver bullet

та не читайте. Це питання дискусійне - може я, а може ви) воно вам треба - читати про Гриценка? Не відволікайтесь від Порошенко.
    А то що-небудь цінне не скопипастите в темі як треба заважати анексуванню Крима. :)))

4. Тоді пані мусить підтримувати труп, а то впаде.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я за Гриценка знаю більше за Вас, тому маю підстави зневажали його. А ще й оранжоїд...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж чому той чесний офіцер всрався у суді?

Чому велічайший клоун не взяв чеснєйшого у команду?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

З такими людьми у нас при керівництві країни ще довго будуть гавнюки.

Прикиньте, Кернес у Харкові ще був мером два місяці після смерті!!!!!!!!

Там у Харкові навіть не те, що совок.... Я не розумію, як вони там трактори і танки роблять.... ліс дрімучий.

8. View: https://www.facebook.com/100013930632694/posts/1086201021854242/
    Тут настаящій палковнік про заблоковані канали Медведчука висловився. Покажіть це тим, хто ще досі вважає Гриценка, що весь 14-й просидів у тилу - патріотом.

9. Silver bullet

:facepalm:Да? Ви оце серйозно вважаєте, що Шаріте буде ризикувати своїм світовим авторитетом і підігрувати українським політичним ігрищам, називаючи мертвого живим?
    До того ж гроб був відкритим на прощанні, а прикиньте яким би був покійник красунчиком навіть через тиждень.
    Ви мене шокуєте, Мих. Ви доросла людина, а якось не петраєте в звичайних життєвих ситуаціях.
    Отож, то пасинки, то мертві мери.
    А ви в тому суді були?

- Мне Паваротти не понравился, картавит...
    - Вы были на концерте Паваротти?
    - Нет, мне Рабинович по телефону напел.

10. Silver bullet

От я думаю: чого це до Гриценка перейшла увага?
    Відволіктися треба, що там відкривається по Порошенко?
    Зараз того Макєєнко, який трусливий та знає багато, трохи потрусять. І буде цікавий розклад. Мені аж жалко Порошенко.
    Йому все ж таки багато прийшлося на перших порах. Він розумний, уявляю, як він прокол з Мінськими угодами переживав.

11. Якщо пані не тягали за собою цей труп-опудало, про нього ніхто б не згадав

12. Silver bullet

Василь, гарно залежить від того нюанса від кого ви це знає...Я випадки такі знаю. Людину можна оббріхати з голови до ніг, потім хай одмивається.
    А в політиці так на раз-два...
    Може, погони зняв комусь за крадівництво та погнали з армії, може чергове звання дали не тому, може в черзі на квартиру посунули...У міністра півтори тисячі в міністерстві, яких фізично не проконтролюєш, над ним Генштаб, головнокомандувач та прем'єр, ще й парламент, що голосує за бюджет армії - який дали, з тим і живи.
    Я, вірніше мій чоловік, чув про нього, що він був жорстким керівником. Але стільки житла, скільки побудували при ньому для військових, не було при жодному міністрі.
    Був міністром в 2 кабмінах і ніколи не боявся відстоювати свою точку зору і захищав солдата. Вам аби не оранжоїд, а це не конструктивно.

13. Silver bullet

"Розікрав-розпродав армію" - це слова бабок на лавочці, а не людей, що мають хоч якусь освіту і знання, як взагалі працює МО. Продавання чогось можна закинути ще МФ та спецфірмам, що з ним працюють. Підпис міністра оборони там погоджувальна і тільки, формальна. Якби МО міг самостійно продавати зброю, то це було б дуже жирно і небезпечно.
    Звичайно, людина такого рівня може і хабарі брати на своєму місті, але це доказувати треба, хапати за руку, саджати.
    А в нас про діамантових прокурорів щось не чути, бо вони не йдуть в політику, а Гриценку так вже промили кістки, що аж блищать. При тому ні одного епізоду його нечесності не знайдено, вже про це йшлося не раз.
    І головне - йому не стидно дивитись людям в очі, бо живе скромно в порівнянні з іншими бувшими чиновниками та нашими депутатами.

• Смішно Смішно x 1
  14. Яке ж бо воно дурне. А може й ні? Ніяк пасинок щось пообіцяв?
    Насмітніше, що буде як завжди - поматросить і кине.

15. Silver bullet

Ти повторюєшся, пенсіонере. Мало креативу.
    Фактів про його крадіжки нема. А от міністром фінансів якраз був тоді Порох. Тоді ж Гриценко і сказав:"Дивіться, не вийдіть на самих себе".

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Анатолій Гриценко про failed state, мародерів і свій відхід від політики | DROZDOV

View: https://youtu.be/vF1oJgNX7ZU

00:00 Півроку мовчання
    03:46 Народу менше, ніж населення
    09:16 Зеленський сплюндрував шанси
    12:29 Формат 2D: ширина кишені і висота рейтингів
    17:06 Чорне пророцтво
    22:12 Домініон росії
    26:26 Холоднокровно про Крим їхній
    29:30 Стіна з Ордло
    32:15 Мінські угоди мародера
    34:52 Так не можна, Петро Олексійович
    38:12 Подвійні пенсії для українофобів
    43:45 Причіпний вагон у Підмосковя

17. Циган, що ти кожен день свіже гівно тягнеш в стрічку. Залиш трупи в спокою. Гай догнивають.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А найбільше розброєння армії?

19. Silver bullet

Я не чула, щоб при ньому було найбільше роззброєння армії. Може ви краще обізнані, хоча навряд чи - я вас вже довгенько знаю:)))Ви знаєте мало, а брешете много)
    Міністр оборони не може сам придумати і сам здійснити роззброєння - він має головнокомандувача та Генштаб, які виходячи з поточного бюджету, який проголосував парламент, планують озброєння чи роззброєння. Але вам хоч кілок на голові затеши - вам все одно не доходить і Гриценко буцімто роззброїв армію. МО займаться військовими училищами та стрільбами, житлом для військових, їх умовами, ще кадрами, але ніяк не пише військову доктрину чи стратегію розвитку всієї армії. Для цього є вище керівництво та парламент.

20. Та закопайте вже той труп і не чіпайте. Хай не смердить.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)