Це ті люди, котрі п"ять років тому привели БПП до влади. Людей треба любити, шанувати і ніколи не обманювати.
Який гарний художній свист. Нормальні умови для людей - це коли вони працюють і платять податки. А для ненормальних - це коли люди возять сигарети, як контрабанду, отримують субсидії за рахунок держави, не розмитнюють авто і отримують пенсію, ні копійки не перерахувавши у пенсійний фонд, але таке життя людям подобається.
У БПП -- є різні люди. Але якщо хтось мені не подобається, навіть якщо всі не подобаються, то я не проголосую за ПУЙЛА. А ви здасьте Україну Пуйлу, бо влада погана?
Так - так.... 1. Ющенка - геть! 2. То Ющенко привів Януковича! Ото є наша українська гниль. Повна безвідповідальність. І все хтось винен.
Чому така ситуація в країні? Та тому, що така ситуація вигідна баригам. Тому бариги її і не змінили за п"ять років. Самі багаті урядовці при самому бідному населенні в Європі - от результат правління бпп. Ви ще гірші від папєрєдніків.
Ви вірите Зє? Порошенко он казав, що побудує в Житомирі фонтан кращий ніж в Вінниці. І де той фонтан?
Ну нарешті. Бо я вже почав за вас переживати... А ще мушу Юрка припильнувати, бо там з тотим Русланом біда. А чому? Правильно - баба запхала свій ніс між хлопів. І не просто баба, а ціла членкиня!
Не кажіть. Порох за ціною не постоїть) А можливості в нього - ого-го. Тільки знову ж: як відноситись до того, що найбідніше населення в Європі знову представлятиме людина, яка все своє життя був при владі і доводив це населення до бідності, нарощуючи свої мільйони до мільярдів?